Ciri-ciri dan jenis stesen Marimex

Kandungannya

Kereta bayi adalah pemerolehan penting dengan kemunculan bayi dalam keluarga. Pasar moden menawarkan pelbagai jenis model: mengubah stroller, modular dan kereta. Pengangkutan kanak-kanak yang selesa sangat memudahkan berjalan dengan seorang anak dari lahir hingga tiga tahun di udara segar, melindungi bayi dari hujan, angin dan debu.

Ciri-ciri

Syarikat Poland Marimex mempunyai kejayaan besar di pasaran Rusia. Ia menghasilkan dua jenis kereta bayi.

Universal

Kereta modular direka untuk kanak-kanak dari lahir hingga tiga tahun. Mereka disesuaikan untuk semua musim. Model-model sedemikian dilengkapi dengan casis berfungsi dan blok berkualiti tinggi yang boleh diganti (buaian dan blok berjalan), yang memberikan laluan yang selesa kepada kanak-kanak dan ibu bapa. Bingkai aluminium mempunyai berat badan yang rendah, sementara tidak kehilangan kekuatan. Mereka mempunyai sistem buku lipat. Apabila dilipat, stroller ini adalah padat dan mudah alih.

Penyerap kejutan musim bunga dipasang pada semua kereta universal Marimex, yang melembutkan perjalanan di jalan yang tidak rata dan membolehkan kanak-kanak itu menggegarkan jika perlu. Roda depan - berpusing, yang memudahkan pengendalian. Pemegang boleh disesuaikan dengan ketinggian yang selesa untuk ibu bapa.

Bergantung pada model, roda boleh menjadi getah atau plastik.

Blok "buaian" boleh diganti mempunyai bahagian bawah ortopedik dan menghangatkan bahagian yang tinggi. Kekangan kepala boleh laras dalam tiga kedudukan. Tudung boleh dilipat atau diturunkan ke kedudukan yang dikehendaki untuk melindungi bayi daripada fenomena cuaca. Upholsteri kain luar adalah kalis air dan angin, bahagian dalamnya adalah kapas lembut.

Unit untuk berjalan dibentangkan dalam bentuk kerusi yang selesa dengan sistem keselamatan. Bahagian belakang dan papan kaki dikawal untuk keadaan yang diperlukan. Ia dilengkapi dengan bumper pelindung yang menghalang kanak-kanak daripada jatuh dari kerusi jika ia tidak dikunci.

Ini adalah kualiti biasa semua kerusi roda universal Marimex. Setiap model individu mempunyai ciri-ciri reka bentuk individu. Contohnya, 2 dalam 1 stesen Marimex dari siri Amanda, Galaxy dan Marco adalah sama dalam kualiti dan fungsi mereka.

Mereka dibezakan hanya dengan reka bentuk warna, bahan upholstery, reka bentuk roda dan bakul untuk produk tersebut.

 • In Amanda 2 dalam 1 Bahan tekstil diwakili oleh dua jenis: monokrom utama dan tekstil tambahan dengan cetakan. Bakul makanan kecil dan terkunci.
 • Upholstery Galaxy marimex mempunyai tiga jenis tekstil: satu monophonic dan dua cetakan. Bakul penyimpanan adalah dalam bentuk laci dengan penutup yang hanya tertutup di atas. Tetapi roda plastik, tidak seperti model lain di mana ia adalah getah.
 • Kereta bayi Marco Marimex 2 dalam 1 sama sekali sama dengan model terdahulu, dengan pengecualian upholsteri dan roda. Dalam model ini, mereka adalah kembung. Upholsteri luaran dibuat dalam empat warna: tiga tekstil dan satu eko-kulit.
 • Siri modular pram Doris len mempunyai penampilan canggih dan halus. Ia berbeza dari model yang diterangkan di atas dengan batang terbuka dan reka bentuk tambahan tetingkap tontonan.

Kereta Transformer

Kereta Transformer syarikat Marimex dibentangkan oleh model yang selesa dan luas yang direka untuk berjalan dengan bayi dalam cuaca apa-apa. Kereta-kereta ini dilengkapi dengan unit tunggal yang boleh diubah menjadi buaian atau kereta dorong. Bersama-sama dengan kereta dorong, bakul dan beg untuk penyimpanan, kelambu dan penutup hujan dijual.

Bahagian buaian, yang terisolasi, boleh dengan mudah dikeluarkan untuk menghasilkan pengudaraan tambahan.Menjaga upholsteri adalah sangat mudah.

Transformer mempunyai katil lapang. Seorang kanak-kanak yang berpakaian musim sejuk akan sangat luas dan selesa.. Kedudukan pemegangnya berubah, dan ketinggiannya boleh dilaraskan. Di belakang tudung terdapat saku besar dan tingkap tontonan, yang ditutup oleh injap khas.

Roda untuk menukar kereta api adalah sama: besar dan tidak berputar. Ini dan redaman musim bunga yang sangat baik sangat meningkatkan kebolehtelapan kenderaan sedemikian dan memudahkan pengurusannya.

Seperti model modular, transformer berbeza hanya dengan warna dan reka bentuk unsur pengangkutan individu.

Ciri-ciri dan kefungsian semua model adalah sama, dan mereka berbeza dalam ciri-ciri berikut:

 • Marimex Sport dan Ross - Ini adalah transformer yang ideal dengan reka bentuk kanak-kanak yang comel, dengan batang besar dan poket tambahan untuk penyimpanan;
 • siri kereta Jas, walaupun kelapangannya, mempunyai penampilan yang sangat canggih;
 • model Marsel dihiasi dengan unsur hiasan tambahan dalam bentuk renda besar;
 • pada Bemix menarik jejak kaki;
 • model siri Klasik dan Fabio - Ini adalah wakil-wakil klasik untuk mengubah kerusi roda dengan reka bentuk terang yang menarik, tetapi tanpa hiasan tambahan tambahan.

Model popular

Armel 2 dalam 1

Kereta siri seri Armel adalah model modular yang paling kos efektif dari Marimex. Kos rendah kerana kualiti rendah: sistem mekanikal yang lemah dan reka bentuk yang tidak tepat, yang disahkan oleh pelbagai ulasan di Internet. Batang besar dengan mengisi penuh di atas tanah.

Buaian, penampilan yang menarik, mempunyai kelemahan seperti:

 • ia adalah kecil;
 • di dalam adalah tilam nipis;
 • Lapisan dan butiran reka bentuk mempunyai banyak kelemahan.

Pada dasarnya, jika tilam diganti selama enam bulan pertama, pengangkutan sedemikian boleh ditoleransi. Tetapi di sini unit, direka untuk berjalan, hanya mahu diganti. Berat dorong itu lebih daripada lima belas kilogram, dan ini sangat banyak berbanding dengan model lain yang beratnya tidak melebihi dua belas.

Marimex Armel 2 dalam 1 adalah kereta dorong yang mempunyai daya tampung yang sangat baik disebabkan oleh roda kembung. Bilangan warna untuk model ini sangat besar, jadi anda boleh memilih reka bentuk untuk setiap rasa. Terdapat juga model dalam bentuk monophonik, dan juga dengan cetakan yang berbeza dan dua warna.

Anda boleh membeli Marimex Armel 3 dalam 1, maka konfigurasi akan menjadi kerusi kereta.

Model universal Armel 2 dalam 1 termasuk buaian dan bahagian berjalan. Anda boleh menemui ulasan di mana pengguna mengadu bahawa kedua-dua bahagian sangat tidak selesa. Walaupun arahan itu dipersembahkan lengkap dengan kereta dorong, yang jelas menggambarkan proses menukar dan menggantikan blok, tetapi kesulitan adalah bahawa buaian begitu kecil sehingga untuk kanak-kanak yang sangat besar ia tidak mencukupi untuk separuh pertama tahun ini.

Antara faedah yang perlu diperhatikan seperti berikut:

 • di atas tudung terdapat teduhan matahari, yang dikeluarkan jika perlu;
 • di belakang skrin adalah tingkap mesh untuk pengudaraan tambahan, yang boleh dibuka pada musim panas.

Kereta bayi kurang bersedia untuk berjalan sejuk musim sejuk. Skrin angin tidak terlalu tinggi, dan bahan yang dibuat oleh hud itu sangat kencang. The headrest dari buaian boleh dibangkitkan secara manual, yang tidak selalu mudah. Model baru Marimex mempunyai ciri lif automatik dengan tuas luaran.

Bahagian berjalan kaki dilengkapi dengan visor matahari, tetapi tidak ada tingkap untuk pengudaraan di dalamnya. Hud itu juga membuat bunyi dari sekatan angin yang sedikit.

Dalam kedudukan belakang belakang, hud tidak sesuai dengan baik, membuka banyak jurang. Kain untuk kaki juga longgar dan tidak menutupi kaki bayi dari angin. Oleh itu, dalam cuaca buruk, selimut hangat adalah teman yang mesti mempunyai Marimex Armel 2 dalam 1.

Bahagian belakang dan papan kaki dikawal kedudukan kedudukan mendatar. Jadi, kanak-kanak akan dapat berehat sambil berjalan. Papan kaki ditutup dengan kain minyak, yang sangat memudahkan penjagaan itu.

Pakej ini termasuk penutup hujan, kelambu dan midges.Mereka berguna dalam cuaca buruk atau berjalan-jalan di kawasan hutan atau taman. Unit keselamatan untuk berjalan menyediakan bumper seat dan lima tempat duduk keledar.

Bamper plastik ditutup dengan kain, sehingga selalu hangat ke sentuhan dan pegangan bayi tidak akan membekukan. Untuk keselesaan kanak-kanak, tali pinggang keledar mempunyai lapisan lembut. Untuk keselesaan ibu bapa, kereta dorong mempunyai pemegang, beg dan batang laras. Tetapi kos pengangkutan yang rendah telah menjejaskan kualiti barang-barang ini. Ia benar-benar buruk.

Bakul terbuat dari tarpaulin. Ia sangat luas, tetapi di bawah beratnya tidak memegang bentuknya dan menghantam tanah. Moms menulis ulasan bahawa dari masa ke masa, bahan bakul mandi. Pemegang ditutup dengan tekstil yang tidak akan membenarkan tangan dibekukan dalam masa yang sejuk.

Pen itu sendiri tidak mengubah kedudukan mereka untuk menghasilkan ini, perlu menyusun semula blok yang sangat sukar untuk dilampirkan.

Pada mulanya, model itu kelihatannya mudah. Tetapi dari masa ke masa, berat lima belas kilogram menjadi sangat tidak nyaman dan berat. Marimex Armel 2 dalam 1 tidak masuk ke lif lama. Ini mesti diingat apabila membeli.

Roda pusing boleh dikunci, tetapi pedal mengunci dan brek tidak difikirkan. Untuk membuangnya, anda perlu membongkar bawah, yang boleh merosakkan kasut.

Seperti kebanyakan kereta universal, stroller ini juga sangat besar, dan apabila dilipat ia mengambil hampir seluruh batang kereta. Roda kembung besar membolehkan kereta dorong untuk pergi ke mana sahaja yang diperlukan: melalui salji, hutan dan jalan yang buruk. Mekanisme perubahan roda depan mesti diperbaiki apabila berjalan di atas jalan yang tidak rata.

Mario

Ini adalah model yang cantik dan selesa dengan reka bentuk yang sangat moden dan fungsi yang hebat. Cuaca, panas dan angin yang buruk tidak akan menakutkan bayi anda dengan pengangkutan sedemikian. Kereta itu mempunyai dua blok yang boleh diganti: buaian dan bahagian berjalan. Bingkai aluminium berat sedikit, anda boleh lipat dengan pergerakan satu tangan. Apabila dilipat, ia mempunyai saiz padat..

Pemegang penolak boleh dengan mudah diselaraskan. Batang terkunci. Roda depan mempunyai fungsi pivot, jika perlu, mereka boleh dikunci. Ciri ini dan roda kembung menjadikan model ini sangat mudah dikendalikan. Kusyen kerusi roda moden membolehkan anda menyesuaikan kekejaman perjalanan.

Termasuk dengan aksesori standard masih menambah langsir tulle bayi dan mittens-clutch.

Buaian ini terbuat dari plastik moden berteknologi tinggi dan mesra alam. Di dalam unit dipenuhi dengan sisi kapas lembut. Ketinggian tikar dapat disesuaikan. Pada hud, pemegang khas untuk pengangkutan buaian dipikirkan. Bahagian berjalan direka untuk kanak-kanak dari enam bulan. Bahagian belakang dan langkah boleh laras dalam 4 posisi. Unit ini dilengkapi dengan sistem keselamatan.

Termasuk dengan unit berjalan adalah tilam lembut, yang, jika dikehendaki, dapat dikeluarkan.

Dalam video seterusnya anda akan menemui peninjauan untuk menukar kereta Marimex Ross.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan