Wartawan mendapati lantai anak masa depan Megan Markle

Wartawan Amerika pertama berjaya mencari jantina anak masa depan orang bangsawan British Megan Markle. Istri Putera Harry tidak lama lagi akan melahirkan, dan hari yang lain Duchess Megan hamil tiba di New York untuk mengadakan pesta untuk menandakan kelahiran awal anak itu.

Oleh tradisi, pihak-pihak tersebut diatur sejurus sebelum melahirkan anak. Titik utama acara ini ialah menentukan hubungan seks anak - doktor tidak memberitahu ibu bapa masa depannya, tetapi mereka memaklumkan penganjur dan rakan-rakan pihak supaya mereka dapat menyediakan kejutan dalam warna merah jambu atau biru, dengan itu mengisyaratkan hubungan seks bayi yang tidak lama lagi akan dilahirkan.

Kawan Megan dikunjungi oleh pemain tenis Serena Williams, stylist Jessica Mulroney dan pelakon Abigail Spensor.

Wartawan, yang perhatiannya terpesona pada teman wanita yang tiba, ia menjadi jelas bahawa Megan Markle sedang menunggu anak lelaki itu, kerana pelakon Abigail Spensor tiba untuk bercuti dengan beg hadiah biru.

Abigail Spencer

Walaupun tradisi keluarga diraja Britain, yang memerintahkan wanita melahirkan di Hospital St. Mary, Megan akan menjadi yang pertama untuk menolak mematuhi mereka. Beliau baru-baru ini akan melahirkan di rumah dengan bantuan pengajar untuk hypo, tetapi sekarang dia berubah fikirannya dan mahu pergi ke penghantaran ke hospital Framley. Bilik-biliknya tidak ada bintang dan sama sekali tidak diraja. Mereka tidak mempunyai televisyen, tiada internet, tiada pancuran mandian berasingan. Apa yang menyebabkan keputusan Duchess itu, tidak dilaporkan.

Kelahiran dijadualkan kira-kira akhir Februari dan awal bulan Mac.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan