Kursi untuk makan Sos: ciri pilihan

Kandungannya

Peralihan secara beransur-ansur kepada makanan pelengkap dalam tempoh masa kanak-kanak itu belum dapat melakukan tindakan yang disengajakan secara bebas, tetapi tidak lagi duduk di tangan ibu. Keperluan untuk tingkah laku yang baik semasa makan, bayi juga belum jelas. Oleh itu, semua yang tersisa untuk ibu bapa adalah untuk mempercayakannya kepada kerusi tinggi khas untuk memberi makan.

Pasaran moden menawarkan pelbagai jenis produk sedemikian. Di satu pihak, ini tidak buruk, kerana julat yang baik menyumbang kepada kejayaan dalam mencari model yang ideal. Sebaliknya, disebabkan banyak pilihan, selalu ada risiko kesilapan, oleh itu, pembelian sedemikian mesti didapat secara bertanggungjawab.

Cam kerusi tinggi bayi mungkin hanya perabot bayi yang telah dicari oleh ibu bapa.

Mengenai jenama

Di seluruh dunia, sejumlah besar pelanggan, semasa memilih produk, dipandu oleh kesedaran jenama. Ini membolehkan anda memahami berapa ramai pengguna mempunyai masa untuk menghargai produk jenama. Tiada nama yang dikenali di dunia kerusi tinggi lagi. Lebih-lebih lagi, di negara kita perabot itu baru-baru ini menjadi bergaya, dan tidak semua keluarga mempunyai pengalaman dalam menggunakannya. Itulah sebabnya penting untuk mengetahui apa cerita di sebalik lambang yang tidak dikenali di dalam kotak.

Cam adalah sebuah syarikat yang ditubuhkan di Itali pada tahun 1969. Syarikat itu muncul sebagai perniagaan keluarga, memberi tumpuan kepada pengeluaran pelbagai produk anak-anak. Sehingga kini, jenama mengekalkan kemudahan pengeluaran utama di negara ini yang cerah. Slogan syarikat dari bahasa Itali dapat diterjemahkan secara kasar sebagai "Dunia adalah untuk anak-anak! ". Ini adalah falsafah pengasas, yang ikhlas percaya bahawa anak-anak layak mendapat yang terbaik.

Berdasarkan reaksi pengguna, sikap sedemikian ditunjukkan oleh pekerja syarikat bukan sahaja dalam kata-kata tetapi juga dalam perbuatan. Laman web rasmi pengeluar tersedia untuk pengunjung dalam lima belas bahasa, termasuk Rusia, yang menunjukkan pengedaran produk Cam di seluruh dunia.

Populariti seperti ini dipromosikan oleh barangan berkualiti tinggi dan pelbagai firma, termasuk pemilihan produk yang besar untuk kanak-kanak. Syarikat itu menawarkan bukan hanya kerusi yang tinggi, tetapi juga kereta bayi, tempat duduk kereta, lampin, mainan, dan banyak lagi.

Faedah

Najis Cam kerap menerima ribuan cadangan positif dari seluruh dunia. Di antara banyak kelebihan, pembeli mengenal pasti beberapa utama.

  • Kerusi jenama terutamanya tertumpu pada Kemudahan maksimum kanak-kanak. Setiap model direka dengan mengambil kira kedudukan bayi yang betul semasa makan. Dalam kes ini, pengilang memahami bahawa kemudahan ibu bapa yang menjaga anak juga sangat penting. Sehubungan ini, semua model adalah reka bentuk laras, menawarkan pelbagai kedudukan tetap ketinggian tempat duduk dan tempat duduk belakang. Sekiranya keluarga bergerak secara kerap dengan pelengkap penuh, anda boleh mengambil kerusi tinggi mudah alih yang boleh dipasang di atas kerusi "dewasa" di mana-mana tempat yang diperlukan.
  • Semua produk jenama dibuat dengan mengambil kira penggunaan maksimum. Setelah membeli bangku sedemikian, anda akan dapat menggunakannya sepanjang peralihan dari penyusuan susu ke makanan biasa. Semua model direka untuk kanak-kanak dari 6 bulan (pada masa ini kanak-kanak biasanya duduk dengan yakin dan boleh menggunakan sepenuhnya kerusi untuk memberi makan) sehingga 3 tahun, ketika kebanyakan bayi sudah tahu cara memegang sudu di tangan mereka dan dapat makan secara mandiri.
  • Menjaga kanak-kanak tidak akan dianggap lengkap jika pemaju tidak memikirkannya sistem keselamatan yang baik untuk jenama kerusi. Seorang kanak-kanak kecil tidak faham apa yang penuh dengan kejatuhan dari ketinggian. Selain itu, beliau masih tidak mempunyai koordinasi pergerakan yang mencukupi untuk menyelamatkan dirinya dalam keadaan kecemasan. Tetapi anak-anak berjuang untuk mengenali dunia di sekeliling kita dan menghabiskan tenaga terkumpul. Kerana tanpa tali pinggang keledar yang boleh dipercayai dalam kes ini tidak boleh dilakukan.

Sabuk memberi ibu bapa keyakinan bahawa anak itu tidak akan jatuh. Oleh itu, mereka boleh memberi tumpuan kepada proses pemakanan. Selain itu, semua reka bentuk dilengkapi dengan kaki jarak yang luas, yang meningkatkan kestabilan produk dan tidak membenarkan kanak-kanak suka bermain untuk membatalkan perabot. Roda yang diperlukan untuk pengangkutan yang lebih selesa di sekitar apartmen dilengkapi dengan penyekat khusus yang menghalang pergerakan tanpa izin.

Akhirnya bentuk semua butiran tidak termasuk kehadiran sudut tajam sekiranya bayi tidak sengaja mencecah mereka.

Kerusi makan cam agak mahal. Walau bagaimanapun, kos kewangan yang tinggi akan dibayar oleh pelbagai aplikasi pembelian, serta kemudahannya. Pertama, perabot tersebut mudah diangkut, ia boleh dilipat dan diambil dengan anda. Ini membolehkan anda menjimatkan pembelian kerusi yang sama kedua untuk memberi atau rumah nenek. Berat kecil produk memudahkan penghantarannya.

Kedua, pada tablet, bayi tidak boleh makan, tetapi juga bermain. Sesetengah model dilengkapi dengan meja boleh tanggal khas. Hampir keseluruhan julat model juga mengandaikan kehadiran bakul di bawah tempat duduk, direka untuk penyimpanan mainan yang mudah dan perkara kecil kanak-kanak yang berguna, yang sepatutnya sentiasa berada di tangan.

Walaupun kerusi tinggi tidak boleh dipanggil buaian sepenuhnya, ia juga sesuai untuk istirahat pendek sebagai long chaise yang selesa

Pelbagai

Semua kerusi dari pengeluar Itali ini boleh dibahagikan kepada dua kategori. Yang pertama termasuk model yang menyiratkan pengangkutan dan pemasangan yang paling mudah di atas kerusi "orang dewasa". Kumpulan kedua termasuk model kelas tinggi dengan kaki.

Baris pertama termasuk siri ini Smarty dan i-dea. Yang kedua termasuk Mini Plus, Pappananna, Campione, Istante dan Gusto. Perbezaan antara model adalah terutamanya dalam bilangan laras belakang atau kedudukan kerusi, serta dengan adanya bonus fungsi tambahan kecil. Jika kita bercakap mengenai siri ini, dilengkapi dengan kaki sendiri, mereka juga berbeza dengan kehadiran atau ketiadaan roda dan bakul khas untuk menyimpan pelbagai perkara.

Bagi reka bentuk, di sini pereka Itali mengambil perkara ini dengan semua ciri-ciri ketelitian negara selatan ini. Dalam julat terdapat model dengan reka bentuk yang tertahan, hingga hampir monophonic.

8 foto

Pilihan sedemikian adalah sesuai di dalam bilik-bilik yang sangat berpengalaman dengan gaya tertentu, yang tidak begitu berorientasikan ke arah keperluan estetika kanak-kanak, kerana mereka menyumbang kepada pembentukan rasa yang tepat dalam bayi.

Model-model lain adalah penyelesaian yang sangat terang yang boleh menggembirakan kanak-kanak itu. Mereka juga boleh harmoni sesuai ke dalam mana-mana bilik, kerana mereka boleh menjadi aksen warna yang menarik.

Juga dalam pelbagai terdapat juga model "kanak-kanak", penutupnya dihiasi dengan plot dari kartun yang popular. Tidak ada risiko untuk meneka pilihan di sini, kerana pada usia ketika kerusi makan dibeli, bayi tidak lagi memiliki kartun kegemarannya sendiri.

Memandangkan lebar pelbagai model, anda boleh memahami bahawa pengilang ini mempunyai kerusi untuk semua jenis pengguna. Pilihan yang paling sederhana yang direka untuk pemasangan di atas kerusi lain akan menelan belanja 3.5-6000 rubel kepada pelanggan.Model dengan kaki, tetapi tanpa roda, akan dikenakan biaya 6-8 ribu rubel, tetapi model utama dengan roda belakang dan banyak lagi kemudahan lain akan dikenakan biaya 10-15 ribu orang tua.

Ulasan

Dilihat oleh pendapat pembeli, produk Cam adalah salah satu yang terbaik di pasaran domestik. Lokasi Eropah pengeluar mewajibkannya untuk menggunakan bahan berkualiti dan mematuhi piawaian antarabangsa yang terkemuka, yang disahkan oleh pengguna Rusia.

Kelebihan utama kerusi ini untuk memberi makan: keselamatan, kemudahan, fungsi, dan kepelbagaian yang baik, membolehkan setiap keluarga memilih model mengikut poket dan keperluan masing-masing, kedua-dua sebenar dan estetik.

Walau bagaimanapun, walaupun produk berkualiti tinggi itu mempunyai kelemahan kecil yang penting untuk mempunyai nasib sebelum membeli. Sesetengah ibu bapa tidak suka kerusi itu tidak boleh digunakan sejak lahir. Walau bagaimanapun, ini terpakai kepada kebanyakan pilihan untuk perabot tersebut. Tetapi kemustahilan untuk menghapus septum inguinal telah menyebabkan kecemasan tertentu, kerana kehadirannya tidak membenarkan kanak-kanak bersenam dalam mendaki bebas di tempat duduk.

Alasan yang serius untuk kritikan adalah hakikat bahawa walaupun model paling mahal jenama mempunyai dua roda. Walaupun kemudahan pembinaan, fakta ini adalah kelemahan yang jelas. Akhirnya, pembeli kadang-kadang mengkritik kos, yang benar-benar tinggi untuk model yang paling berfungsi, walaupun mereka bersetuju dengan hakikat bahawa, secara umum, kualiti membenarkan pelaburan kewangan.

Doktor Komarovsky akan memberitahu anda tentang cara memilih kerusi yang tinggi untuk memberi makan bayi anda dalam video seterusnya.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan