Combi jenama kereta

Kandungannya

Bagi anak mereka, ibu bapa bersedia melakukan segala-galanya - termasuk membeli kereta bayi terbaik. Jenama yang dipromosikan, mengambil kesempatan daripada permintaan yang tinggi untuk barangan mereka, sering mengembung yang sudah tidak harga terendah, yang membuatnya tidak dapat diakses oleh kebanyakan pengguna. Pada masa yang sama, amalan menunjukkan bahawa banyak pesaing yang layak di kalangan syarikat terkenal dalam pelbagai jenis akan memperoleh produk yang setanding dengan kualiti, tetapi pada harga yang lebih rendah - tanpa menipu "untuk jenama."

Atas sebab ini, para pakar mengesyorkan untuk tidak mengehadkan pilihan hanya dengan jenama yang paling terkenal, kerana dalam kes ini, anda boleh melangkau kereta pengangkut seperti pengilang yang baik, sebagai Combi.

Siapa yang melepaskan?

Selama beberapa dekad, produk-produk yang dihasilkan di Eropah Barat atau Amerika Utara dianggap sebagai yang terbaik dalam kategori mereka. Untuk masa yang lama, barang-barang Eropah dan Amerika bersaing secara eksklusif di antara mereka sendiri, sehingga, baru-baru ini, mereka mula menghasilkan persaingan yang lebih dan lebih jelas dari negara-negara Asia terkemuka yang beransur-ansur memasuki pasaran dunia.

Walaupun produk Cina masih menimbulkan ketidakpercayaan di kalangan pengguna domestik, teknologi Jepun sentiasa berada dalam kedudukan yang baik. Sungguh aneh, mengapa kereta dan elektronik dari Land of the Rising Sun telah lama ditubuhkan dalam kehidupan kita, dan kerusi roda dari negara yang sama masih lagi popular di Timur Jauh, dan bahkan itu relatif.

Combi - ini betul-betul jenama yang boleh mengubah keadaan semasa di kepalanya. Syarikat memasuki pasar kami baru-baru ini, dan oleh itu belum dapat menjadi benar-benar jisim, namun ini tidak bermakna ia tidak mempunyai pengalaman. Beliau berjaya menjual kereta bayi dan menggabungkan 2 dalam 1 stroller sejak tahun 1961.

Pengguna domestik tidak dapat mendengar apa-apa jenama sedemikian. Tetapi, kemungkinan besar, dia mendengar tentang inovasi yang dicipta oleh para jurutera syarikat tertentu ini, sebagai contoh, kemungkinan mengunci roda pusing ketika melemparkan pegangan sementara membuka kunci yang sebelumnya dianggap belakang, serta kemampuan untuk mengurai kerusi roda secara senyap tanpa posisi tetap.

Syarikat ini secara keseluruhannya memberi tumpuan kepada penggunaan bahan dan teknologi moden. Dia memiliki banyak paten untuk pelbagai peranti, termasuk memasukkan Dacco. Ia membolehkan bayi menjadi santai, walaupun pada masa ini dia masih dalam postur ortopedik yang betul. Selama lebih kurang dua dekad, teknologi EggShock telah digunakan, intinya adalah penggunaan bahan bantalan khas yang menyerap sepenuhnya getaran dan getaran.

Memandangkan kualiti jalan raya kami, penyelesaian ini mungkin sesuai.

Terdapat kelebihan lain produk jenama ini. Sebagai contoh, strollernya adalah antara yang paling mudah dalam kategorinya. Atas sebab ini, mereka hebat untuk perjalanan serta kehidupan sehari-hari yang keras dari orang-orang yang tinggal di tingkat atas bangunan tinggi.

Kemungkinan berlipat secara literal pada sentuhan butang patut diberi perhatian khusus. Terima kasih kepada ini, bukan sahaja penyimpanan pengangkutan kanak-kanak, tetapi juga laluan melalui pintu lif, sangat dipermudahkan.

Kerugian ciptaan Jepun tidak begitu mudah dicari. Harus diingat bahawa untuk semua Combi yang dikatakan murah itu tetap menjadi kereta dorong import dan agak berkualiti tinggi, yang jauh lebih mahal daripada rakan-rakan Cina kelas rendah.Walaupun kualitinya tidak boleh dinafikan, banyak pengguna domestik, kerana kekurangan wang, bersedia untuk memberi pilihan hanya dengan pilihan yang lebih murah. Di samping itu, promosi yang agak lemah bagi jenama itu belum kondusif untuk memilih aksesoris yang betul. Syarikat itu tidak dapat memberikan perkhidmatan untuk produk Jepun kepada penduduk Rusia.

Model sebenar

Seperti mana-mana pengeluar yang menghormati diri, Combi kerap mengemas kini julat modelnya untuk sentiasa memenuhi keperluan bakal pelanggan. Dia menolak untuk pembaharuan dan keinginan untuk menggunakan teknologi terkini, di mana satu pasukan jurutera yang berkelayakan sentiasa berfungsi.

Sehingga musim panas tahun 2018, pelbagai syarikat Jepun terdiri daripada hampir satu kereta bayi. Tetapi mereka dibentangkan dalam pelbagai yang baik, membolehkan anda memilih pilihan yang hebat untuk setiap pengguna.

Baik dibawa

Bertentangan dengan fakta bahawa model ini dianggap sebagai keseronokan, lebih tepat untuk memanggilnya pengubah, kerana penggunaannya mungkin untuk kanak-kanak dari 4 minggu hingga 3 tahun. Apa ciri keseluruhan julat model adalah bahawa ibu bapa sendiri memilih kedudukan yang tepat dari belakang, kerana tidak ada kedudukan tetap di sini.

Semua bahan bernafas, memberikan keselesaan seratus peratus walaupun pada musim panas. Keselamatan dijamin bukan hanya dengan tali pinggang lima mata, tetapi juga oleh bumper pelindung. Ibu bapa sepatutnya suka kereta dorong ini kerana ringan dan padatnya - dengan berat kurang daripada 6 kilogram lebarnya lebih kurang setengah meter. Harga kereta dorong itu hanya 14-17 ribu rubel.

F2 dan F2 Plus

Tiada perbezaan radikal antara kedua-dua model, hanya yang kedua mempunyai dimensi yang lebih besar dengan orientasi kepada anak-anak lebih lengkap, oleh itu adalah dinasihatkan untuk mempertimbangkannya sebagai satu pilihan. Kereta api ini beratnya kurang daripada model sebelumnya - hanya 3.8-3.9 kg. Reka bentuk yang dipikirkan dengan baik diwakili oleh roda yang berlainan sehingga ibu bapa tidak menyentuh kakinya semasa berjalan kaki.

Untuk keselesaan maksimum, pengurusan pengangkutan kanak-kanak mengimplementasikan konsep di mana pegangan itu sebenarnya satu keseluruhan dengan gandar depan. Disebabkan ini, kereta itu mendengar apa-apa pergerakan tangan. Pada masa yang sama, model F2 Plus mempunyai tambahan yang menarik, di mana kerusi roda "mengingati" kedudukan terakhir sebelum lipat (ingat bahawa tidak ada jawatan preset di sini) dan selepas membuka ia kembali backrest hanya kedudukan ini. Rupa-rupanya, dalam ini terdapat perbezaan harga yang ketara, kerana model mudah akan menelan belanja 12-14 ribu rubel, sementara F2 Plus menelan biaya sekitar 4 ribu lebih.

Mega Ride Deluxe

Ini adalah salah satu model yang sangat mahal dari syarikat Jepun, kerana kerusi roda seperti itu boleh menelan biaya dari 32 hingga 36 ribu rubel. Syarikat itu sendiri menyatakan bahawa model ini sesuai untuk ibu-ibu yang suka membeli-belah. Sememangnya, pakej itu termasuk beg membeli-belah yang lapang, tetapi ini bukan satu-satunya kemudahan. Sebagai contoh, hud boleh diturunkan sangat rendah, sehingga bumper, yang membantu melindungi kanak-kanak dari cahaya terlalu terang, termasuk elektrik.

Sistem penetapan kanak-kanak, yang terdiri bukan hanya dari lima tali pinggang, tetapi juga bumper yang lembut, terhad, tidak membenarkan kanak-kanak memanjakan apa yang sangat penting dalam barisan kedai yang dekat. Kereta dorong itu sangat berkemungkinan terhasil dari roda hadapan yang berputar, yang dengan cara ini dilengkapi dengan tayar getah jenis bukan kembung - berkat ini mereka memberikan bantalan tanpa memakai dan tidak menindik. Sistem brek mudah adalah agak logik, dan anda boleh dengan mudah mencapai salah satu brek dengan kaki anda.

Untuk memudahkan ibu untuk memulakan dengan kereta dorong dan perlahan-lahan ke bawah, pemegangnya secara khusus dibungkus dengan getah buih lembut.

Urban Walker Classic

Model ini hanya satu daripada keseluruhan baris, yang namanya secara terus menunjukkan orientasi - berjalan kaki di bandar.Ulasan menunjukkan bahawa kereta dorong ini sangat sesuai untuk tujuan tersebut, kerana ia dilengkapi dengan kusyen lembut tambahan yang direka untuk meningkatkan kusyen. Penduduk bandar biasa biasa sentiasa berjalan, tetapi untuk mengawal segala-galanya, maka hud yang turun ke bumper dilengkapi dengan dua tingkap tontonan di kedua-dua belah sekaligus, supaya ibu sentiasa menyedari keadaan.

Dalam keadaan bandar, perlu untuk menggabungkan jalan-jalan dengan membeli-belah, jadi bakul lapang tidak sepatutnya sama sekali. Pencipta memutuskan untuk melindungi produk dari penembusan kelembapan apa-apa, jadi dari sisi kanak-kanak dindingnya dilindungi oleh kain getah. Dengan semua kelebihannya, kerusi itu dibuat agak luas, sehingga kanak-kanak merasa nyaman walaupun dengan keluar panjang. Harga kereta dorong itu disimpan pada tahap 23-26 ribu rubel.

Anda akan mengetahui lebih lanjut mengenai ciri-ciri stroller Combi Urban Walker dengan menonton video berikut.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan