Pelbagai kerusi kereta Nania

Kandungannya

Memilih kerusi kereta adalah proses yang agak penting: kanak-kanak bukan sahaja perlu selesa di dalamnya, tetapi juga selamat. Terdapat pelbagai peranti ini di pasaran dunia, di antaranya produk jenama Nania sangat popular. Pelbagai kerusi kereta Nania membolehkan anda memilih contoh yang paling sesuai, dengan mengambil kira umur kanak-kanak, serta kehendak individu ibu bapa.

Ciri khas

Setiap jenama tempat duduk kereta Nania dihasilkan oleh syarikat Perancis yang terkenal TEAM TEX. Pengilang ini menduduki kedudukan utama dalam pembuatan kerusi kereta kanak-kanak di seluruh Eropah. Proses pengeluaran dijalankan secara langsung di kilang Perancis, berkat yang semua produk sepenuhnya mematuhi piawaian kualiti antarabangsa dan sangat banyak di kalangan pengguna.

Dalam julat ada kerusi kereta Nania, yang direka untuk kedua-dua bayi yang baru lahir dan untuk kanak-kanak sehingga 12 tahun. Setiap kumpulan dicipta dengan mengambil kira ciri-ciri fisiologi kanak-kanak dan umur.

 • Kumpulan 0. Avtolyulki biasa, bahagian atasnya kelihatan seperti kereta api. Model dilengkapi dengan tali khas untuk mengikat produk ke kerusi kereta. Kehadiran pemegang menyediakan kemudahan maksimum dalam proses membawa. Model yang sangat selesa dan praktikal.
 • Kumpulan 1. Kerusi kereta dimaksudkan untuk kanak-kanak berumur 9 bulan hingga 4 tahun. Belakang mudah laras, yang membolehkan anda memilih kedudukan optimum berdasarkan usia kanak-kanak.
 • Kumpulan 2. Produk adalah untuk kanak-kanak berumur 3-7 tahun dan berat tidak melebihi 25 kg. Backrest boleh laras, dan dalam beberapa versi dikeluarkan sepenuhnya.
 • Kumpulan 3. Model direka untuk kanak-kanak yang beratnya melebihi 25 kg. Di dalam peranti ini tidak ada belakang, manakala kanak-kanak di dalamnya selesa semasa pengangkutan. Mereka dipasang dengan selamat ke tempat duduk dengan menggunakan tali pinggang keledar.

Semua kumpulan kereta kanak-kanak ini Nania dicirikan oleh peningkatan tahap keselamatan, keselesaan dan fungsi. Kualiti produk disahkan oleh sijil yang relevan dan memenuhi standard keselamatan moden. Di atas perkembangan dan penciptaan setiap model kerja para profesional yang paling berkelayakan yang sangat menyedari tentang apa yang harus menjadi tempat duduk kereta kanak-kanak yang benar-benar berkualiti dan selesa.

Pandangan

Kerusi kereta moden Nania diwakili di pasaran dunia dalam pelbagai bidang, di antaranya terdapat pilihan dengan pelbagai ciri dan pengubahsuaian. Pertimbangkan model pengekalan yang paling popular dari jenama Nania.

 • Cosmo SP Isofix. Model ini direka untuk mengangkut kanak-kanak berukuran 9 hingga 19 kg. Ia dicirikan oleh kemudahan maksimum dan tahap perlindungan yang tinggi. Kehadiran perlindungan sampingan dan tali pinggang keledar yang dipertingkatkan memberikan keselesaan yang diperlukan semasa pengangkutan. Bahagian belakang dipasang dalam lima kedudukan, dan sistem pelekap yang lebih baik menghasilkan tahap keselamatan yang diperlukan.
 • Cosmo SP Luxe. Tempat duduk kereta yang dinaik taraf, dibuat dalam reka bentuk asal dan mempunyai semua fungsi yang diperlukan. Tahap backrest yang mudah diatur, dan bingkai tahan lama dibuat dengan mengambil kira ciri-ciri anatomi tubuh kanak-kanak dan dilengkapi dengan lapisan polistirena, yang merupakan faktor keselamatan tambahan.
 • Pemandu Haiwan. Produk-produk garisan ini cukup kuat, sehingga memungkinkan untuk mengangkut anak-anak di bawah umur 4 tahun. Kehadiran belakang ortopedik dan kerusi yang selesa mencipta keselesaan maksimum apabila bergerak. Dibentangkan dalam pelbagai versi reka bentuk dengan cetakan yang cerah dan sangat indah.
 • Imax SP. Tempat duduk kereta bayi mudah, yang mempunyai kualiti dan kebolehpercayaan yang sangat baik. Dalam model yang dibentangkan, setiap butiran telah dipikirkan dengan teliti, yang menjadikan produk itu benar-benar berkualiti dan tahan lama.
 • Beline SP. Kekangan kanak-kanak berkualiti tinggi, yang dicirikan oleh kos yang berpatutan dan prestasi cemerlang. Ia dianggap pilihan yang sangat praktikal dan berfungsi untuk pengangkutan penuh kanak-kanak. Sistem perlindungan yang boleh dipercayai membuat proses pengangkutan tidak hanya selesa, tetapi juga selamat.
 • Alaska Cosmo. Ia tergolong dalam kategori produk bersaiz kecil dan bertujuan untuk kanak-kanak termuda. Model ini sangat mudah digunakan sehari-hari dan dianggap sebagai rahmat nyata untuk ibu bapa yang menjalani gaya hidup aktif. Saiz padat membolehkan anda menggunakan contoh ini, walaupun dalam kereta terkecil.
 • Trio SP ECO Paprika. Model Universal yang sempurna untuk kanak-kanak dari lahir hingga 5 tahun. Walaupun semasa perjalanan panjang, kanak-kanak berasa selesa mungkin. Reka bentuk dicirikan oleh ketahanan yang meningkat, kerana ia terbuat dari bahan yang paling moden dan selamat. Ia mempunyai kehidupan perkhidmatan yang panjang tanpa kehilangan kualiti asalnya.
 • Eris Premium DenGrey. Model asal, yang jatuh ke dalam kategori 0-18 kg. Sepenuhnya mematuhi piawaian kualiti antarabangsa dan menarik perhatian reka bentuk moden. Kosnya cukup berpatutan, yang membolehkan semua ibu bapa yang berminat untuk membeli pilihan ini. Bentuk anatomi dan satu set lengkap keselamatan yang boleh dipercayai melindungi anak semasa perjalanan jalan.
 • Befix SP. Reka bentuk kerusi kereta terdiri daripada tempat duduk yang selesa dan belakang yang boleh ditanggalkan, yang menjadikannya sebagai fungsional yang mungkin. Kehadiran kekangan kepala lembut yang luas, dan juga punggung dan lengan yang mudah untuk membuat keselesaan maksima untuk anak semasa memandu. Upholsteri itu sangat lembut dan menyenangkan untuk disentuh, mudah dibuang dan dicuci. Semua elemen konstituen model dipertimbangkan kepada terperinci terkecil, yang menunjukkan kualiti yang tinggi.
 • Imax SP Plus. Kerusi kereta bayi, yang dimiliki oleh kumpulan 1/2/3 dan direka untuk kanak-kanak berumur 1-12 tahun. Ia mudah dipasang dan dipasang dengan selamat, menyediakan tahap keselamatan yang diperlukan dalam proses pergerakan. Balik belakang anatomi yang lembut dan mudah mencipta keadaan yang selesa dalam perjalanan pengangkutan. Produk bahan sintetik tidak menyebabkan alahan, dan juga boleh digunakan untuk mencuci dan membersihkan.
 • Imax SP Pertama Skyline Red. Model ini mematuhi piawaian kualiti Eropah dan bertujuan untuk kanak-kanak dengan berat 9-36 kg. Jarum dan bantal yang lembut dalam kombinasi dengan bentuk anatomi menjadikan model itu sebagai mudah mungkin untuk mengangkut kanak-kanak. Pengendali kepala mudah laras untuk ketinggian tertentu. Reka bentuk klasik yang digabungkan dengan kualiti yang sangat baik menjadikan produk ini selesa dan berfungsi.
 • BeOne SP LX Agora. Model yang mempunyai reka bentuk moden dan direka untuk kanak-kanak yang beratnya sehingga 13 kg. Kehadiran lapisan tambahan plastik di kawasan bingkai dan sistem pengikat tiga titik menghasilkan keadaan yang paling selamat untuk mengangkut kanak-kanak itu. Sistem kawalan kepala yang lebih baik dalam kombinasi dengan pad lembut dan visor matahari akan memberikan cara yang selesa dan santai untuk bayi anda.
 • Imax SP Isofix Ferrari Black. Pilihan disediakan untuk kanak-kanak seberat 9-36 kg. Tahap keselamatan yang tinggi disahkan oleh kesimpulan makmal, yang dikeluarkan berdasarkan penyelidikan menyeluruh. Bingkai yang berkualiti tinggi dan upholsteri praktikal menjadikan proses operasi semudah mungkin.Kehadiran tali pinggang keledar yang diperkuatkan memberi kanak-kanak perlindungan yang boleh dipercayai semasa pergerakan.
 • Sena Easyfix Denim Grey. Model mudah dan praktikal yang direka untuk kanak-kanak dengan berat 15 hingga 36 kg. Disifatkan oleh keselamatan, ketahanan dan fungsi. Lengan lengan mudah dipindahkan, dan kehadiran perlindungan sampingan pasti melindungi anak-anak dalam perlanggaran sampingan. Sampul kerusi kereta dibuat dari bahan hipoallergenik berkualiti tinggi, yang membuat kenyamanan tambahan selama pengangkutan.
 • Myla Isofix Bonjour Blue. Model bergaya, direka untuk kanak-kanak yang beratnya 9-36 kg. Terima kasih kepada bentuk anatomi, ia sepenuhnya menyesuaikan diri dengan ciri-ciri badan dan ketinggian kanak-kanak. Keselesaan tambahan dibuat dengan kehadiran tempat letak tangan yang selesa dan headrest dengan fungsi pelarasan.
 • Fesyen Saturn. Satu model yang baik yang direka untuk kanak-kanak dengan berat tidak melebihi 25 kg. Sistem pelekap yang dinaik taraf, serta kehadiran kepala tempat tidur yang selesa dan pelapik lembut membuat setiap perjalanan selesa. Ia boleh dipasang di kedua-dua tempat duduk depan dan belakang, dengan bantuan sistem pengikat tiga mata. Perlindungan sampingan tambahan mewujudkan tahap keselamatan kanak-kanak yang diperlukan sekalipun jika berlaku pertelingkahan sampingan.
 • Sirius Coco. Model mudah yang dimiliki oleh sekumpulan 2-3 dan direka untuk kanak-kanak dengan berat 15-36 kg. Produk ini mempunyai headrest laras dalam enam kedudukan, serta bentuk anatomi dan pelapis yang lembut.

Pilihan ini sesuai untuk kegunaan harian, kerana ia tahan lama dan berfungsi.

 • Asas ECO Abyss. Ciri-ciri model ini adalah sandaran kepala lembut. Bahagian belakang mudah laras dalam tiga kedudukan, menyediakan kanak-kanak dengan tahap keselesaan yang diperlukan semasa pengangkutan. Bingkai yang berkualiti tinggi dan boleh dipercayai diperbuat daripada polipropilena menjadikan produk ini agak selesa dan tahan lama. Sabuk kerusi mempunyai 3 tingkat pelarasan, yang membolehkan anda mengunci kanak-kanak itu di kerusi kereta tanpa mengira umur dan berat badan.

Ulasan

Semua kerusi kereta Nania dicirikan oleh kualiti yang sempurna dan sistem keselamatan yang difikirkan dengan teliti, seperti yang dibuktikan oleh banyak ulasan pelanggan. Pada asasnya, pelanggan memberi tumpuan kepada keselamatan peranti ini, serta bentuk anatomi mereka, yang menjadikan proses pengangkutan sebagai selesa dan selesa. Ramai ibu bapa memperhatikan kos yang berpatutan bagi produk ini, serta ketahanan dan kepraktisan mereka.

Perlu diingat bahawa hampir semua pembeli tetap berpuas hati dengan fungsi kerusi kereta Nania. Ia bercakap tentang set lengkap dan teliti mereka.

Kekurangan dalam ulasan pelanggan jarang berlaku. Sesetengah ibu bapa mengadu tentang kesukaran memasang kerusi secara langsung di dalam kereta, yang lain tidak berpuas hati dengan kain pelapis busa-nipis. Backrest tidak laras kecondongan, dalam satu tangan, adalah minus produk, kerana ia tidak membenarkan kanak-kanak itu diletakkan di tempat yang berbaring jika dia letih dan ingin tidur, dan, sebaliknya, memberikan perlindungan kanak-kanak itu lebih banyak daripada kerusi yang sama dengan bahagian yang bergerak.

Clasps pada tali pinggang lima titik juga tidak selalu menyenangkan kepada sesetengah pengguna, kerana mereka berkembang dari masa ke masa, akibatnya mereka tidak selalu dapat diikat dengan cepat dan mudah.

Setiap model jenama ini serta-merta sebelum pelaksanaan semestinya melepasi ujian kemalangan khas. Pendekatan yang profesional dan bertanggungjawab terhadap proses pengeluaran ini membolehkan anda membuat kerusi kereta kanak-kanak yang benar-benar unik yang dapat memenuhi semua keperluan walaupun ibu bapa moden yang paling aktif.

Untuk maklumat lanjut mengenai kerusi kereta Nania, lihat video berikut.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan