Memilih kerusi kereta Jepun di dalam kereta

Kandungannya

Ramai ibu bapa berfikir tentang membeli kerusi kereta untuk kanak-kanak. Ini adalah sifat mandatori untuk pengangkutan kanak-kanak yang selamat dan selesa. Pengguna Rusia ditawarkan pelbagai jenis model pengeluar domestik dan asing. Di antara kepelbagaian pemimpin memelihara produk jenama Jepun.

Ciri khas

Produk dari Jepun telah membuktikan diri mereka di pasaran global dari pihak terbaik. Produk asal menggabungkan kualiti, praktikal, fungsi dan ciri-ciri positif yang lain. Kerusi kereta Jepun ini memenuhi kehendak pembeli moden yang tinggi.

Pengeluar popular

Pertimbangkan jenama paling popular dari Land of the Rising Sun.

Combi

Brad Combi menawarkan pelanggan pelbagai kerusi kanak-kanak Neroom. Barisan ini termasuk reka bentuk yang selesa, berfungsi dan praktikal. Pengilang memastikan bahawa ini adalah perkembangan baru dalam segmen pengeluaran kerusi kereta untuk kanak-kanak.

Produk menarik perhatian reka bentuk khas. Pengilang telah membangunkan sudut belakang dengan cara sedemikian rupa untuk menyediakan keseimbangan sempurna keselamatan dan kemudahan untuk bayi. Serta pakar memikirkan keselesaan ibu bapa.

Menanam kanak-kanak direka supaya ibu bapa sentiasa kelihatan. Oleh itu kanak-kanak akan sentiasa berasa selamat.

Konfigurasi universal menggabungkan penggunaan mudah, fungsi, kepadatan dan yang paling penting - keselamatan anak dalam pengangkutan jalan.

Pakar telah mempertimbangkan kemungkinan mengubah model. Oleh kerana ciri ini, kerusi boleh disesuaikan dengan bayi apabila ia tumbuh dan berkembang. Untuk menjimatkan ruang dalam kereta kompak, jenama itu telah membangunkan beberapa model mudah alih yang boleh dimuatkan dengan mudah di salon kecil.

Untuk pembuatan kerusi yang menggunakan bahan habis barang istimewa. Mereka mempunyai fungsi istimewa - untuk menyerap kejutan dan getaran semasa pergerakan pengangkutan.

Kami menyenaraikan kelebihan produk Combi Neroom.

 • Bahan pengudaraan dengan struktur selular yang menyenangkan digunakan untuk menampung struktur syarikat. Dua jenis kain: HO-Cooling (pemeliharaan dan penyelenggaraan kesejukan), 3D HO-Cooling (komposisi maju dengan ciri-ciri yang lebih baik).
 • Pendaratan mudah dan pendaratan bayi disediakan oleh mangkuk swivel yang praktikal. Elemen berputar 360 derajat.
 • Atas budi bicara pengguna boleh mengubah sudut belakangnya. Ini dilakukan dengan hanya menekan kekunci. Pengilang memikirkan segala-galanya supaya pengurusan dapat dijalankan dengan satu tangan.
 • Lampu penunjuk khas akan memberi amaran jika sabuk telah ditetapkan dengan betul.
 • Headrest ini dilengkapi dengan lapan kedudukan penyesuaian. Oleh kerana ciri ini, reka bentuk boleh disesuaikan dengan sempurna untuk memenuhi ciri-ciri anatomi individu bayi.
 • Untuk melindungi kanak-kanak dari sinar matahari langsung dan model ultraviolet yang dilengkapi dengan hud. Bagi kanak-kanak untuk kekal dalam bidang pandangan ibu bapa, tingkap disediakan di dalam penutup pelindung.

Kaki laras - sokongan reka bentuk tambahan.

Carmate

Pengilang kedua, yang telah menubuhkan dirinya di pasaran Rusia dan dunia dari pihak terbaik - syarikat Carmate.Syarikat ini menawarkan pelbagai tempat duduk di dalam kereta untuk kedua-dua bayi yang baru dilahirkan dan kanak-kanak yang lebih tua. Kriteria produk utama adalah keselamatan dan kebolehpercayaan.

Sebelum dihantar ke kedai-kedai, semua barangan diperiksa dengan teliti menggunakan banyak ujian kemalangan. Pemeriksaan itu dijalankan oleh wakil-wakil dari persatuan bebas NASVA. Hasil akhir menunjukkan bahawa produk jenama Jepun sepenuhnya mematuhi keperluan untuk kerusi kanak-kanak.

Untuk terus memimpin, wakil syarikat menggunakan perkembangan terbaru. Perhatian khusus dibayar untuk mengemaskini dan menaik taraf pangkalan teknikal. Proses pemodelan produk dijalankan menggunakan peralatan komputer khas. Semua produk Carmate dibuat di Tanah Matahari Terbit. Pengilang menggunakan bahan yang selamat dan mesra alam, menyediakan tahap perlindungan dan kemudahan yang memadai.

Setiap model menawarkan serba boleh dan praktikal. Tiada bahagian dan unsur tambahan. Kelebihan kerusi kereta Carmate termasuk beberapa jawatan.

 • Perkara pertama yang perlu diperhatikan ialah kefungsian. Menggunakan kerusi itu mudah dan mudah. Anda tidak akan menghadapi masalah apabila meletakkan produk di dalam kereta, turun dan mendaratkan bayi dan melakukan proses lain. "Mangkuk" kerusi itu membuat giliran 360 darjah penuh, yang mana anda boleh mengendalikan kerusi dengan satu tangan.
 • Pelbagai pilihan liner akan disediakan keselesaan maksimum bayi walaupun dalam perjalanan panjang. Pengilang telah menyediakan produk dengan unsur-unsur seperti: bantal lembut dengan fungsi redaman getaran, tekstil telap udara dan banyak lagi.
 • Syarikat itu memberi perhatian bukan sahaja praktikal, maka sisi estetika. Pelanggan boleh memilih dari pelbagai produk, kaya dengan pelbagai bentuk, gaya dan warna.
 • Reka bentuk kerusi mempunyai kekuatan tinggi, kebolehpercayaan dan ketahanan. Pengikat boleh menahan beban yang panjang, sambil mengekalkan semua ciri teknikal.

Aprica

Ketika membangun tempat duduk kereta Aprica, wakil-wakil syarikat memikirkan bukan hanya tentang keselesaan anak, tetapi juga tentang kemudahan ibu-bapa. Pakar telah digabungkan dalam model yang berkualiti tinggi, praktikal dan rupa yang bergaya.

Berdasarkan kepada anggaran pakar bebas, faktor keselamatan produk di atas adalah 99%. Katalog model akan mengejutkan anda dengan kepelbagaian dan serba boleh.

Semua produk dibahagikan kepada kelas yang berasingan bergantung kepada berat bayi dan umurnya:

 • Kategori "0". Kursi direka untuk kanak-kanak dari lahir hingga 6 bulan.
 • Kategori "0+". Produk dari segmen ini direka untuk bayi dari lahir hingga satu tahun.
 • Kategori "1". Berat minimum kanak-kanak - 9 paun. Maksimum -18 paun.
 • Kategori 2. Bagi kanak-kanak dari 15 hingga 25 kilogram.
 • Kategori "3". Berikut adalah model yang boleh menahan berat maksimum 36 kilogram.

Ia sepatutnya menyenaraikan semua faedah pilihan.

 • Dalam pembuatan produk, syarikat itu menggunakan kain lembut dan pada masa yang sama kain tebal. Bahan melepasi udara, menyediakan pengudaraan yang diperlukan.
 • Ia akan mudah dan jelas untuk menggunakan kerusi walaupun kepada pembeli yang tidak pernah berurusan dengan produk tersebut sebelum ini. Sistem pemasangan sepenuhnya menghapuskan penyalahgunaan.
 • Bantal 3D yang selesa dan praktikal bukan sahaja akan menyokong kedudukan belakang dan kepala bayi yang betul, tetapi juga meningkatkan keselamatannya, memastikan keselesaan dan menyerap getaran ketika kenderaan bergerak. Perlu diingat bahawa ciri ini adalah pembangunan syarikat yang dipatenkan.
 • Ergonomik kerusi memikirkan butiran terkecil adalah sesuai untuk kumpulan usia konkrit. Apabila membuat reka bentuk, pakar mengambil kira ciri-ciri anatomi badan kanak-kanak.
 • Setiap tempat duduk direka sedemikian rupa untuk memastikan perlindungan bayi yang boleh dipercayai dari empat pihak.

Kelemahan

Sesetengah orang berpendapat bahawa kerusi itu berat, dan ia menyusahkan untuk bergerak dari kereta ke kereta.Walau bagaimanapun, jika tidak ada keperluan seperti itu, maka segala-galanya adalah baik. Terdapat kes aduan tentang tali pinggang pendek, tidak cukup untuk kanak-kanak yang lebih tua.

Selebihnya kerusi dipuji untuk kemudahan, kecantikan dan kebolehpercayaan.

Tinjau kerusi kereta Jepun Carmate dalam video seterusnya.

Oh
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan