Jenis-jenis kerusi kereta Lorelli dari syarikat Bertoni

Kandungannya

Kini, tiada siapa yang terkejut dengan kehadiran kerusi kereta kanak-kanak di dalam kereta, kerana pertama-tama ia adalah keselamatan anak-anak kita. Sekitar 100 kemalangan berlaku di Rusia setiap hari, dan ini adalah produk yang membantu melindungi kanak-kanak dari kemalangan. Pada tahun 2013, syarikat Bulgaria, Bertoni, berdasarkan teknologi moden, mencipta koleksi kereta Lorelli yang inovatif.

Ciri khas

Ciri utama semua kerusi kereta kanak-kanak dari syarikat Bertoni adalah bahawa semua model, tanpa pengecualian, lulus ujian kemalangan, yang memeriksa kekuatan dan kebolehpercayaan produk itu sendiri. Oleh itu, pengeluar menjaga keselamatan bayi, dan, oleh itu, setiap kerusi Lorelli menerima sijil kualiti ECE R44 / 04 standard Eropah. Dengan label ini, anda bukan sahaja melindungi bayi anda, tetapi jangan membeli palsu.

Tetapi bahaya kepada kehidupan dan kesihatan kanak-kanak itu boleh ditanggung bukan sahaja oleh kemalangan kereta, tetapi juga oleh reaksi alahan, keracunan oleh bahan yang dia hubungi. Pengilang telah mengambil perhatian di sini, kerana semua bahan yang digunakan dalam pembuatan kerusi kereta adalah hypoallergenic dan mesra alam.

Semua warna kerusi kanak-kanak Lorelli dipilih dengan teliti oleh ahli psikologi. Mereka direka untuk memperluas cakrawala kanak-kanak dan kajian pelbagai subjek, berdasarkan kepentingan kanak-kanak dan persepsi mereka terhadap warna.

Dalam semua jenis kerusi kereta dari pengilang Bertoni tali pinggang keledar yang ada, bumper sampingan diperkukuh dan pengetatan kepala. Bagi avtolyulek (kerusi kumpulan 0), maka kit juga termasuk pemegang untuk membawa kerusi. Jisim produk itu sendiri tidak melebihi 3 kg, yang dapat dilakukan bahkan oleh perempuan rapuh. Terima kasih kepada peluang untuk menetapkan tempat duduk di dalam kereta menggunakan tali pinggang keledar penumpang dan pengikat logam, pemasangannya akan mengambil masa tidak lebih daripada 10 minit.

Julat nilai barangan adalah dari 3,500 hingga 7,000 rubel. Rata-rata, harga mereka jauh lebih rendah daripada pengeluar lain. Mungkin itu mengapa kerusi kanak-kanak dari Bertoni adalah yang paling biasa dan popular di pasaran Rusia.

Pandangan

Terdapat beberapa jenis kerusi kereta untuk kanak-kanak dalam barisan produk Bertoni ini:

 • kumpulan 0 - kerusi yang digunakan dari kelahiran hingga kira-kira 9 bulan dan berat sehingga 10 kg adalah serupa dengan buaian portabel;
 • 0+ - direka untuk kanak-kanak sehingga 15 bulan, yang beratnya tidak melebihi 13 kg;
 • 0/1 (0+/1) - dari 0 hingga 18 kg (untuk kanak-kanak sehingga 4 tahun);
 • 1 - boleh digunakan untuk kanak-kanak dari 9 hingga 18 kg dan berusia dari 8 bulan hingga 4 tahun;
 • 0+/1/2 - kerusi yang cukup serba boleh, yang direka untuk digunakan oleh kanak-kanak di bawah 7 tahun dengan jisim yang tidak melebihi 25 kg;
 • 0/1/2/3 - anda boleh menggunakan sehingga 12 tahun dan 36 kg;
 • 1/2/3 - dari 9 hingga 36 kg, kerusi jenis ini direka untuk kanak-kanak sehingga 12 tahun;
 • booster dengan Isofix - Intinya hanya terdiri daripada tempat duduk untuk kanak-kanak.

Model dan ciri-ciri mereka

Katalog syarikat Bertoni mempunyai kira-kira 30 kerusi model. Pertimbangkan yang paling popular.

 • Tempat duduk kereta kebal Ia tergolong dalam kumpulan 0 + / 1/2, iaitu, ia direka untuk 0-25 kg. Kelebihan utamanya termasuk hakikat bahawa ia adalah mungkin untuk mengawal backrest dan tali pinggang keledar. Juga termasuk penutup penutup dan pelapik lembut di bawah kepala.
 • Melindungi model Ia tergolong dalam kumpulan kerusi yang sama dengan Musytari, dan mempunyai ciri-ciri yang hampir sama. Perbezaan utama model ini adalah keupayaan untuk melaraskan bukan sahaja sandaran, tetapi juga penahanan kepala, yang sangat meningkatkan keselesaan bayi.
 • Versi model Junior dibahagikan kepada 3 jenis: biasa, ditambah dan premium. Dalam ketiga-tiga jenis ini, anda boleh membongkar kerusi itu apabila kanak-kanak tumbuh, supaya selepas anda hanya boleh menggunakan tempat duduk dari kerusi. Ini membolehkan penggunaan produk untuk kanak-kanak seberat 9-36 kg. Ketiga jenis ini mempunyai tali pinggang keselamatan 5-titik dengan kemungkinan penyesuaian mereka.

Tetapi Junior Plus tidak boleh diubah menjadi penggalak, dan Junior Premium mempunyai keupayaan untuk pemasangan yang lebih mudah. Semua jenis mempunyai kes tanggal dan bingkai tegar.

 • Tempat duduk kanak-kanak Bertoni Navigator Kebolehpercayaan yang meningkat dikira untuk kanak-kanak dari 12 bulan hingga 12 tahun (9-36 kg). Produk ini mempunyai tali pinggang keselamatan 5-titik dan pelarasan kepala. Ia boleh mengubahnya menjadi penggalak. Salah satu kelebihan model ini ialah kain yang boleh dibasuh yang boleh dikeluarkan. Tetapi kelebihan utama kerusi ini ialah bingkai plastik tegar, yang boleh dipercayai dan ringan.
 • Model Explorer Bertoni Ia mempunyai semua kelebihan Navigator, tetapi ia tergolong dalam kumpulan 1/2/3 (9-36 kg), mempunyai sistem perlindungan kesan sampingan dan peningkatan belakang yang membolehkan anda menggunakan kerusi ini walaupun di musim sejuk, ketika anak-anak dibalut pakaian hangat.
 • Model Grand Prix sesuai untuk kanak-kanak berat sehingga 18 kg. Ia mempunyai 3 kedudukan kerusi: duduk, duduk separuh, berbaring. Untuk tali pinggang keledar, sisipan dan penutup yang diperbuat daripada kain semulajadi yang lembut disediakan. Seperti jenis kerusi sebelumnya, asas kain boleh dikeluarkan dan dibasuh. Mudah dipasang.
 • Kereta Seat Mars SpS Isofix - salah satu yang paling serba boleh kerana ciri-cirinya. Ia tergolong dalam kumpulan 1/2/3 (9-36 kg). 5 mode kecondongan tempat duduk dan 9 mod tilted headrest, beg udara kepala, peningkatan perlindungan kejutan, tali pinggang 5 mata, dan juga sistem redaman adalah semua di kerusi kanak-kanak yang sama. Ia menyediakan keselamatan dan keselesaan yang paling besar untuk anak anda.

Ulasan

Kebanyakan ulasan pelanggan adalah positif, tetapi ada juga yang negatif. Pengguna secara berkala menghadapi masalah pelarasan kepala dan kekurangan tali pinggang keledar. Ada yang mengadu mengenai upholsteri berkualiti rendah.

Sebagai kesimpulan, dapat diketahui bahwa syarikat Bulgaria Bertoni adalah pemimpin yang tidak dapat dipertikaikan dalam penjualan kursi kereta kanak-kanak di Rusia, dan maklum balas positif terhadap produknya adalah jaminan tambahan yang bermutu.

Semak kerusi kereta Lorelli dalam video seterusnya.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan