Bozena Rynska membuat skandal ke atas seorang kanak-kanak yang dibebaskan dari barisan di lapangan terbang

Skandal Socialite Bozena Rynska disebabkan oleh fakta bahawa di hadapannya dalam talian di lapangan terbang adalah keluarga dengan seorang anak.

Selebriti skandal itu marah dengan fakta bahawa dia, pemilik tiket ke kelas perniagaan, kakitangan lapangan terbang "ditekan" membolehkan anda mendaftar untuk pasangan dengan kanak-kanak 5 tahun.

Rynska menuntut untuk menunjukkan undang-undang yang akan menentukan hak keutamaan bagi penumpang dengan anak-anak.

Apabila dia secara bijak mengingatkan undang-undang nurani, Rynska hanya menyekat jalan untuk pasangan itu, tidak membiarkan mereka pergi ke meja depan. Pada halaman di rangkaian sosial Bozena menelefon ibu bapa dengan anak-anak "anak-anak anjing".

Pada bulan Februari tahun ini, Bozena Rynska sudah pun bercakap tentang anak-anak di pesawat.

Dia memanggil kanak-kanak yang sakit, yang histeris dan menangis dalam pesawat, "makhluk kecil" dan meminta "menghancurkan seperti itu". Sebagai usaha terakhir, menurut Rynski, autis dan kanak-kanak lain yang kurang upaya mental tidak boleh dibenarkan terbang dengan orang biasa.

Kenyataan ini menimbulkan kritikan terhadap sosialit. Malah timbalan Duma Negeri dan orang terkenal tidak dapat menahan dan menasihatkan Bozhena untuk melakukan segala yang digambarkannya, tetapi tidak dengan anak-anak bising di pesawat, tetapi dengan dirinya sendiri.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan