Pelbagai model dan ciri-ciri kerusi roda Teddy Bear

Kandungannya

Kereta bayi adalah sifat yang sangat penting bagi setiap bayi, kerana ia memberikan kemudahan dan keselesaan semasa pengangkutan. Adalah penting bagi ibu bapa bahawa kenderaan itu berkualiti tinggi, dipercayai dan praktikal. Pengilang Cina Teddy Bear menawarkan pelbagai pilihan kereta untuk setiap selera. Adalah lebih terperinci untuk mempertimbangkan model yang paling popular, serta maklum balas daripada pembeli.

Ciri khas

Jenama Teddy Bear Cina menawarkan pelbagai jenis kereta bayi untuk kanak-kanak dari enam bulan hingga tiga tahun. Model-model ini dibuat dalam warna-warna cerah, di mana anda boleh menemui pilihan bergaya untuk kedua-dua kanak-kanak lelaki dan perempuan. Berat badan yang rendah membolehkan anda mengambil kereta dorong dengan anda walaupun dalam perjalanan. Mekanisme lipat praktikal dalam bentuk tongkat membolehkan anda dengan mudah meletakkan kereta dorong di bagasi kereta.

Kereta dari jenama Teddy Bear Cina dibuat dari bahan berkualiti. Setiap model difikirkan secara terperinci supaya bayi berasa tahap keselesaan maksimum semasa berjalan di udara segar. Masa yang menyenangkan adalah kos Teddy Bear yang agak boleh diterima, kerana model yang serupa dari syarikat terkenal adalah beberapa kali lebih mahal.

Tetapi terdapat kekurangan. Sesetengah model adalah berat, kerana ia dilengkapi dengan banyak ciri tambahan. Dari masa ke masa, kereta dorong itu mula berderak semasa perjalanan, yang, tentu saja, tidak semua ibu bapa suka, kerana kerap berliku mengganggu tidur yang tenang bayi. Roda kecil tidak boleh membanggakan salib yang sangat baik.

Model biasanya menjadi baik pada asfalt, jadi ia digunakan untuk meneroka bandar.

Model

Anda harus mempertimbangkan beberapa model dari jenama Cina Teddy Bear, yang memerlukan di kalangan ibu bapa moden, dan juga sangat menyukai anak-anak mereka.

Kereta bayi tirus SL 460

Dandanan tebu SL 460 adalah ketara bagi kebolehan bergerak dan kemudahan, kerana ia dilengkapi dengan bingkai yang ringan dan kuat. Pilihan ini sesuai untuk kanak-kanak dari 6 bulan hingga 3 tahun. Pengangkutan akan sesuai untuk berjalan-jalan di jalan raya bandar. Punggungnya yang tegar dilengkapi dengan tiga posisi. Baby reliably melindungi sistem sabuk. Roda depan, seperti roda belakang, adalah single, tetapi roda hadapan berputar. Mekanisme lipat dalam bentuk buku.

Hentian kaki boleh diselaraskan bergantung kepada pertumbuhan kanak-kanak. Pengilang menawarkan bakul membeli-belah yang luas dan penutup pada kaki bayi semasa musim sejuk. Berat produk hanya 9 kg, dan lebarnya 53.5 cm, manakala diameter roda adalah 18 (depan) dan 20 (belakang) cm.

Kereta bayi SL 461

Kereta bayi SL 461 adalah pilihan yang baik untuk ibu bapa yang memilih keselesaan di tempat pertama, walaupun penampilan produk itu juga patut dipuji. Model ini sesuai untuk kanak-kanak sehingga tiga tahun. Belakang kereta dorong itu mempunyai tiga kedudukan, yang akan membolehkan bayi tidur dengan selesa semasa berjalan kaki kerana kedudukan mendatar. Ciri tersendiri model ini ialah kehadiran topi kelantangan, kerana dengan bantuannya, anda dapat menyembunyikan anak dari hujan lebat dan matahari yang menyebalkan.

Sampul pada kaki akan memberikan keselesaan walaupun pada musim sejuk. Bahagian fabrik kereta dorong dicirikan oleh perlindungan matahari. Berat model adalah 8 kg, dan lebarnya ialah 59.5 cm, manakala roda adalah diameter 18 dan 20 cm.

Model keseronokan 8133

Model berjalan 8133 adalah salah satu produk baru syarikat itu.Ia direka khas untuk berjalan-jalan di udara segar. Ia dilengkapi dengan topi yang agak besar dengan tingkap tontonan supaya ibu bapa dapat melihat tindakan bayi. Capnya jatuh ke bar depan, yang sangat mudah kerana ia membolehkan anda untuk melindungi bayi anda daripada pelbagai fenomena cuaca. Pengilang menawarkan model ini dalam tiga warna: coklat, merah dan biru. Pilihan tetap untuk ibu bapa.

Kelebihan kereta dorong adalah kemudahan lipatan dengan hanya satu tangan. Model ini mempunyai roda dua, dengan bahagian depan - swivel, tetapi ia boleh diperbaiki ke arah yang betul. Berat produk itu adalah 6 kg, dan roda adalah diameter 14 cm. Pengilang menawarkan kelambu, yang akan melindungi bayi daripada pelbagai serangga pada musim panas.

C-3 rotan

C-3 stick stick adalah penyelesaian terbaik dari jenama Teddy Bear. Kereta dorong dicirikan oleh mekanisme mudah lipatan mudah dan mudah. Berat badannya hanya 6.5 kg. Ia direka untuk berat badan maksimum 15 kg, jadi ia sesuai untuk kanak-kanak sehingga tiga tahun. Penambahan adalah penutup panas pada kaki, yang sangat diperlukan untuk musim sejuk atau musim sejuk. Apabila dilipat, ia boleh dengan mudah dipindahkan terima kasih kepada pemegang khas.

Roda tunggal mempunyai diameter 13 cm, jadi kereta dorong lebih baik untuk membeli untuk berjalan-jalan di bandar. Model ini dibuat dalam beberapa warna: merah, kelabu, kuning jingga dan seluar jeans biru gelap.

Ulasan Pelanggan

Hari ini, ramai ibu bapa sudah biasa dengan produk Teddy Bear buatan China. Tetapi, malangnya, hampir setiap ibu bapa memanggil kedua-dua sisi positif dan negatif dari kereta bayi jenama ini. Sudah tentu, kekuatan produk itu adalah reka bentuk yang bijak, berkualiti, mudah dan praktikal. Ramai orang tertarik dengan kos rendah pilihan berjalan, kerana, kemungkinan besar, ibu bapa telah membelanjakannya ketika mereka membeli buaian untuk bayi mereka. Biasanya mereka tidak mengharapkan pilihan sedemikian akan dihantar dari generasi ke generasi, dan melihatnya sebagai pilihan sandaran untuk berjalan jarak jauh. Ramai ibu bapa merayakan reka bentuk yang indah dan pelbagai pilihan warna. Ketersediaan aksesori tambahan juga berlaku untuk kelebihan produk dari Teddy Bear.

Jika kita bercakap mengenai ulasan negatif, maka perlu diperhatikan kebolehlaksanaan yang lemah dan kebolehtelapan yang rendah. Teddy Bear stroller tidak direka untuk berjalan di jalan-jalan yang kasar, mereka pada asalnya dibuat untuk kegunaan bandar. Roda diameter kecil tidak dapat menjamin perjalanan lancar.

Dan juga selepas penggunaan jangka panjang, ibu bapa mencatatkan sedikit keributan semasa perjalanan, dari mana hampir mustahil untuk disingkirkan.

Dalam video seterusnya anda akan menemui kereta bayi Teddy Bear ulasan 461.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan