Kereta bayi GB: ciri dan jenis

Kandungannya

Apabila kanak-kanak tumbuh dari peringkat awal, ibu bapa berfikir tentang membeli kenderaan mudah, mudah dan mudah alih untuk berjalan. Kereta bayi yang dibeli dengan cepat membenarkan wang yang dibelanjakan, kerana pengeluar tegas mengikuti semua kriteria yang diperlukan.

Ciri-ciri kereta bayi yang luar biasa

Banyak kereta api, pada pandangan pertama, kelihatan seperti tempat duduk biasa di dalam casis yang mempunyai pemegangnya. Walau bagaimanapun, kanak-kanak bukan sahaja boleh duduk di dalamnya. Pengilang pengangkutan pertama untuk kanak-kanak menyedari bahawa kanak-kanak kecil tidak boleh duduk lama. Oleh itu, dalam majoriti kerusi roda ini, backrest disediakan, yang boleh laras ke posisi berbaring atau berbaring penuh. Adalah disyorkan untuk menggunakannya untuk kanak-kanak dari 6 bulan. Bagi kanak-kanak yang berusia kurang daripada enam bulan, pengangkutan kanak-kanak seperti buaian, di mana bayi akan lebih selesa, lebih sesuai.

Terdapat beberapa jenis. Tetapi tidak seperti buaian, pilihan berjalan sentiasa lebih ringan dan lebih padat. Faktanya ialah penempatan menegak kanak-kanak dengan ketara mengurangkan saiz produk.

Harus diingat bahawa pengurangan saiz dan berat adalah kelebihan yang tidak boleh dinafikan. Tetapi selalunya mereka tidak mempunyai kebajikan buaian. Ini amat ketara dalam aksesori peralatan standard untuk kerusi roda. Hemisan dan selimut untuk kaki sangat jarang dimasukkan dalam pakej pengangkutan kanak-kanak untuk berjalan kaki.

Kereta untuk berjalan kaki adalah kecil, bukan sahaja apabila diletakkan, tetapi juga mempunyai saiz yang agak kecil apabila dilipat. Ciri ini baru-baru ini mengganggu perhatian pengeluar. Kebanyakan keluarga mempunyai pengangkutan peribadi. Dan kriteria kapasiti di dalam trunk telah menjadi sangat relevan.

Kerusi roda paling moden untuk berjalan boleh dilipat "dengan satu tangan." Ini sangat mudah dalam situasi di mana anda perlu dengan cepat melipat kereta bayi cepat dan tanpa pergerakan yang tidak perlu.

Populariti yang semakin meningkat model yang berubah, ditunjukkan dalam pengeluaran pengangkutan kanak-kanak. Terdapat model seperti yang tidak boleh dikaitkan dengan jenis kerusi roda tertentu. Dalam pengangkutan sedemikian, buaian, blok berjalan, dan kerusi kereta dipasang pada satu casis. Model sedemikian semakin popular kerana mereka mempunyai kos anggaran. Apabila kanak-kanak membesar, hanya unit utama yang perlu diubah.

Selalunya di rak-rak kedai anda boleh mencari kereta tunggal. Tetapi ada yang direka khusus untuk kembar atau kembar, serta untuk anak-anak kecil. Pengangkutan sedemikian direka oleh kaedah yang paling tidak dapat dibayangkan untuk mengurangkan saiz dan meningkatkan prestasi perubahan struktur.

Pandangan

Pram untuk berjalan dikelaskan mengikut beberapa kriteria. Kriteria utama mempengaruhi pilihan model yang betul.

Dengan jenis lipatan, terdapat dua jenis utama dan satu tambahan.

  • Buku kereta bayi. Ciri khas - keberkesanan, kos tinggi dan kestabilan. Kerusi keras dan belakang sangat positif mempengaruhi pembentukan sistem muskuloskeletal kanak-kanak. Apabila dilipat, ia tidak jauh berbeza dari saiz kereta dorong yang terbentang.
  • Kereta tirus. Pengangkutan yang sangat mudah dan murah. Bahagian belakang dan tempat duduk diperbuat daripada bahan kain dan kadang-kadang mempunyai beberapa batang sebagai sokongan. Tetapi sokongan pepejal penuh tidak dapat dipertikaikan. Ramai doktor mendakwa bahawa jalan-jalan itu merosakkan kesihatan anak. Bagaimanapun, walaupun ini, kereta tebu sangat popular di dunia moden, kerana mereka sangat mudah alih dan padat.Apabila dilipat, pengangkutan kanak-kanak tersebut mengambil ruang yang sangat sedikit, dan kriteria ini menjadikan jenis ini mudah untuk melakukan perjalanan.
  • Pengubah kereta bayi. Sekiranya pengangkutan berubah mempunyai blok berjalan, ia boleh dikaitkan dengan jenis berjalan. Ia tidak mempunyai reka bentuk yang kukuh. Dan unit yang dilepas dan casis dilipat secara berasingan.
Buku kereta bayi
Kereta tirus
Kereta dorong transformer

Kriteria untuk lokasi kanak-kanak sangat penting untuk ibu bapa. Sering kali, ia memberi kesan kepada pilihan pengangkutan pertama. Dalam pengangkutan kanak-kanak pelbagai tempat duduk, jumlah pilihan penginapan sangat banyak.

Single dibahagikan mengikut jenis kanak-kanak pada kereta dorong pada dan terhadap arah pergerakan. Menghadapi orang dewasa adalah untuk menanam anak-anak yang kecil dan gelisah, yang memerlukan pengawasan yang rapat. Kanak-kanak yang lebih bebas dan tenang boleh menghadapi dunia luar.

Terdapat kereta dengan pegangan berpusing yang membolehkan ibu bapa memilih sebelah kanan. Dalam sesetengah model, anda boleh menggunakan unit itu sendiri, sementara pegangan tetap statik.

Apabila memilih kenderaan rekreasi perlu memberi perhatian bukan sahaja kepada kriteria di atas. Tidak kurang penting ialah tahap susut nilai. Penyerapan kejutan yang baik menjadikannya mudah untuk menunggang jalan yang tidak rata. Pemilihan roda yang tepat dan keupayaan untuk menyesuaikan kereta bayi untuk kanak-kanak tertentu juga penting.

Mempunyai kereta Goodbaby

Kereta api GB Maris Platinum dan Gold adalah penyelesaian yang sempurna apabila memilih kenderaan keseronokan untuk kedua-dua perjalanan jarak jauh dan perjalanan bandar. Kereta dorong GB mempunyai sistem padat baru, reka bentuk yang elegan dan kepantasan yang sangat baik.

Untuk kereta dorong GB, siri Gold Pockit Plus Stroller disifatkan dengan ringan, selesa dan padat yang luar biasa. Tempat duduk kereta GB boleh digunakan untuk perjalanan walaupun dengan bayi baru lahir. Untuk melakukan ini, anda hanya perlu membeli penyesuai khas untuk memasang kerusi kereta. Perjalanan ini memenuhi semua kriteria keselesaan. Backrest boleh dilaraskan dari posisi terdekat untuk menegak sepenuhnya. Tayar hadapan berputar dengan mudah, menjadikannya sangat mudah untuk memandu di sekitar bandar.

Dalam kes berjalan di jalan yang tidak terlalu rata, roda boleh dihentikan. Mudah dikendalikan dengan satu tangan. Satu mendapat berjalan kaki Pockit Plus dalam dua gerakan. Apabila dilipat, ia tidak akan mengurai sendiri, kerana selak disediakan untuk ini. Pockit Plus sangat mudah untuk disimpan walaupun di kawasan kecil, ia sesuai dengan sempurna di dalam kereta, rak pesawat, di bawah tempat duduk di kereta api.

Kereta dorong GB Qbit Gold Series adalah satu lagi model ringan dan sangat kompak yang cukup mudah digunakan. Walaupun kesederhanaan dan kemudahannya, model Qbit adalah luas dan selesa untuk kanak-kanak. Dengan bantuan penyesuai, ia menjadi sistem 2in1, yang membolehkan kanak-kanak dibawa ke sana dari lahir. Apabila terlipat, kereta dorong tidak memerlukan sokongan tambahan, ia boleh berdiri sendiri. Anda boleh melipatnya dengan pergerakan satu tangan.

Pembangunan terbaru syarikat model kereta dorong GB Beli Air4. Penyesuai khas mengubahnya menjadi sistem 3in1, yang menjadikan pengangkutan kanak-kanak itu universal untuk mana-mana jalan. Roda ringan dipasang pada kerusi roda, yang telah meningkatkan kekuatan dan rintangan haus. Penambahan, penguraian stroller dan penyimpanannya tidak akan menjadi masalah walaupun dalam keadaan yang paling terkawal.

Ulasan pengguna kerusi roda Goodbaby

Kebanyakan ulasan mengenai produk GB sangat positif. Ibu bapa mencatatkan bahawa, walaupun cahaya yang tidak pernah berlaku sebelum ini, kereta api GB sangat stabil. Roda putaran bebas antara satu sama lain, mereka boleh berputar secara bebas, yang memberi kesan yang baik kepada kebolehan bergerak pengangkutan kanak-kanak. Kereta dorong yang dilipat tidak melebihi saiz beg kecil atau beg membeli-belah.

Ramai pengguna mencatatkan bahawa roda getah tidak lembut, tetapi agak keras. Walau bagaimanapun, di jalanraya kasar, tidak kritikal. Dan anda membiasakannya dengan cepat. Selalunya, ibu menyifatkan kemungkinan bumper boleh tanggal untuk ditambah besar. Ini sangat memudahkan proses duduk kanak-kanak, terutamanya pada musim sejuk, apabila kanak-kanak itu mempunyai banyak pakaian.

Hud matahari yang besar dan kehadiran tetingkap silikon di dalamnya juga dikaitkan dengan merit. Walau bagaimanapun, beberapa ulasan menyarankan bahawa hud ini tidak akan menjimatkan hujan yang besar. Dan apabila kereta bayi itu berbaring, saiz hud menjadi lebih kecil. Semua tekstil pram boleh dilepas, yang memudahkan proses penjagaan pengangkutan kanak-kanak.

Beberapa ulasan sambutan boleh didapati di model Bely Air 4. Orang tua mencari kesalahan dengan sistem lipat dan kusyen. Tetapi tidak seorang pun menganggap mata ini cacat. Semua orang percaya bahawa anda cepat terbiasa dengan minus kecil ini, kerana mereka tidak merumitkan penggunaan kenderaan rekreasi tersebut.

Tinjau kereta dorong GB Pockit dalam video seterusnya.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan