Zoo Sleepy - kit berwarna-warni kanak-kanak untuk tidur yang baik untuk kanak-kanak

Kandungannya

Setiap impian ibu bapa akan impian anak yang tenang dan selesa. Oleh itu, setelah melihat slip dari bengkel Zoological Garden, mereka segera ingin mendapatkan sesuatu yang selesa dan cantik.

Tujuan

The slipik dapat menggantikan set tempat tidur, kerana ia berfungsi dengan segera sebagai lembaran, bantal, selimut dan beg tidur.

Kerana kehadiran kilat sepanjang kontur, bayi dalam slip itu tidak akan diturunkan, jadi ibu bapa tidak boleh bimbang bahawa serbuk akan membeku pada waktu malam.

Reka bentuk slip Zoo: haiwan kecil untuk setiap selera

Slip Zoosad comel dan cerah diwakili oleh pelbagai model. Mereka semua menarik perhatian kedua-dua kanak-kanak dan ibu bapa, kerana mereka dibuat dalam bentuk binatang. Anda boleh membeli slip dalam bentuk:

  • Kota.
  • Musang kecil
  • Lion cub
  • Bunny
  • Penguin
  • Burung hantu.
  • Bears.
  • Hippo.

Setiap haiwan pada licin itu manis "tidur", mengangkat kaki ke atas, menjemput anak itu untuk terjun ke alam tidur juga.

Komposisi

Salah satu kelebihan utama slip yang dibuat di Zoo, adalah keabsahannya.

Bahagian dalaman produk ini diperbuat daripada 100% kapas (premium calico), bantal yang disumbat dan bahagian luar selimut diwakili oleh bulu hangat, dan di dalam setiap slip ada pemanas dengan sifat hypoallergenic.

Pada kontur dalam semua produk terdapat zip, yang boleh diabaikan pada kedua belah pihak. Terdapat dua tali di bahagian bawah slip, membolehkan anda melancarkan satu set ke roll.

Petua untuk memilih

Selipar dari Zoo dijahit dalam dua saiz:

  • M - lebar 70 cm, panjang 170 cm;
  • L - lebar 90 cm, panjang 200 cm.

Adalah optimum untuk membeli slip dengan margin, kerana kanak-kanak tumbuh dengan cepat, jadi saiz L akan sesuai dengan hampir semua pembeli. Saiz M sesuai untuk kanak-kanak kecil - dari 1 hingga 5 tahun. Ia sesuai di dalam katil dan juga buaian.

Penjagaan

Basuh produk ini boleh berada dalam mesin basuh, memilih mod yang halus dan suhu tidak lebih tinggi daripada + 40 ° C. Dalam kes ini, tiada bentuk atau warna slip akan terjejas.

Ulasan

Menurut ulasan di laman web rasmi, pembeli slip Zoologi Garden sangat gembira dengan produk tersebut. Mereka memerhatikan kualiti bahan yang tinggi, kelembutan produk dan kemudahan penyelenggaraan. Selain itu, kebanyakan ibu bapa menekankan bahawa kanak-kanak gembira tidur di dalam katil bayi jika terdapat cerah dan menyenangkan untuk slip sentuhan yang menunggu mereka di sana.

Kelebihan yang berasingan adalah peluang untuk mengambil slip dengan anda dalam perjalanan dan menyediakan anak dengan tidur yang selesa di mana saja, seperti di tempat tidur anda sendiri.

Ulasan yang ditulis oleh pelawat ke laman web kami adalah negatif dan positif.

Tidak puas hati disebabkan oleh pecahan masa pengeluaran, kekurangan komunikasi operasi dan kualiti bahan yang rendah. Walaupun sesetengah pengguna menafikannya. Baca lebih lanjut mengenai ini dalam ulasan selepas artikel itu.

Bolehkah saya menjahit dengan tangan saya sendiri?

Memandangkan slip di Taman Zoologi bengkel dicipta dengan tangan, mereka wanita yang memerlukan kemahiran jahit tertentu, mungkin dengan hal yang serupa, dijahit dengan tangan mereka sendiri. Untuk pembuatannya, anda perlu membeli kapas berkualiti tinggi untuk kain lenan, sekeping bulu dan pemanis sintetik, serta ritsleting panjang.

Dasar corak bantal, anda boleh mengambil pola yang dicadangkan di Internet untuk membuat mainan lembut. Potong kain kapas pada selimut saiz yang betul, menjahit appliqué bulu dan bantal pada bahagian atas, menjahit bahagian dan isi dengan penebat, menjahit ritsleting - dan slip buatan tangan comel siap.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan