Strollers 2 in 1: rating model terbaik

Kandungannya

Pengisian semula dalam keluarga selalu merupakan kos yang besar, kerana ahli baru masyarakat perlu membeli segala-galanya dari awal. Sejumlah besar wang dibelanjakan untuk membuat bayi yang baru lahir selesa di dunia ini. Dalam kes ini, kanak-kanak berkembang pesat, dan keperluannya berubah hampir setiap bulan, supaya orang tua mungkin memahami bahawa kehidupan perkhidmatan pakaian yang sama akan menjadi sangat singkat.

Bagi keluarga muda, hakikat bahawa walaupun kerusi roda, yang seolah-olah menjadi pembinaan yang agak kukuh, hampir pasti tidak berfungsi selama beberapa tahun, jika hanya untuk enam bulan pertama, bayi memerlukan buaian, dan kemudian model berjalan boleh menjadi kejutan yang tidak menyenangkan. Walaupun pembelian sedemikian tidak kelihatan sebagai penjimatan yang jelas, pada akhirnya ia akan lebih murah untuk membeli kereta dorong 2 dalam 1.

Ciri khas

Seperti yang anda ketahui, lebih menguntungkan untuk membeli secara pukal - ini adalah bagaimana ia menjadi lebih murah, dan anda hanya perlu memilih sekali sahaja. Pengilang kereta kanak-kanak telah lama memahami bahawa orang-orang yang datang dengan cara yang selesa untuk menggabungkan kedua buaian untuk bayi baru lahir dan blok berjalan untuk anak yang dewasa dalam satu model akan dapat menakluki pasaran. Apabila sebilangan besar jurutera secara serentak berfikir tentang satu tugas, tidak menghairankan jika terdapat lebih daripada satu penyelesaian kepada masalah. Hasil carian yang lama menjadi transformer dan kereta 2 di 1. Banyak ibu bapa muda percaya bahawa ini adalah tentang perkara yang sama, tetapi perbezaan antara mereka adalah asas.

Kereta 2 dalam 1, tidak seperti pengubah, tidak tahu bagaimana untuk mengubah - sebaliknya, ia adalah model pereka, dari mana, dengan jumlah bahagian yang agak kecil, adalah mungkin untuk mengumpul apa yang diperlukan oleh pemilik pada saat tertentu. Casing itu hanya dalam satu keadaan, jadi dalam proses pemilihan anda perlu memberi perhatian khusus pada keandalannya - ketahanan pembelian bergantung pada bagian ini dalam banyak cara. Tetapi sambungan yang tidak dapat dipisahkan di antara casis dan unit kanak-kanak tidak disediakan - semuanya kerana terdapat dua daripadanya dihantar sekaligus: buaian dan unit berjalan.

Ibu bapa boleh pada bila-bila masa mengeluarkan katil dan meletakkan tempat duduk, atau sebaliknya. Dalam sesetengah kes, unit-unit yang boleh ditanggalkan itu boleh digunakan di dalam kereta bukan kerusi kereta kanak-kanak, tetapi pengeluar biasanya dengan bangganya bercakap tentang 3 dalam 1 model.

Kelebihan reka bentuk ini adalah jelas: kerana kereta dorong itu mempunyai kedua-dua blok, ia membolehkan pembangunan kanak-kanak dari lahir hingga usia pejalan kaki yang yakin tanpa menukar kenderaan. Model 2 dalam 1 yang baik membolehkan anda tidak berfikir tentang membeli kereta dorong baru dan menjual yang lama - pengambilalihan ini dibuat hanya sekali dan digunakan sehingga semua keperluan untuk itu hilang.

Transformer mempunyai yang ditambah di atas ditambah, namun 2 dalam 1 model mempunyai kelebihan yang signifikan terhadapnya. Pertama sekali, hanya 2 dari 1 menyediakan penginapan yang paling selesa di kedua-dua jawatan, kerana ia dapat menjamin ketegaran bawah buaian dan penyesuaian multi-tahap sandaran pada masa yang sama. Pengubah tidak akan memberikan kelebihan seperti itu - perekanya sedang mencari penyelesaian jangka menengah, cuba memenuhi kedua-dua keperluan, itulah sebabnya mereka hampir selalu tidak melakukan apa-apa.Di samping itu, kerana transformasi malar dan banyak sebatian yang tidak ditetapkan dengan ketat, transformer memecahkan lebih kerap.

Bagi 2 dalam 1 kerusi roda, hakikat bahawa mereka dipasang dari bahagian-bahagian individu, membenarkan, jika perlu, untuk tidak menggantikan keseluruhan set, tetapi bahagian yang hilang, sedangkan memecah terperinci terkecil pengubah bermakna tidak mustahil untuk menggunakan semua fungsi kerusi roda tanpa pengecualian.

Mungkin, jika 2 dalam 1 model sangat sempurna, transformer akan lama dilupakan sebagai percubaan yang tidak berjaya, tetapi persaingan masih wujud untuk alasan - kerusi roda dengan dua blok berasingan juga mempunyai kelemahan mereka. Pertama sekali, sudah tentunya ruang yang lebih besar.

Walaupun kereta dorong 2 dalam 1 bukan dua stroller, tetapi ia masih tidak satu, kerana dengan pengangkutan yang aktif digunakan adalah perlu untuk memperuntukkan ruang untuk menyimpan bukan hanya satu, tetapi juga blok sementara yang tidak digunakan. Dalam kes perjalanan dengan kereta, ibu bapa perlu mencari cara untuk menolak kedua-dua blok ke dalam batang, jika tidak, fleksibiliti reka bentuk akan sepenuhnya diratakan. Transformer semua masalah ini tidak dikenali, kerana ia terdiri daripada hanya satu casis dan satu unit.

Kita tidak sepatutnya melupakan kos yang lebih tinggi dari 2 dalam 1 kerusi roda, kerana dua unit berasingan dijamin untuk menelan kos lebih dari satu, bahkan dapat ditransformasikan - kenaikan asas penggunaan bahan.

Ternyata kerusi roda 2 dalam 1 adalah pilihan yang baik bagi mereka yang, pada prinsipnya, tidak suka membingungkan. Ibu bapa tersebut ingin membeli pengangkutan kanak-kanak sekali dan tidak pernah mengubahnya, walaupun kerana ini anda perlu membayar sejumlah besar wang sekarang. Pada masa yang sama, mereka nampaknya bersedia untuk meninggalkan perjalanan panjang walaupun di dalam kereta mereka sendiri.

Seseorang yang sengaja memilih model sedemikian pasti memahami bahawa terdapat ruang yang cukup di apartmennya untuk menyimpan pembelian dan bahagian untuknya. Jika sekurang-kurangnya salah satu daripada kenyataan ini tidak sesuai dengan realiti, adalah bernilai sekali lagi untuk memikirkan sama ada keluarga memerlukan seperti kerusi roda.

Pandangan

Untuk mengklasifikasi kereta bayi standard "dua dalam satu" agak sukar - ini sudah menjadi subkelas pengangkutan kanak-kanak. Walau bagaimanapun, terdapat ciri-ciri tertentu yang mana walaupun stroller seperti itu boleh dibezakan.

Pertama sekali, anda perlu memahami bahawa sesetengah pengeluar secara sedar atau tanpa sengaja masih mengelirukan konsep "2 dalam 1". Dalam erti yang lebih sempit, kategori ini termasuk kereta api dengan blok boleh ditukar ganti yang boleh ditanggalkan, manakala model transformasi diwakili oleh kelas kerusi roda yang berasingan. Walau bagaimanapun, sering mungkin untuk mencari pemahaman yang lebih luas tentang 2 dalam 1 kerusi roda, yang termasuk model dengan blok boleh tanggal, dan transformer klasik. Pada masa yang sama, yang terakhir dicirikan sebagai jenis cahaya dan sejagat, manakala varian modular dipuji kerana hampir memenuhi semua piawaian ortopedik. Perbezaan antara pembinaan itu sudah cukup dibincangkan di atas, oleh itu seseorang tidak boleh berhenti di sana.

Kereta kereta 2 hingga 1, tanpa mengira maksud sempit atau luas istilah, boleh mempunyai roda di tiga atau empat sudut, baik tunggal dan kembar. Model roda tiga dijangka lebih padat - ia hanya mempunyai satu paksi yang luas.

Penyelesaian dengan tiga roda biasanya sangat mudah dibawa, ia dapat "memilih" jalan walaupun di antara lebam domestik yang paling "berwarna-warni". Kelemahannya terletak pada kemampanan, kerana anak aktif dewasa, ketika bergoyang, dapat dengan mudah "menurunkan" pengangkutannya.

Model empat roda, masing-masing, mempunyai ciri-ciri bertentangan yang mendasar - ia lebih rumit dan ia tidak akan berfungsi dengan mudah bukan sahaja untuk mengelilingi benjolan, tetapi juga untuk memasuki lif lama.Pada masa yang sama, ia bukan untuk apa-apa yang klasik sentiasa memandu pacuan empat roda - ini adalah tambahan yang besar untuk kestabilan kereta dorong, yang akan sukar untuk bertukar walaupun untuk resah sebenar.

Akhirnya, 2 in 1 stroller juga boleh dikelaskan mengikut berapa banyak kanak-kanak yang mereka direka bentuk. Jika kereta dorong tunggal boleh dilengkapi dengan unit yang boleh ditanggalkan, maka teknologi yang sama boleh digunakan dalam model dua atau tiga tempat duduk. Sekiranya beberapa kanak-kanak disediakan pada casis yang sama sekaligus, maka mereka boleh diletakkan dalam konfigurasi yang paling tidak dijangka - satu demi satu (walaupun menghadapi ibu, walaupun dalam arah perjalanan), dan kembali ke belakang, dan menghadap satu sama lain, dan bersebelahan sisi, dan juga dengan ketinggian tertentu untuk salah satu modul.

Semua ini sangat mencetuskan klasifikasi kerusi roda tersebut, walaupun ia tidak begitu penting, jika hanya untuk mengetahui bagaimana untuk mengelakkan semua kemungkinan kelemahan setiap pilihan.

Untuk struktur sedemikian, dalam apa jua keadaan, sangat penting bahawa setiap tempat individu adalah bebas. Ini membolehkan ibu bapa bahagia dari usia yang sama untuk memasang satu buaian dan satu unit berjalan pada casis yang sama pada masa yang sama.

Bagaimana untuk memilih?

Setelah menolak apa-apa jenis pembinaan lain, ibu bapa dengan ketara mempersempit diri dengan pelbagai pilihan yang ada, tetapi pilihan masih tetap luar biasa. Oleh kerana kereta dorong itu dipilih selama beberapa tahun ke depan, anda tidak boleh membuat kesalahan dengan memilih model yang biasa-biasa saja, kerana pengangkutan kanak-kanak seperti itu harus dipilih lebih berhati-hati daripada yang lain. Pada masa yang sama, kriteria ini sangat mirip dengan yang digunakan dalam pemilihan kereta dorong biasa - bahkan kereta dorong, bahkan buaian.

Kebolehpercayaan Chasis

Mungkin satu-satunya titik yang sangat membezakan pilihan kereta dorong 2 dalam 1 dari definisi yang sama dengan mana-mana model lain. Buaian yang sama dipilih dengan jangkaan enam bulan operasi, kerana ketahanan yang menakjubkan, biasanya tidak diperlukan, tetapi 2 dalam 1 harus sangat dipercayai. Reka bentuk harus kelihatan besar dan berkualiti tinggi, dan juga tidak boleh dilonggarkan dan tidak dibenarkan untuk menggantung di mana ia tidak seharusnya.

Ibu bapa akan menggulung bayi pada kereta dorong itu untuk masa yang lama - beberapa model direka untuk digunakan sehingga 4-5 tahun. Ini bermakna bahawa seorang kanak-kanak pada usia itu akan menanggung berat sekurang-kurangnya 25 kg, yang bermaksud bahawa walaupun dengan sendirinya ia akan menimbulkan keletihan ibu yang cepat semasa berjalan kaki.

Anda perlu memilih kereta dorong supaya ia mengurangkan beban sebanyak mungkin, dan bukannya meningkatkannya.

Paten

Kualiti yang berkaitan langsung dengan kemudahan kereta dorong itu. Jalan kami tidak mengagumkan kerana kelancaran mereka, sebaliknya, mereka dipenuhi dengan lebam, kerana pengangkutan yang baik sepatutnya mempunyai roda besar yang tidak "melihat" halangan kecil. Adalah sangat diingini bahawa lebar jarak roda pengangkutan agak kecil, jika tidak seluruh salib akan berakhir di pintu lif sempit pertama. Dengan cara ini, pergerakan separa boleh menyelesaikan sebahagian masalah masalah patentinya, apabila kerusi roda, menggunakan roda depannya sendiri yang berputar, boleh berbalik, berdiri diam, dan dengan mudah mengatasi sebarang halangan.

Susut nilai

Parameter yang sangat penting. Walaupun ibu adalah seorang atlet profesional dan dengan mudah boleh mendorong kereta dorong berat melalui mana-mana benjolan, kanak-kanak itu tidak mungkin menyukainya. Terutama pada tahun pertama kehidupan, apabila bayi tidur paling banyak masa. Lubang-lubang kami boleh membangunkan sesiapa sahaja, dan kemudian mereka perlu berjalan di bawah deru frustrasi seorang penumpang kecil. Untuk mengelakkan ini, anda mesti memilih kereta dorong dengan penyerapan kejutan yang baik.

Roda besar telah disebutkan, tetapi bahan mereka juga penting - ia harus menjadi pelapis lembut dalam bentuk getah kembung atau roda silikon. Penggantungan musim bunga harus memastikan kelancaran maksimum, serta kedudukan bayi yang betul.

Keselesaan

Malah sebelum membuat pembelian, ibu bapa diwajibkan untuk memastikan bahawa anak mereka dengan yakin, dengan margin sesuai di kedua-dua blok.Seorang bayi tidak sepatutnya berasa seperti berjalan dengan cara yang sama seperti seseorang dalam kereta kelas dua Soviet, kerana ia tidak selesa, dan kanak-kanak bertindak balas dengan sangat kuat terhadap sebarang kesulitan. Di samping itu, jika bagi orang dewasa kedudukan singkat badan tidak lama akan berakhir melainkan kesakitan otot, maka bagi seorang kanak-kanak di mana pembentukan sistem muskuloskeletal berlaku dalam tempoh ini, gangguan postur yang serius boleh terbentuk.

Anak-anak usia itu, ketika mereka masih sedang beroda di atas kerusi roda, asing dengan konsep kebersihan mereka sendiri, kerana mereka sama sekali tidak peduli tentang tidak melelehkan segala-galanya. Jika lampin dan selimut boleh dibasuh tanpa masalah, maka kereta dorong itu mesti dipilih supaya ia sama dengan penutupnya.

Sebaiknya, anda perlu memilih bahan yang tidak pewarnaan (kebanyakannya bermimpi kulit kerana ini), yang boleh dengan mudah dihapuskan tanpa mengeluarkannya dari bingkai, tetapi walaupun ia dijumpai, anda masih perlu memperjelaskan kemungkinan mengeluarkannya. Jika penutup dikeluarkan untuk mencuci, ia bermakna bahawa kami akan memulihkan ketenteraan dalam apa jua keadaan.

Kompak

Tempat tinggal banyak keluarga moden, yang dibina pada zaman Soviet, masih tidak berbeza dalam ruang yang penting, dan 2 dalam 1 kereta jauh dari padat. Dalam kes lif atau kereta trunk, keadaan menjadi bencana sama sekali, kerana terdapat ruang yang kurang. Tidak menghairankan bahawa keutamaan mutlak di kalangan pembeli adalah kerusi roda yang boleh melipat ke saiz padat maksimum. Dalam kes ini, keutamaan diberikan kepada model-model yang melakukannya dengan cara yang paling mudah, jika mungkin - secara literal dalam satu gerakan, untuk segera memasuki lif.

Reka bentuk kereta dorong 2 dalam 1 sudah dengan sendirinya mencadangkan sejumlah besar butiran tambahan, tetapi lebih banyak daripada mereka, lebih baik. Penggunaan jangka panjang kereta dorong sejagat bermakna bahawa semua aksesori kanak-kanak yang sekarang kelihatan agak tidak berguna akan terbukti berguna pada masa akan datang. Pada musim panas, kelambu yang sama akan membawa manfaat yang besar, pada musim sejuk anda tidak boleh lakukan tanpa sampul yang hangat berubah menjadi selimut, jadi anda tidak perlu menolak apa-apa.

Sudah tentu, semua yang anda perlukan boleh dibeli secara beransur-ansur, tetapi pembelian satu set akan membantu anda menjimatkan wang. Di samping itu, hanya dengan pembelian dalam bentuk set ia adalah mungkin untuk menjamin bahawa semua komponen adalah sempurna untuk satu sama lain.

Gambaran keseluruhan model

Untuk membuat penarafan yang terbaik dari 2 kerusi roda 1 yang terbaik adalah tidak mungkin untuk dua sebab. Pertama, kerana ideal tidak wujud, dan kerana setiap pengguna mempunyai idea sendiri tentang apa yang boleh dikorbankan demi sifat-sifat lain, maka setiap orang kelihatan berbeza. Kedua, rentang model semua pengeluar popular sentiasa dikemas kini untuk mengatasi pesaing, jadi tidak pelik bahawa 2 dalam 1 stroller terbaik kelihatan berbeza dalam setiap bulan. Anda tentu saja boleh dibimbing oleh ulasan, memilih kereta dorong yang telah diluluskan oleh bilangan orang maksimum, tetapi tidak dapat dikatakan dengan yakin bahawa ulasan tersebut benar dan tidak diskriminasi oleh pengilang, dan anak atau ibu bapanya boleh mengemukakan keperluan khusus yang berbeza daripada majoriti .

Dalam satu perkataan, dalam situasi semasa, lebih logik untuk mempertimbangkan hanya model yang baik, tidak mendakwa bahawa mereka semestinya yang terbaik dari jenis mereka. Kami akan mempertimbangkan beberapa kerusi roda ini, dan pembaca akan membiarkannya memutuskan sama ada mereka memenuhi keperluannya atau tidak. Oleh itu, pengedaran di tempat sama ada.

"Kemuliaan 10012

Jika anda membuka hampir apa-apa artikel mengenai kereta bayi, maka terdapat pemimpin-pemimpin gagasan jenama terkenal di dunia. Mungkin ini benar-benar kereta-kereta terbaik di dunia, tetapi mereka sangat mahal, dan oleh itu anda tidak akan melihat mereka di jalanan sangat kerap.Jika kita bercakap tentang pemimpin jualan, maka di banyak kedai domestik termasuk kereta Cina 2 dalam 1 "Kemuliaan 1001".

Ini adalah kereta dorong biasa yang tidak ada apa-apa untuk mengatakan tentangnya - tidak ada detik-detik baru di dalamnya, tetapi ia sesuai dengan semua keperluan di atas. Bagi mereka yang takut membeli barang-barang Cina, perlu diperhatikan bahawa kebanyakan barangan "bukan Cina" dibuat di Kerajaan Tengah hari ini, dan kualiti yang layak bagi syarikat tertentu sekurang-kurangnya berada di bahagian atas jualan meskipun harga tidak berpatutan. -22 ribu rubel.

"Marimex Armel"

Jika, atas sebab tertentu, model Cina yang diterangkan di atas tidak sesuai dengan anda, anda boleh membeli 2 dalam 1 kereta dorong Poland dari Marimex. Manfaat pemerolehan sedemikian banyak, kerana syarikat-syarikat Poland, yang berada di wilayah Kesatuan Eropah, diwajibkan untuk menjamin kepatuhan terhadap piawaian kualiti tertinggi untuk produk mereka. Pada masa yang sama, model yang dipertimbangkan, yang menarik, akan lebih murah walaupun untuk rakan sejawat China - ia hanya berharga 15-17 ribu Rubles.

Pengangkutan ini biasanya dipuji untuk kebolehtelapan yang sangat baik, kekuatan tertinggi, tahap perlindungan yang sangat baik dari cuaca dan kemudahan bagi ibu dalam bentuk beg lapang untuk perkara-perkara.

"Adamex Neonex"

Dengan cara ini, Poland hampir menjadi negara terkemuka yang membekalkan kerusi roda ke pasaran pasca Soviet - sekurang-kurangnya sekurang-kurangnya dua pengeluar Poland yang diwakili oleh model yang berbeza dimasukkan dalam pelbagai penilaian yang terbaik dan paling popular. Dengan semua kualiti yang sama di peringkat Eropah, model ini dibezakan oleh kesesuaiannya kepada keadaan bandar dan pinggir bandar, supaya ia dapat diuruskan dengan sempurna di kawasan luar bandar.

Model ini dengan jelas menunjukkan bagaimana kereta bayi dapat menyesuaikan diri dengan keperluan pemiliknya, kerana ia mempunyai pemegang ketinggian yang boleh dilaras dan kaki belakang yang sama. Bilangan kedudukan backrest laras dalam blok berjalan dan di buaian menunjukkan bahawa ia akan menjadi mudah untuk setiap kanak-kanak berjalan di dalamnya. Harga 21-24000 rubel adalah jumlah yang agak kecil untuk keselesaan yang disediakan oleh model ini.

"Slaro Anna Lux"

Strollers 2 in 1, secara tradisinya direka untuk beberapa tahun penggunaan, pengeluar biasanya mempunyai kaitan dengan berat sebelah tertentu ke musim panas atau musim sejuk, kerana ternyata sukar untuk melepaskan sesuatu di antara, biasanya pemanasan di musim sejuk dan tidak mewujudkan kesan rumah hijau pada musim panas. Walau bagaimanapun, model yang sedang dipertimbangkan adalah dalam penarafan kami, yang dianggap penyelesaian yang paling berjaya untuk masalah ini.

Secara berasingan, ambil perhatian gaya model ini, serta fakta bahawa pengeluar telah menyediakan dua beg dalam kit sekaligus - satu untuk pembelian dan satu lagi untuk perkara-perkara penumpang terkecil. Harga dalam kes ini juga ditambah berbanding dengan tolak - hanya 15-17000 Rubles.

"Alis Mateo 17"

Sekiranya ibu bapa menganggap diri mereka orang yang bergaya dan sangat menyukai segala sesuatu yang sempurna melengkapkan imej, maka mereka pasti perlu mengalih perhatian mereka kepada kereta dorong ini sebagai contoh fesyen dan pelbagai pilihan warna. Pengilang menyediakan pilihan penutup dalam pelbagai gaya, supaya bayi pada masa kanak-kanak kecil mempunyai peluang untuk menyertai selera yang baik.

Sememangnya, kelebihannya tidak berakhir di sini - terutamanya, kereta dorong ini dipuji untuk kemungkinan penyesuaian tepat ketahanan kepala dan pilihan bebas yang mana modul dengan anak itu harus digunakan. Adalah dipercayai bahawa kereta dorong seperti 17-20 ribu juga merupakan pilihan yang baik untuk musim panas dan musim sejuk.

"Keselesaan Lonex"

Dalam kes ini, pengilang bertindak balas dengan bertanggungjawab terhadap karyanya, kerana keselesaannya hadir tidak hanya dalam tajuk, tetapi juga dalam praktiknya.Di dalamnya, buaian itu dihiasi dengan bahan semula jadi yang lembut, yang tidak termasuk alahan dan mengunyah kerusi bayi dengan sempurna, tetapi kanak-kanak itu tidak akan ditinggalkan tanpa pengudaraan pada musim panas sama ada kerana ada tetingkap mesh yang terikat di kain itu.

Pencipta memahami bahawa bukan sahaja kanak-kanak itu, tetapi juga ibu bapanya perlu selesa, jadi mereka menyediakan alat khas untuk buaian, dengan reka bentuk itu dapat dengan mudah dibawa tanpa casis, sementara anak itu merasa sama seperti di rumah. buaian. Harus diingat bahawa di sini syarikat itu cuba menjemput pereka yang terbaik. Sudah tentu, kos di sini bukanlah yang paling sederhana - pada tahap 29-33 ribu Rubles, tetapi ia berbaloi.

Prampol Daisy

Ini adalah satu lagi contoh hakikat bahawa tiada siapa yang tahu bagaimana untuk membuat kereta api untuk pasaran kami lebih baik daripada jiran Poland kami. Model ini juga mempunyai keselesaan yang signifikan untuk semua, tetapi pemajunya telah memberi tumpuan kepada kriteria yang sama sekali berbeza. Sebagai contoh, mereka memberi perhatian yang besar terhadap susut nilai, yang merupakan kepentingan asas dalam hal jalan kita.

Jurutera Poland begitu sibuk dengan masalah yang mereka tidak terlalu malas untuk menambah musim bunga tambahan yang tidak biasa untuk kerusi roda lain. Walaupun reka bentuk itu juga diperbadankan, ia masih dianggap agak mudah untuk 2 hingga 1. Bertentangan dengan pelbagai kelebihan, harganya tidak begitu mengerikan dan mengekalkan pada tahap 18-22 ribu rubel.

Petua

Sebagai persembahan amalan, walaupun ibu bapa yang telah membaca beberapa artikel tentang topik memilih kereta bayi masih sering membuat kesilapan ketika memilih. Latihan yang paling visual, tentu saja, adalah untuk mendapatkan pengalaman, bagaimanapun, kami akan memberikan lebih banyak petua untuk menjadikan pengalaman ini paling berjaya pada kali pertama.

Jangan percaya ulasan tanpa nama di Internet. Ramai orang tua kini suka memilih kereta dorong, duduk di komputer dan mengkaji pendapat orang lain, tetapi berisiko. Banyak pengeluar telah memahami taktik pengguna ini, kerana mereka menyewa orang yang sengaja menulis tinjauan positif mengenai pelbagai sumber. Komen-komen kritikal adalah lebih kredibel, tetapi jika anda memberi tumpuan kepada mereka, ternyata tidak ada kerusi roda yang baik sama sekali.

Blindly percaya cadangan orang tersayang juga tidak berbaloi. Kemungkinan besar, mereka memberi nasihat dengan tujuan yang baik, bagaimanapun, rasa dan warna penanda berbeza, jadi anda perlu membuat pendapat anda sendiri tentang potensi pembelian. Ia mungkin ternyata, secara umum, kereta dorong yang ideal mudah masuk ke dalam lif rumah kawan terbaik anda, tetapi ia tidak akan berfungsi di lif rumah anda, dan terdapat banyak kejutan yang tidak menyenangkan.

Jika anda disyorkan oleh beberapa orang yang terbukti, tanyakan kepada mereka tentang mengapa mereka bersedia untuk mengesyorkannya.

Akan lebih baik jika anda terlebih dahulu mempelajari topik ini, menjadi pandai dalam memilih kerusi roda, dan berdasarkan ini, anda dapat mengelakkan kesulitan dengan memilih kerusi roda atas nasihat teman atau konsultan di kedai.

Jangan sekali-kali membeli kereta dorong di Internet tanpa mengkaji model yang sama secara langsung. Ramai pengguna Internet moden bukan sahaja mempelajari pelbagai jenis dan memilih kereta dorong dalam talian, tetapi mereka juga memesan di sana - ia lebih murah. Ia benar-benar mustahil untuk menjimatkan ini, tetapi adalah dinasihatkan untuk pergi ke kedai "sebenar" dahulu, mencari kereta dorong yang sama di sana dan periksa dari semua pihak.

Ingat bahawa tidak setiap penjual melihat matlamat utama kebahagiaan pembeli - sebaliknya, lebih sering dia hanya ingin menjual produknya. Ia tidak dikecualikan bahawa dia tahu tentang beberapa kekurangannya, tetapi dia akan berdiam diri secara khusus supaya anda tidak mengubah fikiran anda.

Untuk membeli pram 2 dalam 1 atau 3 dalam 1, lihat video seterusnya.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan