Sendiri seorang doktor: gadis itu melahirkan bayi pada tutorial video di YouTube

Warganegara Amerika Tia Freeman melahirkan bayi, setelah menerima arahan yang diperlukan mengenai perilaku kelahiran di YouTube.

Pada tindakan yang berani itu, gadis itu memutuskan di bawah pengaruh keadaan - pada masa permulaan serangan, dia berada di luar negara, di hotel Turki, dan dia tidak mempunyai pilihan selain bersalin kelahiran sendiri betul-betul di bilik hotel.

Tia hanya belajar mengenai kehamilannya beberapa hari sebelum perjalanan, selain itu, bayi itu memutuskan untuk dilahirkan terlebih dahulu.

Gadis berusia 22 tahun itu tidak pernah mengesyaki tentang "keadaan yang menarik", kerana dia mengambil pil itu, berat badannya hampir tidak berubah sepanjang kehamilan keseluruhan, dan bayi itu berkelakuan mengejutkan tenang, gerakan lemahnya Tia mengambil alih perut.

Sebelum perjalanan ke Jerman kepada rakannya, gadis tersebut mula mengesyaki sesuatu yang salah, membuat ujian dan mendapati dia akan menjadi seorang ibu.

Doktor mengesahkan bahawa dia hampir 7 bulan kehamilan! Tia membuat keputusan itu mempunyai masa untuk terbang ke Jerman, untuk kembali dan melahirkan di Amerika Syarikat.

Tetapi kontraksi tiba-tiba bermula semasa transplantasi di Istanbul.

Pada mulanya, Freeman memutuskan bahawa dia meracun dirinya dengan ikan di pesawat, maka dia mula "berdosa" pada penerbangan. Tetapi internet yang maha kuasa mendorongnya tanda-tanda sebenar permulaan buruh, dan gadis itu menyedari bahawa tidak ada jalan balik - hanya untuk melahirkan.

Dia menyewa sebuah bilik di sebuah hotel berdekatan, yang terdapat pada pelajaran latihan perkhidmatan video popular mengenai pernafasan dan melahirkan anak, memotong tali pusat.

Kelahiran berjaya. Bayi segera mengambil dadanya dan merasa hebat.

Keesokan harinya, seorang ibu muda pergi ke konsulat AS untuk mendapatkan sijil kelahiran untuk anaknya, kerana kedua-duanya tidak akan dibenarkan menaiki pesawat.

Ibu yang diperiksa oleh doktor, mereka mengenali itu kelahiran dilakukan secara profesional, gadis itu melakukan semuanya dengan betul, dia sihat sempurna, seperti bayi, yang dipanggil Amerika Xavier.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan