Memilih bot ais lembut dengan pemegang

Kandungannya

Setiap kanak-kanak menanti musim sejuk untuk menaiki kereta luncur dari bukit terdekat. Pada masa yang sama, sleds yang baik boleh agak mahal, dan ibu bapa tidak selalu bersedia untuk segera membeli yang baru untuk bayi, terutama jika dia telah menunjukkan bahawa ia tidak sukar untuk dia memecahkan mainan sedemikian. Jika anda meninggalkan kanak-kanak tanpa kereta luncur, dia pastinya akan cuba menunggang dari slaid, jika tidak pada titik kelima sendiri, kemudian pada kotak kadbod yang dia jumpai. Untuk mengekalkan kesihatan dan mood bayi tanpa kos kewangan yang ketara, anda boleh membeli rumah ais lembut dengan pemegang.

Apa ini? Kebaikan dan keburukan

Tidak seperti rumah ais plastik, kek keju lembut, seperti namanya, tidak mempunyai badan yang tegar. Dalam erti kata lain, reka bentuk ini menyerupai bantal - ada di dalamnya yang lembut, tetapi pada masa yang sama pengisi yang padat, yang membolehkan kelancaran keturunan yang tidak seimbang, dan di luarnya dilindungi oleh penutup yang dibuat dari kain tebal yang tidak membiarkan air melalui.

Sebagai pengisi untuk floating ais, mereka biasanya berfungsi sebagai sintepon atau getah buih, polipropilena dan bahan lain yang serupa, yang, antara lain, juga mempunyai sifat penjimatan panas, kerana ia tidak begitu sejuk di rumah ais.

Model lembut itu ringan, jadi ia sesuai untuk kanak-kanak termuda. Sesetengah reka bentuk untuk keselesaan juga dilengkapi dengan tali pinggang yang membolehkan anda mengikat rumah es kepada kanak-kanak, yang akan membolehkan bayi naik lebih cepat selepas menurun.

Botong ais lembut yang diperbuat daripada kain dan sintepon secara purata lebih dipercayai dan tahan lama daripada plastik. Perbezaannya ialah keretakan plastik dari kesannya, dan rumah ais yang lembut hanya berubah sementara, memberikan tekanan, dan kemudian mengambil bentuk asalnya. Pada masa yang sama, tiada sekatan pada berat "sled" seperti itu, dan model terbesar membolehkan anda menaiki tiga atau bersama-sama dengan orang dewasa.

Dengan semua kelebihannya, tidak semua peluncur ais yang lembut disyorkan untuk yang terkecil: kanak-kanak tersebut memerlukan reka bentuk dengan penekanan untuk kaki dan pegangan, jika tidak, mereka tidak akan bertahan semasa keturunan.

Sekiranya anda mahu kanak-kanak menunggang dengan sendirinya, tanpa pertolongan orang dewasa, adalah bernilai memilih sebuah rumah ais yang paling sedikit berat. Secara umum, kriteria ini sesuai untuk kebanyakan peranti jenis ini, dengan pengecualian hanya model mahal dengan brek dan stereng. Di sini, tentukan sendiri apa yang lebih penting - kawalan yang cukup semasa keturunan atau kemudahan naik ke atas bukit.

Sangat banyak bot-ais ringan adalah beregu, dan ia akan menjadi lebih murah untuk membeli model itu jika ada dua anak dalam keluarga. Harus difahami bahawa ia akan menjadi menarik untuk menunggang bersama-sama hanya kepada kanak-kanak berumur kira-kira yang sama. Jika kita bercakap tentang remaja dan kanak-kanak prasekolah, maka yang lebih tua mungkin lebih suka tidak menunggang sama sekali, dan bukannya sentiasa mengacaukan dengan bayi, dan yang lebih muda mungkin tidak akan dapat menangani sendiri dengan struktur besar yang direka untuk dua orang.

Dengan logik yang sama, seseorang juga harus memilih corak rumah ais untuk kanak-kanak yang berumur berbeza. Hentikan pilihan anda pada cetakan sejagat yang sesuai dengan kedua-dua anak yang lebih tua dan paling muda.

Ulasan

Tidak hairanlah bahawa ais mengambang dalam beberapa tahun kebelakangan ini semakin banyak - mereka sangat menyukai ramai ibu bapa yang meninggalkan maklum balas positif di forum secara beramai-ramai. Kelajuan dan kebolehan bergerak serta ringan dan gaya reka bentuk yang sama sangat dihargai. Ia harus diperhatikan, dan kos yang sangat rendah, kerana keluarga dapat membeli rumah es lembut hampir setiap hari - 200 rubel cukup untuk ini.

Ramai pengguna menonjol untuk pemecah ais yang lebih baik "Rocket" syarikat tempatan "Bystrik".Pembinaan sebegini hanya berat 150 gram, dan kos 230 gril. Adalah adil untuk mengatakan bahawa sebahagian besar floes ais hampir sama, kerana populariti seperti itu kemungkinan besar disebabkan oleh kerja yang kompeten jabatan promosi, bukannya beberapa ciri yang luar biasa.

Sudah tentu, dalam beberapa kes, bot-bot juga berlari menentang kritikan. Sesetengah orang dewasa menyedari betapa kebolehan mengangkut ais yang terkenal menjadi sangat ketara hanya apabila kanak-kanak itu telah belajar untuk menunggang untuk masa yang lama, dan sebelum itu trajektori keturunan hampir tidak boleh diramalkan. Alat keselamatan juga dikritik, yang tidak ada dalam banyak model - itulah sebabnya kami menganggap pilihan "sled" seperti hanya dengan mengendalikan untuk meminimalkan kemungkinan jatuh.

Semak sleds ais dengan pemegang roket, lihat video berikut.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan