Ciri-ciri kerusi kereta Doona

Kandungannya

Kemalangan jalan raya adalah tidak biasa. Setiap tahun, beribu-ribu orang mati dalam kemalangan kereta, termasuk kanak-kanak. Kerusi kereta kanak-kanak, yang sering diabaikan, membantu melindungi kanak-kanak daripada kecederaan, dan mungkin dari kematian. Ramai ibu bapa mengabaikan membeli peranti ini, dan ini sangat sia-sia.

Di antara pelbagai kerusi kanak-kanak yang ditawarkan di pasaran dunia, kerusi Doona dianggap berkualiti dan ciri-ciri yang baik.

Ciri khas

Doona menawarkan pengguna peranti yang menggabungkan piawaian keselamatan tertinggi dan fungsi kereta dorong perjalanan.

Kerusi ini adalah satu-satunya peranti dengan roda bersepadu yang boleh dilipat dan dibentangkan dalam masa satu saat. Doona sempurna untuk ibu bapa sibuk dan aktif.

Kerusi kereta ini mempunyai perlindungan sisi yang boleh dipercayai, kerana ia mempunyai dinding berganda. Di samping itu, produk ini mempunyai pelindung yang boleh dilupuskan untuk bayi baru yang boleh diubah menjadi bantal.

Biasanya, kerusi Doona dilampirkan menggunakan ikat pinggang keledar tiga titik standard, tetapi ia juga boleh disambungkan ke pangkalan Isofix tambahan. Selain asas Isofix, Doona mempunyai banyak aksesori lain. Sebagai contoh, penutup digunakan untuk melindungi barang dari faktor luaran - kotoran, habuk, hujan, dan masalah yang sama. Selepas membeli masalah penutup dengan membasuh tidak lagi timbul. Tetapi tanpa ia, ia akan mudah dicuci peranti.

Di samping itu, ciri-ciri produk Doona termasuk hakikat bahawa Kursi sesuai untuk kedua-dua bayi yang baru lahir dan kanak-kanak sehingga 13 kg dan mereka dikendalikan oleh satu pergerakan cahaya. Anda boleh menyimpan kerusi kereta di rumah atau di dalam kereta.

Semua produk Doona mempunyai manual arahan lengkap.

Isofix mount

Model

Sekiranya anda memilih dari semua jenis tempat duduk, anda mestilah berhenti di kerusi kereta Parenting Simple Doona yang menjamin keselamatan hampir seratus peratus untuk anak anda, serta ketenangan fikiran untuk ibu bapa. Menggabungkan kedua-dua penyelesaian reka bentuk dan keselesaan yang sangat baik, kerusi ini tidak akan membenarkan anda meragukan diri dan akan bertahan lama. Analogi kerusi kereta sedemikian tidak wujud.

Membeli-belah boleh dilakukan secara dalam talian dan secara peribadi. Tidak syak lagi, penyelesaian terbaik akan membeli sendiri di kedai-kedai terdekat. Hanya ada pengguna yang boleh yakin dengan kualiti produk yang ditawarkan dan tidak membuat kesilapan ketika memilihnya.

Bagaimana untuk memilih kerusi?

Tempat duduk kanak-kanak dipilih mengikut data fizikal kanak-kanak, iaitu: berat, ketinggian dan umur. Salah satu kesilapan utama ialah pembelian produk untuk pertumbuhan. Ia akan sangat menyusahkan untuk kanak-kanak duduk di dalam peranti yang dibeli pada hasil tanaman, semuanya lebih tidak selamat.

Walau bagaimanapun, Doona menawarkan pelanggannya penyelesaian yang sangat baik. Terima kasih kepada transformasi yang mudah, kerusi itu akan benar-benar berkhidmat selama bertahun-tahun, kerana dengan lubang pergelangan tangan, peranti ini boleh ditujukan untuk anak yang lebih tua atau anak yang beratnya tidak lebih dari 13 kg.

Juga, jangan memilih reka bentuk kerusi kereta, kerana bukan dia yang bertanggungjawab untuk keselamatan. Setiap ibu bapa pertama kali yakin tentang kebolehpercayaan produk, dan hanya kemudian dalam reka bentuknya.

Tetapi dalam keadilan perlu diperhatikan bahawa pengeluar kerusi kereta Doona mempunyai rasa halus. Apabila membeli apa-apa perkara mengenai reka bentuk jangan bimbang.Tidak mustahil untuk mengabaikan bahan dari mana peranti dibuat, kerana bahan berkualiti tinggi mungkin menyusahkan seorang kanak-kanak.

Tidak semestinya untuk membiasakan diri dengan ulasan yang ditinggalkan oleh pengguna lain.

Ulasan

Kebanyakan pembeli bercakap positif mengenai kerusi Doona dan perhatikan kelebihannya seperti kualiti, kebolehpercayaan, fungsi, reka bentuk moden.

Produk-produk ini mempunyai kelemahan mereka. Sesetengah pembeli menulis tentang harga yang agak tinggi, yang boleh dibenarkan oleh kualiti dan reka bentuk produk. Tetapi tidak semua pengguna sanggup memberikan wang mereka untuk mereka.

Kadang-kadang pengguna mengadu bahawa kerusi roda ini hidup dengan cepat, yang membuat anda tertanya-tanya tentang kualiti produk ini. Masalahnya ialah kanak-kanak membesar dengan cepat, dan peranti itu kehilangan tujuannya. Tetapi fakta ini boleh dicabar. Kerusi Doona mudah diubah, yang memainkan tangan orang tua yang mempunyai kedua-dua bayi dan anak yang lebih dewasa.

Aksesori

Selalunya bersama-sama dengan kerusi kereta yang dibeli berkaitan produk.

  1. Beg untuk yang paling diperlukan. Lebih mudah untuk pergi bersama anak anda bersama beg ini. Ini adalah pilihan yang hebat, digabungkan dengan kerusi itu sendiri.
  2. Perlindungan hujan untuk kerusi Simple Parenting Doona. Jas hujan yang sangat baik yang boleh melindungi produk dari cuaca buruk.
  3. Nyamuk bersih untuk kerusi Simple Parenting Doona. Grid yang sangat baik, yang mampu melindungi kanak-kanak dari gigitan nyamuk dan serangga lain, dan juga dari kotoran dan sampah yang berlebihan.

Lihat gambaran keseluruhan tempat duduk kereta Doona di bawah.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan