Sekiranya saya memberikan kanak-kanak Actinol-memantine dalam 4.5 tahun?

Selamat siang Anak saya berusia 4.5 tahun. Kami pergi ke taman terapi pertuturan, kerana kita telah didiagnosis dengan perkembangan ucapan yang tertangguh dan hiperaktif. Bali di resepsi di psikiatri, di mana kami telah ditetapkan actinol-memantine 0.01 hingga 1/2 tablet 2 kali sehari, kursus selama 1 bulan. Saya membaca ulasan dan meragui keperluan untuk digunakan. Beritahu saya dengan pengalaman anda sendiri, apakah patut mengambil ubat ini atau boleh dibataskan dengan pantogam?

Hello! Jika anak anda ditugaskan Akatinol Memantinemaka anda kemungkinan besar telah mengambil atau mengambil pantogs atau nootropic lain. Akatinol-memantine digunakan terutamanya dalam terapi kompleks, apabila ubat-ubat sebelumnya tidak memberikan kesan yang jelas. Dan sejak anak anda berumur 4.5 tahun dan dia masih mempunyai masalah dengan ucapan, anda telah meningkatkan terapi supaya dengan usia sekolah anak anda dapat mengejar rakan-rakannya dalam perkembangan ucapan.

Jangan takut untuk mengambil ubat ini, terutamanya kerana anda telah terlebih dahulu diberi dos yang kecil. Sekiranya terdapat sebarang perubahan yang mencurigakan dalam keadaan kanak-kanak, hentikan memberi ubat dan beritahu ahli neurologi anda mengenainya.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.
Soalan-soalan lain dalam bahagian "Pediatrik"
Kanak-kanak tidak jurang, memerlukan lebih banyak
Saya mempunyai bayi berusia 9 bulan yang makan curd untuk makan malam, makan jumlah yang dibenarkan, memerlukan lebih banyak. Bolehkah saya memberikan lebih banyak keju kotej daripada yang anda boleh?
Olein sawit dan minyak kelapa sawit
Hello Adakah serbuk susu NAN yang selesa mengandungi olein sawit - adakah minyak kelapa sawit atau sesuatu yang berpecah dan daun? Terima kasih.
Mengenai vaksinasi pneumokokal, jika kanak-kanak mengalami pneumonia
Selamat petang! Saya ingin tahu sama ada ia layak melakukan suntikan pneumokokal (untuk kanak-kanak 4.6 tahun) jika dia mempunyai radang paru-paru. Terima kasih.
Kapan dan bagaimana untuk menyusu dari menyusu?
Hello! Anak saya pada 1 Mei akan berusia setahun. Bila dan bagaimana untuk menyusu dari menyusu, supaya tidak membahayakan bayi?
Ambang suhu untuk antipiretik yang teruk
Kanak-kanak berusia 3.5 tahun. Suhu 39.5 Adakah terdapat ambang suhu yang ditetapkan apabila perlu menggunakan antipiretik yang teruk?
Kanak-kanak itu jatuh sakit selepas berjalan kaki, serpihan urin
Halo, doktor. Kanak-kanak itu telah berada di jalan lama, dengan mengatakan bahawa dia tidak sejuk (gadis 2.6 tahun). Kira-kira 5 jam pada suhu udara 15-18 darjah. Pada waktu pagi suhu 38.9 - ditembak jatuh, dan ...
Seorang kanak-kanak pada umur 8 bulan tidak berguling dari perut ke belakang, tidak naik sendiri
Girl 8 bulan. Dari belakang ke tummy bertukar sendiri, tetapi tidak kembali. Sits tidak begitu yakin. Jika ia jatuh di atas sayap, ia tidak naik dengan sendirinya. Dia mahu berjalan - kami memandu dengan pemegang, dia berjalan dengan yakin. Dalam ...

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan