Arena di kereta untuk kanak-kanak

Kandungannya

Kita semua menaiki kereta api, seseorang lebih sering, orang kurang kerap, tetapi masih semua orang menggunakan perkhidmatan pengangkutan rel sekurang-kurangnya sekali. Ia mudah, cepat dan ekonomi. Apabila kanak-kanak muncul dalam keluarga, perjalanan harus ditangguhkan atau digunakan dengan cara pengangkutan lain, kerana sangat sukar dan sukar untuk melakukan perjalanan dengan anak kecil di kereta api. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, penggunaan mainan khas di kereta api telah menjadi semakin popular. Ini menyelesaikan banyak masalah ibu bapa.

Bagaimana rupanya

Manege adalah reka bentuk yang dipasang di rak bawah di dalam kereta api. Ia terdiri daripada tiga atau empat dinding dan bahagian bawah mesh. Langsir opaque juga termasuk.

Bilangan dinding bergantung pada umur yang mana tujuan main tersebut dimaksudkan. Bagi kanak-kanak sehingga tiga tahun membuat produk dengan empat dinding. Bagi kanak-kanak berusia tiga tahun ke atas - dengan tiga orang.

Faedah

  1. Playpens diperbuat daripada kain jas hujan Oxford, yang merupakan bahan hipoallergenik yang sangat selamat untuk kanak-kanak. Dia tidak mempunyai bau.
  2. Bagian bawah playpen tidak dibiarkan dalam kelembapan, yang sangat mudah, karena anak kecil dapat menumpahkan cairan. Dalam kes ini, hanya sapu bahagian bawah dengan kain.
  3. Keseluruhan strukturnya sangat ringan (tidak lebih dari 500 g). Anda boleh dengan mudah meruntuhkan playpen dan pengangkutan jika perlu.
  4. Pada satu rak dua playpens mudah dimuatkan, masing-masing, jika anda mempunyai dua anak, anda hanya membayar untuk satu kerusi.
  5. Cukup pantas dipasang.
  6. Memberi tidur yang selesa untuk ibu dan bayi.

Bagaimana untuk memilih

Pilihan arena perlu diambil dengan serius, kerana serbuk anda harus menunggang dalam keselesaan dan keselamatan.

Di Rusia, hanya satu syarikat yang membuat arena dengan sijil kualiti yang sesuai. Organisasi ini disebut "Manyunya." Jangan membeli barang dari penjual yang tidak disahkan. Anda boleh menjual produk berkualiti rendah.

Anda juga boleh menjahit ciptaan keajaiban ini, tetapi kemudian anda perlu mempunyai kemahiran pemotongan dan kemahiran asas. Corak dan arahan untuk menjahit tidak sukar dicari.

Jika atas sebab tertentu anda tidak mahu membeli pemain main, anda boleh menyewanya dari syarikat yang terlibat dalam pengangkutan, atau dari mana-mana individu perseorangan. Hanya bimbang mengenainya terlebih dahulu.

Jika anda akan menggunakan perkhidmatan sewa di Keretapi Rusia, anda mesti memberitahu pemilik rumah dalam masa seminggu. Konduktor akan membawa pemain main anda ke kereta anda dan akan mengambil pembayaran di tempat.

Bagaimana untuk memasang

Memasang reka bentuk tidak begitu sukar. Anda tidak menghabiskan banyak masa di atasnya. Anda perlu meletakkan alat main di tilam di rak bawah. Threadkan garis bawah di antara rak dan dinding, meregangkannya di bawah rak, tarik ke hentian, dan kimpal garis ke hujung percuma. Keluarkan siling atas di bawah tilam rak atas, pasangkan slings ke hujung percuma. Ketatkan semua baris jika diperlukan. Ia begitu berlaku bahawa rak bawah berfungsi sebagai asas, bahagian atas - bumbung.

Jika kita bercakap tentang arena tiga dinding, maka bahagian tanpa dinding akan keluar ke tingkap. Kanak-kanak akan tidur kepala ke pintu keluar, dan akan dapat keluar dari arena di mana tidak ada dinding.

Arahan terperinci untuk menetapkan arena yang anda dapat lihat dalam video seterusnya.

Ulasan

Playpens untuk kereta api kelihatan agak baru, tetapi orang telah berjaya menghargai peranti ini.

Ibu bapa mendakwa bahawa ia menjadikan kehidupan mereka lebih mudah untuk mereka. Terdapat kemudahan bermain tanpa syarat - kedua-duanya untuk ibu bapa dan kanak-kanak. Di samping itu, kanak-kanak suka meluangkan masa di arena seperti itu! Mereka sangat selesa di sana. Kanak-kanak menikmati bermain di dalam, membayangkan bahawa mereka berada di sebuah istana, rumah yang selesa - ia sangat bergantung kepada imaginasi kanak-kanak.

Ibu mengatakan bahawa ia adalah sangat mudah untuk menyusu anak, tidak ragu-ragu atau memalukan orang lain.

Tinjauan positif mengesahkan bahawa playpen ini mempunyai pengudaraan yang baik, menyediakan bekalan udara segar (dinding yang terbuat dari mesh).

Jika perlu, anda sentiasa boleh menutup salah satu dinding dengan tirai untuk melindungi anak anda daripada cahaya matahari langsung atau hanya dari mata yang bersinar.

Di dalamnya ada poket di mana anda boleh meletakkan sebotol air untuk anak atau tuala - perkara kecil ini juga diperhatikan oleh pengguna. Kepada perkara-perkara kecil yang menyenangkan termasuk kehadiran tali pinggang yang mana bayi itu dapat mendaki sendiri.

Perkara yang paling penting ialah keselamatan. Ini hanya maklum balas positif. Ibu boleh dengan tenang pergi selama beberapa minit tanpa bimbang tentang anaknya jatuh atau memukul. Ibu bapa mempunyai peluang untuk tidur dengan selesa pada waktu malam dan tidak membingungkan pada rak yang sama dengan anak atau bimbang bahawa bayi itu mungkin jatuh dalam mimpi.

Terdapat hampir tiada ulasan negatif. Unit mengatakan bahawa harga produk terlalu tinggi.

Setuju - jika anda sering bepergian dengan kanak-kanak di kereta api, sangat mungkin untuk membeli sesuatu yang mudah. Ia akan melayani anda selama bertahun-tahun dan memberikan kegembiraan perjalanan!

Banyak maklumat penting yang anda pelajari dari program "Live is great."

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan