Ciri-ciri tempat duduk kereta Cybex

Kandungannya

Tempat duduk kereta telah menjadi sebahagian daripada kereta orang tua yang peduli tentang keselamatan anak mereka. Ia bukan sahaja memberi keselamatan, tetapi juga kedudukan yang selesa untuk kanak-kanak di dalam kenderaan.

Ciri khas

Apabila memilih kerusi kereta anda perlu mengambil kira semua ciri yang perlu:

 • kemudahan untuk kanak-kanak;
 • yang sepadan dengan produk untuk umur bayi
 • kehadiran sebutan yang jelas;
 • pelarasan tempat duduk kecondongan kereta;
 • Pemasangan dan pergerakan mudah.

  Terdapat banyak model yang berlainan di pasaran kerusi kereta, tetapi kerusi kereta Cybex sangat popular. Jenama ini dibezakan oleh kebolehpercayaan dan produk berkualiti tinggi.

  Cybex adalah pengeluar kereta kanak-kanak Jerman, yang telah hadir di pasaran sejak tahun 2000. Produk syarikat semasa ujian kemalangan menunjukkan dirinya hanya dari pihak terbaik. Ini memastikan keselamatan kanak-kanak dan ketenangan ibu bapa.

  Faedah

  Aspek-aspek positif yang diragui dari kerusi-kerusi kereta ini boleh dikaitkan dengan kemungkinan peraturan backrest tersebut. Ini hanya perlu jika kanak-kanak sudah besar. Kanak-kanak itu diperbaiki dengan baik di kerusi, tetapi pada masa yang sama pergerakannya tidak malu.

  Produk Cybex menarik pelanggan bukan sahaja dengan reka bentuk yang bergaya dan palet warna yang pelbagai, tetapi juga dengan kehadiran sistem pengudaraan di kerusi kanak-kanak. Disebabkan ini, ibu bapa tidak takut perjalanan panjang, kerana bayi tidak merasa tidak selesa dan tidak berpeluh.

  Jenis kerusi

  Semua kerusi Cybex dibahagikan kepada beberapa jenis, bergantung kepada berat badan kanak-kanak:

  • «0+». Direka untuk bayi dan kanak-kanak. Julat berat pegangan kanak-kanak adalah dari 0 hingga 13 kg. Kerusi kereta tetap diperlukan terhadap pergerakan mesin. Boleh dipasang pada kereta dorong Cybex (penyesuai khas diperlukan).
  • «0+/1». Pilihan ini direka untuk perjalanan yang panjang. Berat badan - sehingga 18 kg.
  • «1». Kerusi ini direka untuk 10-19 kg.
  • «1-2-3». Kerusi ini popular dengan ibu bapa. Mengekalkan berat 8-35 kg, direka untuk kanak-kanak sehingga 12 tahun.

  Model

  Cybex telah memperkenalkan sejumlah besar kerusi kereta untuk kanak-kanak kepada pengguna.

  Siri "Aton" ("Aton Q", "Aton Basic", "Aton M") dan "Cloud" ("Cloud Q" dan "Cloud Q Plus") direka untuk bayi dari lahir hingga 1.5 tahun kumpulan "0+").

  Aton Basic menjadi pilihan ramai bayi ibu bapa. Model ini selamat, mempunyai headrest yang selesa, tali pinggang pengancing yang berkualiti tinggi dan boleh dipercayai.

  Menurut tinjauan ibu, model ini dipilih juga kerana ia menunjukkan keputusan ujian kemalangan yang baik di Jerman pada tahun 2011. Kerusi kereta mempunyai keranjang dilepas dan penutup mudah alih, yang sangat penting pada musim panas.

  Awan q plus model adalah pilihan yang tepat untuk bayi baru lahir. Dia menjadi pemenang ujian kemalangan dalam kumpulan "0+". Ini bermakna bahawa keselamatan bayi telah dibuktikan secara profesional. Keselesaan utama kerusi adalah keupayaan untuk mengembangkannya. Bayi akan tidur dalam keadaan normal, tidak duduk. Pembawa kereta dilengkapi dengan hud besar, panjangnya yang mencapai dada bayi.

  Model "Sirona" ("Sirona Plus", "Sirona M2 i-Size") dan "Juno" ("Juno 2-Fix") sesuai untuk kanak-kanak dari sembilan bulan hingga empat tahun, menahan berat 9-18 kg.

   Kumpulan "1-2-3" termasuk model siri "Pallas" dan "Aura". Ia bertujuan untuk kanak-kanak dari 9 bulan hingga 12 tahun.

   Alat "Solusi" ("Penyelesaian Q2 Fix Plus", "Penyelesaian Q3 Fix", "Solution X-Fix") tergolong dalam kumpulan tempat duduk kereta 2/3 dan ditujukan untuk kanak-kanak yang berumur 3 hingga 12 tahun. Mengekalkan berat 15 hingga 36 kilogram.

   Ulasan Pelanggan

   Tempat duduk bayi Cybex sangat popular di seluruh dunia. Ibu bapa memilih jenama ini di tempat pertama kerana keselamatan anak-anak mereka.

   Untuk pengeluaran kerusi kereta hanya digunakan bahan berkualiti tinggi, yang membolehkan untuk meningkatkan hayat perkhidmatan mereka. Pada masa yang sama model Cybex mempunyai harga yang sangat berpatutan. Model yang paling murah kos sekitar 10 ribu rubel.

   Produk mudah digunakan. Sebagai tambahan kepada pengawasan bayi yang boleh dipercayai, kehadiran sistem pengudaraan dalam sesetengah model, ia juga mungkin untuk menyesuaikan backrest dan headrest.

   Kerusi kereta kanak-kanak adalah satu kemestian untuk mana-mana ibu bapa. Peranti Cybex akan menjadi pilihan terbaik untuk ibu bapa pada semua kriteria - perlindungan, harga dan kualiti. Mereka akan menyediakan kebolehpercayaan dan keselesaan untuk kanak-kanak.

   Tinjauan kerusi kereta Cybex Pallas 2-Fix 1/2/3 dalam video seterusnya.

   Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

   Kehamilan

   Pembangunan

   Kesihatan