Kanak-kanak sering bangun pada waktu malam.

Selamat petang, anak saya berumur 4.5 bulan. Kami ada masalah - tidur pada waktu malam. Pada siang hari, seperti orang lain, kita tidur 2-3 tidur, dan pada waktu malam, kita tidur dengan sangat buruk, bangun, menangis, tidur, tidur yang tidak selesa, malah dada tidak banyak membantu. Pada waktu tidur, bayi mandi di bilik mandi. Kami sedang makan campuran, digunakan pada dada pada siang hari dan sepanjang malam. Nasihatkan, sebagai serbuk kecil untuk menjadi lebih senyap pada waktu malam. Bagaimana untuk memperbaiki tidur bayi dan ibu?))

Hello! Masalah anda mungkin bahawa anda tidak menetapkan rejimen hari. Kanak-kanak pada zaman ini sepatutnya melakukan segala-galanya mengikut masa, dan apabila tidak ada, tidur yang tidak sihat muncul. Juga, seorang kanak-kanak mungkin tidak tidur dengan baik kerana mandi sebelum tidur, cuba mandi kanak-kanak 2-3 jam sebelum waktu tidur.

Jika bayi itu bercampur-campur, penyebab kecemasan mungkin disebabkan oleh campuran yang salah, yang boleh menyebabkan kolik dan tidur yang tidak selesa. Untuk pemakanan, anda perlu menghubungi pakar pediatrik tempatan anda.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.
Soalan-soalan lain dalam bahagian "Pediatrik"
Kanak-kanak tidak jurang, memerlukan lebih banyak
Saya mempunyai bayi berusia 9 bulan yang makan curd untuk makan malam, makan jumlah yang dibenarkan, memerlukan lebih banyak. Bolehkah saya memberikan lebih banyak keju kotej daripada yang anda boleh?
Olein sawit dan minyak kelapa sawit
Hello Adakah serbuk susu NAN yang selesa mengandungi olein sawit - adakah minyak kelapa sawit atau sesuatu yang berpecah dan daun? Terima kasih.
Mengenai vaksinasi pneumokokal, jika kanak-kanak mengalami pneumonia
Selamat petang! Saya ingin tahu sama ada ia layak melakukan suntikan pneumokokal (untuk kanak-kanak 4.6 tahun) jika dia mempunyai radang paru-paru. Terima kasih.
Kapan dan bagaimana untuk menyusu dari menyusu?
Hello! Anak saya pada 1 Mei akan berusia setahun. Bila dan bagaimana untuk menyusu dari menyusu, supaya tidak membahayakan bayi?
Sekiranya saya memberikan kanak-kanak Actinol-memantine dalam 4.5 tahun?
Selamat siang Anak saya berusia 4.5 tahun. Kami pergi ke taman terapi pertuturan, kerana kita telah didiagnosis dengan perkembangan ucapan yang tertangguh dan hiperaktif. Bali di resepsi psikiatri, di mana kami ditugaskan ...
Ambang suhu untuk antipiretik yang teruk
Kanak-kanak berusia 3.5 tahun. Suhu 39.5 Adakah terdapat ambang suhu yang ditetapkan apabila perlu menggunakan antipiretik yang teruk?
Kanak-kanak itu jatuh sakit selepas berjalan kaki, serpihan urin
Halo, doktor. Kanak-kanak itu telah berada di jalan lama, dengan mengatakan bahawa dia tidak sejuk (gadis 2.6 tahun). Kira-kira 5 jam pada suhu udara 15-18 darjah. Pada waktu pagi suhu 38.9 - ditembak jatuh, dan ...

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan