Bozena Rynska mencadangkan supaya kanak-kanak bising dalam sangkar

Wartawan skandal Bozena Rynska ditawarkan untuk menjaga dalam sel-sel kanak-kanak yang menjerit terlalu kuat. Dengan cara yang mengejutkan, dia bertindak balas terhadap video yang muncul di Internet sehari sebelumnya.

Video itu diambil dan dipasang di rangkaian oleh salah seorang penumpang yang terbang dari Jerman ke New York. Ia menunjukkan bagaimana bayi menangis ketika melakukan perjalanan. Insiden itu berlaku di atas kapal penerbangan Lufthanza.

Kanak-kanak yang sangat sukar menahan penerbangan panjang melintasi Atlantik, dan selama lapan jam dia melarikan diri, menjerit dan menangis, dia tidak bertindak balas terhadap percubaan orang luar orang dewasa untuk menenangkannya. Dia menendang, memanjat di belakang kerusi, sesetengah penumpang juga meminta pelayan untuk mengundang pendeta di atas kapal, mengesyaki bahawa keturunan itu "taksub". Dengan cara ini, ibu bayi semasa "konsert" yang berlarutan ini tidak melakukan apa-apa.

Ia adalah untuk video ini yang disampaikan Rynska, yang menggesa semua orang untuk tidak melakukan perjalanan secara bersendirian dengan keluarga dan anak-anak yang mempunyai masalah tingkah laku, dan, mungkin, jiwa.

Bozena Rynska menerbitkan ulasannya, menunjukkan bahawa dia secara peribadi akan "menyeksa makhluk kecil"

Wartawan menyatakan keyakinan bahawa kanak-kanak dalam video itu gila, dan kanak-kanak seperti itu tidak boleh diambil dalam perjalanan, menurut Rynsky, tetapi disimpan dalam sangkar.

Seperti yang ternyata hari ini, kanak-kanak dari roller benar-benar mempunyai masalah kesihatan mentalWalau bagaimanapun, ibunya tidak memberi amaran mengenai perkara ini. Tetapi kenyataan Rynski yang kasar dan sinis telah menyebabkan gelombang kemarahan di kalangan ibu bapa Rusia. Ramai pengguna Internet menawarkan untuk memasukkannya ke dalam sangkar dan melepaskan wartawan itu sendiri.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan