Ciri-ciri kerusi kereta Ramatti

Kandungannya

Tempat duduk kereta bayi - sifat wajib untuk pengangkutan bayi dalam pengangkutan. Elemen ini diperlukan untuk memastikan keselesaan dan keselamatan kanak-kanak di jalan raya. Mempelajari pelbagai jenis pengeluar moden, setiap ibu bapa ingin mencari keseimbangan sempurna antara harga dan kualiti. Ini adalah produk yang ditawarkan oleh jenama Ramatti.

Mengenai pengilang

Pengkhususan utama jenama Poland Ramatti ialah pembuatan kerusi kereta untuk kanak-kanak. Syarikat Eropah menawarkan produknya kepada pelanggan selama lebih dari 10 tahun. Barangan adalah permintaan bukan sahaja di Eropah, tetapi juga di negara-negara CIS. Pengguna Rusia mencatatkan kualiti positif produk seperti kebolehpercayaan, praktikal, kebolehgunaan, keselamatan dan jangka hayat perkhidmatan.

Tanda dagang Eropah yang popular dengan cara yang khusus mengambil berat tentang alam sekitar. Syarikat itu telah dianugerahkan sijil mengesahkan penyertaan dalam pembangunan sistem kitar semula di peringkat negeri. Pada masa ini, model kerusi kereta paling popular di Poland dijual di bawah jenama Ramatti.

Pelbagai produk

Semua pilihan yang tersedia secara komersial boleh dibahagikan kepada 4 kategori berasingan.

 • Kumpulan 0+. Segmen ini termasuk model untuk yang terkecil. Had berat - 0-13 kg.
 • Kumpulan 1. Kategori ini direka untuk kanak-kanak yang lebih tua, yang beratnya 9-18 kg.
 • Kumpulan 1 dan 2. Berat minimum penumpang muda ialah 9 kg, maksimum 25 kg.
 • Kumpulan 2 dan 3. Segmen terakhir direka untuk kanak-kanak yang beratnya bervariasi dari 15 hingga 36 kg.

Berdasarkan ciri-ciri di atas, setiap pelanggan memilih pilihan yang lebih sesuai untuk anaknya.

Model kumpulan 0+

Kerusi praktikal dengan fungsi membawa mempunyai banyak ciri-ciri positif, termasuk: pemegang yang selesa, kusyen anatomi, kemudahan kegunaan. Berat maksimum yang mana model direka ialah 13 kilogram.

Kursi dilengkapi dengan tali pinggang kuat dan tahan lama. Untuk keselesaan maksimum bayi, jalur lembut khas disediakan. Ciri khas kebanyakan produk - perlindungan tambahan dari kesan sampingan.

Pilihan dalam kategori ini tidak mempunyai kedudukan mendatar sandaran dan penggalak. Pelanggan berpuas hati menandakan produk kumpulan ini dengan ulasan positif kerana praktikalnya dan kos yang berpatutan.

Kerusi kumpulan 1

Untuk kanak-kanak yang lebih tua duduk kereta yang sesuai dari kategori ini. Walaupun banyak produk tidak mempunyai penggalak, pengeluar telah menyediakan mereka dengan tali pinggang lima mata yang selesa. Ketinggian backrest dan tali pinggang boleh disesuaikan, yang meningkatkan tahap keselesaan. Terima kasih kepada fungsi perlindungan terhadap pukulan dari sisi, bayi akan merasa nyaman walaupun selama perjalanan panjang di sepanjang jalan bergelombang. Model ini dilengkapi dengan penutup pelindung praktikal yang boleh dibasuh.

Ciri khas produk, dengan jelas membezakannya daripada persaingan, adalah fungsi individu Sistem Kunci. Sekiranya tali pinggang berada dalam kedudukan yang salah, sistem akan memberitahu anda.

Juga dalam katalog produk, anda akan dapati kerusi yang lebih berfungsi, dilengkapi dengan backrest laras (3 posisi), tali pinggang dalaman (7 posisi) dan ketinggian pelekap.

Katalog produk kumpulan 2 dan 3

Dalam bahagian ini, anda akan mendapati model yang selesa dan bergaya untuk kanak-kanak, yang beratnya boleh mencapai 36 kilogram.Pengilang menawarkan model dengan penggalak dan kemungkinan penyesuaian diri terhadap sandaran. Pakar telah membangun 6 kedudukan, tetapi fungsi kedudukan mendatar tidak.

Tahap keselamatan yang tinggi adalah disebabkan oleh pilihan untuk melindungi kanak-kanak dari kesan sampingan. Setiap model adalah gabungan kepraktisan, fungsi dan rupa yang bergaya.

Keselesaan Venus

Satu pasukan pakar Poland, yang bekerja pada pembuatan kerusi kereta Eropah berkualiti tinggi, sentiasa menambah katalog produk jenama. Antara model permintaan khas yang kaya ialah Venus Comfort.

Kerusi Ramatti Venus Comfort tergolong dalam kumpulan pertama. Produk ini telah mengambil kedudukan kepimpinan antara produk lain kerana banyak kelebihan. Pengilang dilengkapi model dengan kerusi berlapis empuk yang selesa dan lapang. Ciri ini penting bukan sahaja untuk keselesaan, tetapi juga untuk keselamatan kanak-kanak semasa pengangkutan.

Penutup boleh tanggal boleh dibasuh dalam mesin basuh standard atau dibersihkan dengan tangan. Untuk pembuatannya menggunakan tekstil berkualiti tinggi, yang mengekalkan bentuk dan warna sepanjang hayat perkhidmatan yang panjang.

Sehingga bayi itu dapat berehat dan berehat sepenuhnya semasa perjalanan panjang, para pemaju telah dilengkapi dengan kerusi dengan sandaran lembut, yang dapat disesuaikan dengan kebijaksanaan ibu bapa. Pilihan pengguna menawarkan 6 kedudukan. Juga, kerusi kereta ini dilengkapi dengan pelapik tilam untuk penempatan bayi yang selesa.

Ciri-ciri model:

 • had umur - dari 1 hingga 4 tahun;
 • laras;
 • penetapan yang boleh dipercayai di dalam petak penumpang kerana tali pinggang tetap yang kuat;
 • reka bentuk sejagat yang bergaya, sesuai untuk kanak-kanak lelaki dan perempuan;
 • bahan dengan struktur bernafas, yang digunakan untuk menjahit kes itu;
 • saiz padat, yang mana kerusi itu mudah dibawa dan disimpan;
 • tab lembut yang melindungi bayi semasa pengangkutan.

Tinjauan kerusi kereta Ramatti Mars, lihat di bawah.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan