Ugears wooden constructors: features and varieties

Kandungannya

Kanak-kanak moden adalah sukar untuk mengejutkan apa-apa. Dilahirkan di zaman kemakmuran Internet dan permainan komputer, kanak-kanak lelaki dan perempuan dari kelahiran berada di atmosfer kecanduan elektronik. Hanya tekan butang pada joystick daripada membuat sesuatu dengan tangan anda sendiri.

Tidak ramai yang berminat dalam permainan pertempuran laut di atas kertas atau pereka pemasangan. Tetapi pereka adalah berbeza dengan pereka, dan model Ugears pasti akan menarik perhatian bahkan peminat permainan yang paling gemar.

Apa itu?

Pereka syarikat Ugears dibuat di Ukraine, dan mereka dicipta oleh dua tuan yang ingin menghentikan masa dan membuktikan bahawa kanak-kanak boleh dibawa pergi tanpa komputer. Pereka ini benar-benar unik, kerana selepas perhimpunan mereka hidup, melambangkan bukan sahaja kanak-kanak tetapi juga orang dewasa.

Sudah tentu, setiap model memerlukan ketabahan dan kesabaran, tetapi sebagai hasilnya anda mendapatkan mainan yang menarik yang dapat menaiki rel, terbuka dan dekat, mainkan bunyi. Perkara yang paling menarik ialah semua model pereka dipasang tanpa gam, tetapi pada masa yang sama bahagian-bahagian dipasang dengan selamat antara mereka. Mainan boleh dimainkan dengan selamat, tanpa rasa takut bahawa ia akan pecah atau jatuh. Model diperbuat daripada kayu, bahan mesra alam.

Pembina kayu mempunyai kesan positif terhadap sistem saraf kanak-kanak, mengajar mereka untuk menghargai apa yang dicipta dengan tangan mereka sendiri dan tangan orang lain. Tidak mungkin anak anda mahu merosakkan apa yang dikumpulkannya dengan semangat sedemikian. Setiap model dilengkapi dengan arahan perhimpunan terperinci, yang mana walaupun kanak-kanak dapat memahami.

Mainan itu dilabel 14+, tetapi bersama-sama dengan ibu bapa dan anak-anak muda boleh melakukan perhimpunan itu.

Pereka Ukraine boleh didapati di Rusia. Mainan dijual oleh pengedar Ugears Rusia.

Model popular

Di dalam arsenal syarikat Ugears terdapat lebih daripada satu model sedozen yang merupakan perhimpunan yang kompleks. Bergantung kepada bilangan bahagian dan reka bentuk model itu sendiri, masa pemasangan teka-teki 3D ditentukan. Ia boleh berubah dari dua hingga dua jam.

Lori

Model "Lori" adalah satu salinan trak lama. Selepas pemasangan, dia membuka pintu dan bersandar.

Model itu menyimpan semua perkara kecil, terdapat gearbox dan penggantungan bebas. Enjin empat silinder menjadikan mainan itu realistik. Kit termasuk 420 bahagian.

Selamat

Model Aman tidak akan meninggalkan mana-mana amatur untuk menyembunyikan sesuatu dan menyimpan di mana-mana. Dengan mainan ini, anda akan merasa seperti seorang bankir sebenar yang dapat menyimpan barang berharga dalam peti keselamatan anda. Model ini mempunyai saiz yang baik dan dilengkapi dengan kunci gabungan sebenar, yang diaktifkan dengan berputar gear.

Di dalam peti keselamatan anda boleh menyimpan barang kemas dan wang.

Kilang Robot

Teka-teki 3D "Kilang robot" dianggap salah satu reka bentuk yang paling kompleks dan sangat menarik.

Kesukaran terletak pada perhimpunan yang betul semua bahagian, hanya maka penghantar akan bertindak.

Robot sebenar dengan lengan dan kaki akan dibuat sebelum mata anda. Ketelusan struktur keseluruhan membolehkan anda mempertimbangkan secara terperinci kerja kilang yang anda buat sendiri.

Lokomotif

Model Lokomotiv adalah tanda niaga jenama. Ini adalah salah satu mainan yang paling rumit dan unik, berdasarkan mesin mekanikal. Oleh kerana itu, lokomotif bergerak di rel secara mandiri.

Anda boleh melihat semua butiran kecil yang bersama-sama membuat kereta api keseluruhan.Tender, yang merupakan sebahagian dari reka bentuk, mempunyai kunci yang elegan dan dapat melaksanakan fungsi kotak untuk barang-barang kecil.

Hardy tahan lasak

Pereka Hardy Hardy akan membuat anda berasa seperti seorang pemuzik yang sebenar, yang telah kembali dari abad yang lalu. Pasukan Model ini merupakan salinan luar biasa alat muzik Inggeris, bunyi yang menyerupai bagpipe.

Anehnya, anda boleh membuat Hardy Hardy dengan tangan anda sendiri dan faham bagaimana ia berfungsi. Dalam set dengan butiran utama pergi rosin dan lilin untuk bunyi yang lebih baik.

Tarikh Navigator

"Navigator Tarikh" adalah hadiah hebat untuk mana-mana orang moden yang tidak boleh melakukan tanpa kalendar. The donee pasti akan terkejut apabila dia membuat kalendar dengan butiran mekanikal dengan tangannya sendiri. Perkara akan relevan sehingga tahun 2044. Ia adalah untuk apa-apa tempoh yang program model direka. Anda memilih tahun dan bulan, selepas itu anda akan mendapat akses ke semua tarikh dan hari dalam seminggu.

Model ini dipasang dengan mudah dan cepat, secara literal dalam setengah jam sesuatu yang bergaya dengan bau kayu yang menyenangkan akan muncul di atas meja anda.

Menara Arcballist

Pereka terdiri daripada dua objek, secara langsung menara dan meriam meriam. Terima kasih kepada fantasi, anda boleh membuat pengembaraan yang sebenar, dari menawan menara untuk menyimpan tawanan yang indah. Mekanisme kerja disatukan ke pistol, yang menyediakan penembakan yang tepat.

Anda akan terjun ke era kesatria dan merasa seperti pengayuh sebenar.

Traktor dan treler

Sentiasa bermimpi mencuba diri sebagai petani dan menguasai memandu traktor? Kemudian model ini dibuat khusus untuk anda. Traktor mempunyai kotak gear dan pacuan empat roda. Dia bergerak tanpa masalah dan boleh menarik beban.

Selain teksi, anda boleh membeli treler, yang juga sangat berfungsi dan semula jadi.

Termasuk dengan traktor adalah alat kerja ringan: rake, sekop dan baldi dengan bolt.

Manipulator di landasan kereta api

Dengan bantuan Jugers pereka, anda boleh membuat sebuah bandar keseluruhan dengan infrastrukturnya sendiri. Manipulator akan membantu anda dengan ini dan menjadikan pembinaan mudah menjadi permainan yang menarik. Kren itu dilengkapi dengan ledakan bergerak yang dapat menangkap beban dan mengalihkannya dari kereta ke tapak pembinaan. Manipulator bergerak di sepanjang rel, yang mana terdapat dua baris dalam set.

Post Stage Coach

Salah satu mainan yang paling indah dan menarik adalah gerobak surat. Set itu termasuk pengangkutan abad ke-19 dan dua kuda. Semua bahagian berfungsi sepenuhnya. Roda roda berputar, pintu dibuka, dan kaki kuda bergerak.

Aktifkan mekanisme dengan mahkota dan peringkat akan menyampaikan hadiah kecil kepada anak anda.

Menyembunyikan dengan rahsia

Seni kerja sebenar. Setelah mencipta kecantikan semacam itu dengan tangan anda sendiri, anda akan merasa seperti seorang tukang emas yang bekerja dengan susah payah setiap detailnya. Kotak terbuka dengan menyembunyikan kunci di slot kerja terbuka.

Model ini akan menjadi hadiah hebat kepada orang yang dikasihi. Ini bukan hanya hiasan untuk pedalaman, tetapi juga tempat penyimpanan barang-barang kecil.

Laluan trem dengan trem

Kami terus mencipta bandar kita sendiri pada abad XVIII. Stesen trem sepenuhnya menyampaikan suasana waktu itu. Set termasuk rel, berhenti pavilion dengan bangku dan juruwang, tokoh manusia dan seorang anggota polis dalam menunggang kuda. Terdapat juga persimpangan darat dengan tangga fungsional.

Trem dibeli secara berasingan, tetapi ia berbaloi. Kereta itu didorong di landasan keretapi. Letakkan penumpang ke dalamnya dan pergi melawat bandar mekanikal anda.

Bunga mekanikal

Model ini akan menjadi hadiah yang sangat baik untuk seks yang adil dari mana-mana umur. Banyak gear yang dipasang di kelopak bunga gerakan yang membuka dan menutup dengan lancar. Lihatlah keajaiban mekanikal itu boleh menjadi tak terhingga. Penari balet yang terbuat dari kayu bersembunyi di dalam bunga itu sendiri.

Teater

Model ini akan menjadi tambahan hebat kepada pedalaman anda. Bergerak angka menggantikan satu sama lain, anda boleh menonton mereka untuk masa yang lama tanpa letih.Permainan gigi yang cantik menambah semangat kepada reka bentuk.

Teater ini disyorkan untuk mereka yang menguasai perhimpunan pereka Egers.

Sphereokub

Teka-teki anti tekanan. Cara yang baik untuk mengambil tangan anda dan nikmati proses mengubah satu bentuk ke yang lain. Dalam model ini, sambungan fleksibel disediakan supaya tiada apa yang pecah dan melekat.

Siri gila

Siri ini diwakili oleh beberapa set, yang terdiri daripada angka pasang siap. Ini adalah versi mini pereka, cara terbaik untuk menilai kualiti bahan dan cuba diri anda sebagai pemungut.

Ciri pemasangan

Semua model dijual tanpa dibongkar dan dibungkus dalam kotak yang kemas. Butiran terletak pada helaian dan mudah dikeluarkan. Dalam setiap set ada arahan di mana semuanya dicat secara terperinci dan ditarik.

Pembantu adalah gusi dan batang kayu tajam, sama dengan tisu gigi. Dengan bantuan peranti ini, bahagian mudah dipasang di antara mereka. Tiada gam atau alat tambahan yang diperlukan.. Semua bahagian dipotong laser dan mempunyai tepi yang licin tanpa jurang.

Ulasan

Pereka Ugels adalah popular dengan banyak kerana fungsi dan keunikannya. Semua orang yang membeli sekurang-kurangnya satu model telah berpuas hati. Pereka adalah mudah digunakan, walaupun kerumitan model yang jelas. Selepas membeli dan memasang model pertama, pengguna mahu membeli kedua dan ketiga.

Satu-satunya kelemahan adalah kos pereka. Tetapi kualiti, kewajaran semua bahagian kos lebih banyak daripada wang yang diminta pengeluar.

Dalam video seterusnya anda akan menemui gambaran keseluruhan pereka kayu Ugears "Engine".

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan