Brevi feeding chair: kelebihan dan kekurangan

Kandungannya

Apabila kanak-kanak akhirnya belajar makan dengan sudu sendiri, tanggungjawab yang besar akan jatuh dari bahu ibu, kerana semakin jauh, semakin sukar untuk memberi makan kepada bayi semasa dia sendiri tidak mampu melakukannya. Jika dalam tempoh enam bulan pertama hidupnya, ia sekurang-kurangnya tidak boleh digantikan dengan keadaan dan makan terutama dari botol dengan puting, kemudian dalam jarak antara enam bulan hingga tiga tahun sudah diperlukan untuk memberi makan kepadanya dengan sudu, tetapi kegiatan motor sekarang sangat menggembirakan.

Malah bayi yang lapar untuk satu sebab atau yang lain boleh menahan pengambilan makanan, dan hanya kerusi tinggi yang akan membantu ibu bapa dalam keadaan ini. Antara berpuluh-puluh pengeluar yang menawarkan produk jenis ini di pasaran Rusia, perhatian khusus harus dibayar kepada jenama Brevi.

Mengenai pengilang

Di negara kita, secara tradisinya, ia dianggap untuk mempertimbangkan produk yang dibawa dari Eropah Barat untuk menjadi lebih tinggi kualiti, yang, pada umumnya, benar-benar sepadan dengan kebenaran. Produk tersebut termasuk jenama Brevi, sebuah syarikat Itali yang ditubuhkan pada tahun 1954. Syarikat itu pada mulanya memberi tumpuan kepada pengeluaran pelbagai produk untuk kanak-kanak, menggabungkan dalam inovasi pendekatannya dan keinginan untuk mengekspresikan minat jenama Itali untuk perniagaan kegemaran mereka. Hari ini, dia masih menganggap nilai-nilai ini relevan.

Ketekunan dengan cepat memberi buah - pada tahun 1971, kerusi makan kanak-kanak pertama di dunia diperkenalkan, bahagian atasnya diperbuat daripada busa polyurethane tanpa sebarang spacer tambahan. Pada masa itu, ia begitu baru bahawa pembentangan model itu juga ditunjukkan di televisyen.

Sememangnya, dengan kejayaan sedemikian pada peringkat awal pembangunan, syarikat dari Bergamo tidak dapat hilang di kalangan pengilang lain. Hari ini, pelbagai produknya termasuk kerusi dan kerusi tinggi, kerusi kereta, pejalan kaki, dulang, lampu tempat tidur dan juga sastera kanak-kanak. Laman web rasmi syarikat tersedia dalam tiga bahasa sahaja (bahasa Itali, bahasa Inggeris dan Sepanyol), tetapi Pengilang itu sendiri mendakwa bahawa produknya boleh dibeli secara rasmi di 58 negara di dunia yang terletak di 4 benua.

Kebaikan dan keburukan

Pelbagai kerusi tinggi di pasaran, di satu pihak, membolehkan anda memilih penyelesaian yang benar-benar mudah, di sisi yang lain - agak mempersulit proses pemilihan disebabkan oleh banyak pilihan. Penilaian yang mencukupi untuk produk Brevi adalah mungkin hanya jika kita mempertimbangkan secara terperinci kelebihan dan kekurangannya. Anda harus bermula dengan yang baik - terdapat beberapa dari mereka

  • Keselamatan Betulkah ibu bapa yang digunakan untuk mula menilai produk kanak-kanak dengan isu keselamatan. Semua produk Brevi dihasilkan di Eropah dan memenuhi keperluan kualiti tertinggi: tiada bahan toksik digunakan dalam proses pembuatan. Reka bentuk produk pada masa yang sama cukup ergonomik bahawa tidak ada sudut yang tajam, yang boleh cedera.
  • Ketahanan Semua produk syarikat itu diperbuat daripada logam dan plastik bermutu tinggi, mampu menahan mana-mana pranks keruntuhan, tanpa berpaling dan pecah.
  • Pelbagai fungsi. Walaupun secara umum, produk sebegini dipanggil kerusi yang tinggi, sebenarnya, bayi boleh menggunakan beg seperti chaise untuk banyak aktiviti lain. Disebabkan banyak kedudukan laras belakang, kanak-kanak juga dapat tidur di kerusi seperti itu, belum lagi permainan di atas meja yang luas.Reka bentuk banyak model mengandaikan kehadiran arka terbina dalam khas dengan mainan, di mana anda boleh menambah sendiri - terima kasih kepada ini, semua yang anda perlukan akan sentiasa berada di tangan.
  • Kesederhanaan dan kemudahan penyelenggaraan. Kotoran itu dijual tanpa pemasangan, tetapi anda boleh memasangnya dalam hanya 10 minit dan kemudian membongkarnya sekali lagi. Malah produk yang dipasang sangat padat. Ia tidak menjadi masalah untuk membawa kebersihan dengan bangku sedemikian: meja mudah dikeluarkan dan dibersihkan, kes tidak mengandungi sebarang slot di mana kotoran dapat dikumpulkan, dan penutup boleh tanggal diperbuat daripada kain minyak, yang dibersihkan dengan sempurna walaupun tanpa mencuci.

Kelemahan kerusi Brevi adalah kecil: Bukan setiap keluarga memberi perhatian kepada mereka. Cukup aneh, biasanya mobiliti rendah dikritik - kata mereka, produk itu agak berat, dan bagi sesetengah model, roda hanya untuk sebab tertentu yang disediakan di bahagian belakang, yang menyebabkan menyeret kerusi, atau membongkar, dan kemudian memasang semula di dalam bilik lain.

Dalam keadilan, anda perlu menjelaskan bahawa syarikat itu mempunyai pelbagai kerusi mudah alih, yang tidak menyiratkan kehadiran roda dan sokongan tetap. Disebabkan ini, mereka lebih kurang berat dan membolehkan anda pergi bersama anak anda.

Lineup

Sebagai kelebihan terpisah dari kerusi makan Brevi, seseorang dapat menunjukkan luas yang baik dari julat, yang membolehkan setiap keluarga memilih pilihan yang tepat untuk anak mereka. Tidak seperti banyak pengeluar kecil, di mana perbezaan sebenar antara model sering terletak hanya pada warna kes, jurutera Itali tidak terlalu malas untuk memikirkan perbezaan antara siri yang berbeza.

Di negara kita, model yang paling popular adalah Brevi B. Fun, yang mewakili semua ciri-ciri terbaik dari perabot tersebut. Semua kelebihannya telah diterangkan di atas, tetapi ada juga kekurangan. Dia benar-benar mempunyai dua roda dan itu (dengan berat 11 kilogram). Harga yang mengagumkan juga mampu menakutkan pembeli berpotensi - kira-kira 10 ribu Rubles.

Bagi ibu bapa yang tidak duduk di tempat, model dipanggil Brevi Dinette. Secara tradisinya, kerusi yang paling padat hanya dipasang di atas kerusi "dewasa". Tetapi di sini pengilang agak tidak disangka-sangka pergi jalan yang tak terkalahkan, mencadangkan satu skim yang berbeza - kerusi dilampirkan pada meja. Sudah tentu, penggunaan yang mencukupi, nampaknya, masih melibatkan pemasangan di kerusi, tetapi lampiran itu dilakukan dengan tepat ke meja - dan ini mungkin agak lebih dipercayai.

Mudah untuk membuat reka bentuk seperti ini dengan anda, kerana beratnya hanya 2 kilogram. Dasar harga syarikat membolehkan anda membeli kerusi seperti itu untuk sesiapa sahaja yang menginginkannya - harganya tidak melebihi 3.5 ribu rubel.

Brelex slex dan pada akhirnya menjadi alasan revolusi sekarang dalam pemahaman tentang apa yang menjadi kerusi kanak-kanak. Satu lagi persoalan besar ialah sama ada pesaing mempunyai sesuatu yang serupa, kerana perabot ini adalah pengubah, tetapi tidak mudah: ia boleh menjadi sama mudah bagi anak kecil dan orang dewasa! Mekanisme ini tidak menyiratkan kedudukan tetap tinggi, dan dengan demikian dapat "berkembang" dengan anak sepanjang masa kecilnya.

Untuk kegunaan sepenuhnya sebagai platform untuk memberi makan bayi perlu membeli dulang dan beberapa barang lain yang dijual secara berasingan. Tetapi tanpa mereka, harga model boleh mencapai 10 ribu rubel. Sejak penciptaannya pada tahun 2006 yang jauh, kerusi itu tetap menjadi buku laris mutlak.

Ulasan

Kebanyakan kerusi makan menerima ulasan bercampur-campur dalam forum-forum tematik: ini sebahagian besarnya disebabkan oleh subjektivisme ibu bapa, beberapa daripadanya bergembira dalam ekonomi dan kedudukan mudah untuk kanak-kanak secara tidak sengaja, yang lain bersedia untuk mengkritik produk yang sama untuk kelemahan yang sedikit. Model perabot kanak-kanak yang dihasilkan oleh Brevi adalah pengecualian yang sangat jarang berlaku: tulis tentang mereka kebanyakannya baik.

Titik kritikal yang luar biasa adalah bahawa sesetengah ibu bapa menunjuk kepada kegunaan banyak ciri model pelbagai fungsi - mereka berkata, mereka boleh membeli sesuatu yang lebih mudah.

Dalam ulasan di antara tambah, reka bentuk pengikat sering disebut - mereka dibezakan oleh kebolehpercayaan yang sangat tinggi, tetapi mereka tidak begitu ketat seperti kebanyakan pesaing, iaitu, tidak menimbulkan kesulitan dalam proses pengikat.

Konsumen menganggap penutup itu menjadi sangat praktikal, yang mudah dibersihkan dari kebanyakan jenis kotoran dengan mengelap kain lembap yang mudah. Langkah yang banyak pesaing masih mempunyai kedudukan tetap (atau tidak hadir sama sekali), dikawal oleh kerusi dari Brevi - ini sangat penting untuk kanak-kanak berusia lebih dari satu tahun yang sudah duduk, berehat kaki mereka walaupun. Di bawah tempat duduk terdapat tempat untuk grid, di mana anda boleh meletakkan mainan yang tidak dapat dipasang pada busur, serta hal-hal lain yang diperlukan.

Dalam video seterusnya anda akan menemui peninjauan kerusi tinggi Brevi B.Fun.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan