Mempunyai kerusi kereta Capella

Kandungannya

Kehadiran sejumlah besar kereta yang selesa, dilengkapi dengan sistem penyejukan automatik yang moden dan pemanasan udara di dalam kabin, boleh dilakukan dan perjalanan yang sangat popular dengan kereta dengan seluruh keluarga, tanpa mengira umur anak-anak. Untuk memastikan keselamatan kanak-kanak, perlu mempunyai kerusi kereta khas di dalam kereta.

Ciri-ciri: kelebihan dan kekurangan

Kerusi kereta membolehkan tempat letak kereta kanak-kanak itu mudah, sambil memastikan pegangan dan keselamatannya semasa memandu, mengepam dan mempercepatkan kereta. Salah satu jenama yang paling popular di pasaran untuk produk kanak-kanak di negara-negara yang berbeza adalah Capella, yang kemudahan pembuatannya terletak di China. Produk Capella dibezakan oleh mutu kerja yang berkualiti dan bahan yang digunakan pada kos produk yang agak rendah.

Kekurangan banyak pembeli termasuk kegunaan berlebihan dan pukal produk.

Ciri-ciri

Bahan

Untuk pembuatan kerusi Capella, pelbagai bahan digunakan: dari logam ke plastik, kain bermutu tinggi digunakan untuk hiasan. Kriteria utama apabila memilih bahan-bahan untuk pembuatan bahagian-bahagian tertentu kerusi adalah kebolehpercayaan reka bentuk secara keseluruhan dan memastikan kekangan anak yang mencukupi. Pangkalan plastik yang digunakan dalam kes ini termasuk bahan-bahan modern yang sangat tahan lama yang telah diuji untuk ujian.

Fungsi dan keselamatan

Untuk mendapatkan kekuatan yang mencukupi dan memelihara bentuk asal dengan kemungkinan kelebihan yang timbul semasa brek secara tiba-tiba, memasukkan logam khas disediakan dalam reka bentuk kerusi. Mereka akan memastikan keselamatan walaupun di bawah beban yang banyak. Ketebalan sisipan bahan mengambil berat berat maksimum kanak-kanak itu.

Bagi pengekalan kanak-kanak yang mudah dan boleh dipercayai, reka bentuk kerusi menyediakan untuk menggunakan tali pinggang tahan lama lima mata, panjangnya boleh laras bergantung pada saiz kanak-kanak. Kemas memasukkan elastik dipasang pada tali pinggang melindungi kulit bayi daripada menggosok. Untuk pengekalan kepala yang boleh dipercayai apabila menggerakkan kereta, terutamanya apabila menikam, sekatan kepala yang luas dipasang.

Untuk meningkatkan keselamatan dalam keadaan kecemasan, tali pinggang utama digunakan. Ia menghubungkan bahagian atas kerusi dengan pendakap khas di batang kereta. Sekiranya berlaku kemalangan, penggunaan tali pinggang utama mencegah kerusi dengan kanak-kanak bergerak ke depan, dengan ketat memegang keseluruhan struktur dalam kedudukan statik.

Apabila memilih kerusi untuk tujuan keselamatan, perlu mengambil kira berat maksimum kanak-kanak yang dikira. Sekiranya berat yang dikira melebihi, reka bentuk mungkin tidak menyediakan parameter yang tertanam di dalamnya.

Kumpulan umur

Kerusi Capella boleh didapati dalam pelbagai saiz, dengan mengambil kira kumpulan umur yang berbeza dan berat badan kanak-kanak. Khususnya, mereka boleh digunakan untuk kanak-kanak 1, 2, 3, 4, 5 tahun dan lebih tua. Kategori berat maksimum kerusi beban: 0-18, 9-25, 15-36 kg. Mengambil kira kumpulan umur dan berat maksimum, kedua-dua saiz kerusi itu sendiri dan ketebalan bahan yang digunakan untuk membuatnya berubah.

Warna

Warna kerusi kereta Capella termasuk sejumlah besar pilihan (hitam, biru, putih, merah, pasir, kelabu, dan lain-lain), serta kombinasi mereka dalam pembuatan elemen trim individu.Banyak penyelesaian reka bentuk akan membolehkan anda memilih pilihan yang paling sesuai untuk mana-mana pengguna.

Lineup

Pelbagai kerusi Capella yang besar dengan bentuk pemikiran yang baik dari setiap elemen membentuk rangkaian yang luas, ulasan yang berminat pembeli.

  • Kereta bayi kereta Capella S12310 Tersedia untuk kanak-kanak dari 1 tahun hingga 12 tahun dengan berat maksimum sehingga 36 kg. Pelarasan ketinggian kawalan kepala yang selesa pada 4 kedudukan dan perlindungan dari kesan sampingan yang mungkin disediakan secara konstruktif. Berat kerusi - 8.1 kg. Apabila memasang reka bentuk kerusi menggunakan sabuk tahan lama yang disediakan di dalam kereta.
  • Model S12312i membolehkan anda mengangkut kanak-kanak berukuran sehingga 36 kg. Dibuat dalam kelas "keselesaan", model ini akan menyediakan penempatan mudah kanak-kanak dan keselamatannya dalam pelbagai manuver kereta. Tali keledar tahan lama lima mata memegang bayi, sementara mungkin untuk menyesuaikan panjangnya. Ketinggian penahan kepala selesa diganti dengan 5 langkah, dan bantal anatomi membolehkan anda meletakkan kedudukan kepala bayi dengan selesa.

Kerusi kereta itu sendiri sangat mudah dan teguh dipasang di dalam kereta menggunakan pembinaan Isofix. Ia juga mungkin menggunakan tali pinggang keledar untuk kereta itu sendiri.

  • Tempat duduk kereta S2311i s16 dibuat dengan gaya sporty dan mempunyai reka bentuk yang mesra pengguna ergonomik. Ia bertujuan untuk kanak-kanak berumur 3 hingga 12 tahun berat sehingga 36 kg. Strukturnya tetap baik dengan Isofix dan dengan tali pinggang dipasang di dalam kereta. Jumlah berat struktur ialah 6.1 kg. Digunakan dalam pembuatan bahan dan kain berkualiti tinggi yang menyediakan tahap keselesaan dan keselamatan yang lebih tinggi.
  • Model Capella s2311 diperbuat daripada microfiber yang menyenangkan dan lembut, yang mudah dan selesa untuk kanak-kanak. Ia direka untuk berat sehingga 25 kg. Bentuk kepala anatomi yang mudah melindungi dan melindungi kanak-kanak semasa bergerak dan mengejut secara tiba-tiba kereta. Perlawanan Isofix yang digunakan dalam reka bentuk membetulkannya dengan kukuh di dalam kereta.

Kes lembut yang digunakan mudah dikeluarkan, yang membolehkan ia dibasuh jika perlu. Pelarasan ketinggian pengepungan kepala dibuat pada 3 tahap, dan penyesuaian sudut penyangga menyediakan 4 posisi menukar sudut.

  • Capella luxe S1209l kerusi kereta adalah model keselesaan yang unggul. Ia dibezakan dengan kerusi lembut dan konfigurasi backrest yang selesa, yang melegakan beban pada tulang belakang kanak-kanak apabila kenderaan bergerak, melindungi dari kesan sampingan. Pelarasan tinggi ketegangan kepala menyediakan 4 kedudukan, dan pelarasan backrest dibuat pada 5 sudut. Untuk upholsteri digunakan sintetik bernafas khas, yang mudah dikeluarkan untuk mencuci lebih lanjut.
  • Model S0114i g15 direka untuk kanak-kanak berumur sehingga 4 tahun dan berat sehingga 18 kg. Tali laras lima mata yang digunakan untuk menetapkan kanak-kanak itu akan memberikan keselesaan dan keselamatan maksimum walaupun pada perjalanan panjang.
  • Capella S-12310 SPS I-Fix dibuat dalam model berasingan untuk tiga kumpulan umur. Selain itu, kumpulan 1 direka untuk berat 9 hingga 18 kg, yang kedua ialah berat 15 hingga 25 kg, dan yang ketiga untuk berat 22 hingga 36 kg. Pelarasan ketinggian penahan kepala dan sudut kecondongan belakang disediakan. Model ini menggunakan penutup penutup dan bantal anatomi.

Ulasan Pelanggan

Kerusi kereta Capella dibuat pada peralatan moden dari bahan berkualiti tinggi dan mempunyai minat yang tetap dari pembeli. Banyak maklum balas positif menunjukkan kehadiran kawalan kualiti yang berterusan dari pengilang. Untuk mengesahkan kebolehpercayaan dan memastikan keselamatan mengangkut kanak-kanak, semua model lulus ujian kemalangan, hasil yang membuat perubahan perlu dalam reka bentuk kerusi jika perlu dan memilih bahan yang sesuai.

Setiap tempat duduk dilengkapi dengan arahan pemasangan dan pemasangan, bergantung pada reka bentuk dan kaedah pengikat, termasuk tali pinggang.Salah satu kaedah moden untuk mengunci kerusi Isofix adalah untuk memasang pelari pelarik khas tanpa menggunakan tali pinggang keledar standard. Pelari ini dipasang pada gelung logam badan, dan kerusi kereta itu sendiri dipasang pada mereka dengan bantuan kunci khas.

Gambaran keseluruhan kerusi kereta Capella adalah di bawah.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan