Gamma "Gamma": ciri pilihan

Kandungannya

Di dunia moden, pentingnya kreativiti dalam perkembangan kanak-kanak telah lama difahami. Walaupun kanak-kanak itu tidak menunjukkan hasil cemerlang dalam lukisan, tetapi pada masa yang sama menunjukkan keinginan yang jelas untuk pekerjaan seperti itu, dia tidak perlu campur tangan. Sebaliknya - anda perlu menyumbang, kerana dengan cara ini bayi boleh memperoleh beberapa yang lain, bukan kemahiran yang paling jelas. Sekiranya kanak-kanak membuat kemajuan, maka perlu untuk membantunya.

Walau bagaimanapun, tidak rahsia lagi bahawa pilihan alat yang betul sangat penting untuk mencapai kejayaan kreatif. Ibu bapa biasanya tidak begitu mahir dalam ciri-ciri warna, dan dengan itu sering memilih gouache artistik yang terkenal "Gamma".

Mereka yang meragukan bahawa gouache "Gamma" adalah pilihan yang layak, harus berhati-hati memeriksa artikel ini.

Mengenai pengilang

Di seluruh ruang pasca-Soviet, tidak ada lagi pengeluar barang seni yang lain dengan sejarah yang lebih lama dan berterusan. Kemunculan pengeluaran dan tugasnya selama seratus tahun kewujudan telah berubah beberapa kali, tetapi ini tidak menghalang Gamme daripada menjaga kroniknya dari tahun 1899 yang jauh, ketika kilang pencelupan wap terletak di tempat yang sama.

Benar, organisasi ini, nampaknya, tidak terlibat dalam pengeluaran cat, iaitu lukisan pelbagai permukaan. Bagaimanapun, selepas beberapa tahun syarikat itu menukar pemiliknya, yang mengorientasikan semula syarikat itu kepada penghasilan cat, dan menjaga kepelbagaian yang sepatutnya dan penyesuaian pengeluaran pigmennya sendiri.

Selepas penciptaan Kesatuan Soviet, persatuan pengeluaran telah dinasionalisasi dan menerima nama "Artis Merah". Walaupun banyak syarikat swasta yang mula-mula berjaya jatuh ke dalam pembusukan selepas kebangsaan, ini tidak berlaku dengan "Artis Merah": susun atur metropolitan yang telah ditetapkan sebagai peranan tanaman sebagai salah satu pemimpin dalam industri cat dan varnish sebuah negara yang besar.

Pada tahun 1994, syarikat itu disusun semula sekali lagi, dengan memberi tumpuan kepada keperluan ekonomi pasaran. Khususnya, mendapat nama modennya. Selepas ini, pengembangan aktif rangkaian dan carian untuk pasaran baru bermula.

Sehingga kini, jenama ini menawarkan pengguna lebih daripada 2 ribu jenis barangan, terutamanya seni dan kreatif yang lain.

Produk syarikat itu tidak boleh dipanggil profesional - tuan berus biasanya tidak suka walaupun cat terbaik dari Gamma. Satu lagi perkara - kreativiti kanak-kanak, kerana Kilang ini menawarkan pilihan besar cat, termasuk gouache, dengan komposisi yang benar-benar selamat pada harga yang rendah. Perlu juga diperhatikan bahawa pengeluaran "Gamma" di Rusia boleh didapati di mana-mana.

Pelbagai gouache

Ia tidak mungkin untuk memanggil Gamma pakar dalam gouache, namun pilihan jenis cat ini dalam julat syarikat itu agak besar. Kit art boleh didapati dalam 12 atau 16 warna dalam 20 atau 40 botol ml.

Dalam segmen gouache kanak-kanak, sembilan siri cat gouache diwakili sekali gus. Pertimbangkan setiap siri yang dicadangkan dengan lebih teliti.

  • "Lebah". Satu set khas untuk kanak-kanak termuda yang baru mula cuba cat. Dalam kotak kadbod dengan corak comel ialah 6 balang 20 ml.
  • "Artis Muda". Dengan semua ciri, set ini sama dengan yang sebelumnya, hanya reka bentuk pembungkusan yang berbeza.
  • "Negara Elf". Pilihan lain untuk anak-anak kecil. Jumlah balang gouache tetap tidak berubah, tetapi di sini dalam konfigurasi terdapat pilihan 3 atau 6 warna.
"Bee"
"Artis Muda"
"Negara Elf"
  • "Kartun". Siri ini sudah boleh dianggap lebih "dewasa", kerana ia jelas direka untuk kanak-kanak yang sebelum ini mempunyai pengalaman dalam lukisan dengan cat. Dengan saiz kecil balang standard, terdapat tiga jenis konfigurasi sekaligus - dari 6, 9 atau 12 warna. Dalam versi paling penuh set ini sudah cukup sesuai digunakan di sekolah.
  • "Cat ajaib". Set jenis ini disesuaikan sepenuhnya untuk kegunaan sekolah - pembungkusan mereka juga tanpa reka bentuk sengaja yang sengaja. Set boleh didapati dalam 6, 10 atau 12 warna.
  • "Lyceum". Kotak tersebut mempunyai reka bentuk yang agak canggih dan semua penampilannya menunjukkan bahawa seorang pelajar sekolah seni boleh menggunakannya dengan kejayaan. Anda boleh memilih dari set 12 atau 16 warna.
"Kartun"
"Cat ajaib"
"Lyceum"
  • "Fluriki". Hadiah semacam ini tidak berguna untuk mengajar lukisan di sekolah, tetapi ia pastinya akan menggembirakan mana-mana kanak-kanak yang mempercayai sihir, kerana lukisan gouache dalam komposinya adalah pendarfluor. Walaupun terdapat hanya 6 warna yang diwakili, hasilnya harus mempesonakan bayi.
"Fluriki"
  • Cinderella. Cat sedemikian akan menjadi hadiah yang sangat baik untuk seorang wanita kecil yang suka melukis dekorasi yang kaya istana untuk puteri sebenar. Dalam satu pakej besar terdapat 10 kaleng cat gouache, dan satu lagi 2 - dengan gel istimewa yang meniru emas dan perak. Anda boleh membeli satu set siri ini dalam versi yang lebih kecil: hanya terdapat 5 warna gouache di dalamnya dan hanya satu jenis gel untuk dipilih.
Cinderella.
  • "Orange Sun". Set ini adalah percubaan untuk menggabungkan semua kemungkinan yang luar biasa untuk melukis. Pertama sekali, pengeluar membentangkan penciptaan ini sebagai 11 warna dalam 12 balang - kerana sebab gouache putih telah ditambah ke kit, yang merupakan fenomena yang agak jarang berlaku. Warna merah, oren dan biru mempunyai keupayaan untuk kelihatan terang dalam kegelapan. Warna mutiara dan perak juga termasuk.

Syarikat itu sendiri mengesyorkan mutiara, warna neon dan biasa untuk bercampur hanya dengan satu sama lain, sebaliknya kesannya akan hilang.

"Orange Sun"

Sebagai tambahan, pengeluar menawarkan untuk membeli gouache secara individu. Mengenai orientasi kanak-kanak tentang pengeluaran "Gamma" malah mengatakan fakta itu Dia tidak mempunyai satu set warna, yang terdiri daripada sekurang-kurangnya 18 warna. Walau bagaimanapun, ini boleh dibuat secara berasingan, jika anda membeli satu set "Flurics" untuk satu set warna biasa 12 warna.

Ulasan

Di Internet, anda boleh menemui ulasan bahawa gouache seni "Gamma" agak baik, dan artis profesional tidak menggunakannya terutamanya kerana mereka biasanya tidak menggunakan cat gouache sama sekali. Kenyataan ini memerlukan pengesahan tambahan, tetapi dengan pendapat tentang gouache kanak-kanak, ia semakin jelas.

Kebanyakan pengguna menganggap "Gammu" sebagai gouache terbaik untuk kreativiti kanak-kanak. Dan banyak merujuk kepada pengesahan selama beberapa dekad.

Selalunya, keupayaan gouache "Gamma" untuk mengekalkan konsistensi, sesuai untuk lukisan, sangat panjang. Cat dari pengeluar ini tidak merosot dari semasa ke semasa. Mereka hanya boleh menjadi berjamur, tetapi ia cukup untuk mengeluarkan lapisan atas acuan untuk terus mencipta.

Kelebihan gouache "Gamma" dipanggil dan memudahkan penghapusan dari mana-mana permukaan, yang sangat penting apabila digunakan oleh kanak-kanak. Selain itu, Tidak ada sebutan ketoksikan atau bau cat yang kuat.

Dalam video seterusnya anda akan menemui ulasan gouache "Wonder-colors" dari "Gamma", serta kelas induk dalam lukisan.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan