Ciri-ciri dan ciri-ciri Timka sleds

Kandungannya

Sled musim sejuk adalah cara terbaik untuk merobek anak anda dari skrin komputer. The sledge akan membantu untuk menjadikan musim sejuk yang membosankan menjadi musim kegemaran kanak-kanak itu. Walau bagaimanapun, banyak bergantung kepada sleds sendiri. Tidak seronok, reka bentuk yang sering melanggar tidak akan menjadi hiburan kanak-kanak kegemaran. Pergi ke kedai untuk kereta luncur, perhatikan produk "Timka".

Ciri-ciri, kebaikan dan keburukan

Antara kelebihan produk Timka adalah perlu untuk menyerlahkan produk berkualiti tinggi, ergonomik, pembinaan selamat, pelbagai warna yang luas.

Pertimbangkan ciri-ciri khas sled yang dibentangkan.

 • Pengeluaran hanya menggunakan bahan yang sepenuhnya mematuhi semua keperluan dan piawaian, yang menerangkan operasi selamat giring.
 • Pengiraan kompeten parameter belakang dan kerusi membolehkan penunggang muda untuk tetap dengan keselesaan maksimum.
 • Sledges ini juga mudah untuk ibu bapa. Terutama bagi mereka dalam pembuatan perhatian khusus dibayar kepada ketinggian penolak dan sudut kecenderungannya. Reka bentuk yang kompeten memastikan tiada beban di belakang ibu atau ayah ketika mengangkut anak dalam kereta luncur.
 • Kemudahan kepada ibu bapa dan menyampaikan pad getah khas pada pemegang untuk melindungi dan memanaskan tangan.
 • Model pewarna terang memberi keseronokan kepada penumpang muda dan orang dewasa yang menaikkan semangat. Bahan-bahan cat berkualiti tinggi membolehkan masa yang lama untuk mengekalkan penampilan berseri strukturnya.
 • Kebolehpercayaan produk dicapai dengan menggabungkan bahan mentah berkualiti tinggi dalam pengeluaran dan pengiraan reka bentuk yang optimum.
 • Ciri-ciri tambahan pelbagai model menyebabkan operasi mudah. Contohnya, sleds pelbagai fungsi menyediakan penutup, pemegang, roda yang boleh ditanggalkan.

Walau bagaimanapun, ia bukan tanpa cacat. Sleds perlu dinaikkan apabila melintas slaid dan pengatungan, oleh itu kanak-kanak berada dalam kedudukan yang tidak selesa. Di samping itu, ada tuntutan kepada panjang tali pinggang - banyak ibu yang mendakwa bahawa mereka terlalu pendek walaupun untuk anak kecil.

Model

Pertimbangkan model paling popular anak-anak tangga dari Timka.

"Timka 5 Universal"

Tabir universal Timka 5 terkenal kerana kemudahan mereka untuk bergerak dalam keadaan bandar moden. Memandu ke pusat membeli-belah dengan seorang kanak-kanak, dengan satu klik pada pedal, struktur itu mempunyai roda yang boleh ditarik balik, dan sekarang tidak perlu meninggalkan kenderaan berhampiran kedai. Meninggalkan kawasan bersalji di atas asfalt, produk itu sekali lagi boleh menjadi roda sled. Sekali di tempat dengan salji yang mendalam, struktur itu sekali lagi boleh diubah menjadi luncur biasa dengan pelari yang luas.

Kelebihan model termasuk sandaran yang selesa dengan sandaran tangan, yang mana kanak-kanak boleh memegang ketat, serta tali pinggang berkualiti tinggi yang memberikan perlindungan kepada penunggang muda dari jatuh. Di samping itu, model ini mempunyai kelebihan berikut:

 • mudah bergerak dan kemudahan gelongsor;
 • roda getah;
 • pembalik pengawal berbalik;
 • lapisan plastik pada pemegang;
 • asas memanjang.

Keselesaan Timka

Pilihan yang selesa dan selesa untuk bayi dan ibu bapa. Reka bentuknya sangat mudah. Keselesaan model ini adalah disebabkan oleh lipatan lipat yang selesa dan visor lipat. Sampul terbuat dari bahan berkekuatan tinggi dengan kesan penghilang air, yang mana kanak-kanak dilindungi dengan berhati-hati dari hujan dan angin.

Kelebihannya adalah tali pinggang keledar tiga titik yang baik dan tanjung tambahan untuk kaki. Roda di belakang pelari akan membolehkan anda dengan cepat dan mudah mengatasi kawasan asfalt yang tidak diliputi salji. Kelebihan lain dari model ini:

 • tempat duduk dengan memasukkan busa yang memberikan keselesaan dan kehangatan tambahan kepada bayi;
 • Saiz padat dan roda pengangkutan menjamin kemudahan semasa pengangkutan dan penyimpanan;
 • kehadiran elemen reflektif;
 • Kit termasuk poket besar di bahagian belakang;
 • belakang mudah dan cepat berubah menjadi kedudukan tidur.

Di antara kekurangan itu hanya dapat dilihat tahap yang tinggi untuk menaikkan sled di persimpangan bukit.

Timka Lux

Model ini dicirikan oleh kehadiran pemegang flip. Terima kasih kepada penutup kaki khas, ibu boleh dengan cepat dan mudah meletakkan anak itu di tempat duduk. Set ini termasuk kelopak telus yang pasti akan melindungi bayi daripada hujan dan angin ribut. Visor lipatan mempunyai dua bahagian, supaya kanak-kanak itu dalam topi atau topi yang tinggi dengan pompon berasa agak selesa. Model ini dicipta untuk kanak-kanak di bawah umur 4 tahun.

Pelari luncur adalah lebar 416 mm dan mempunyai roda getah yang besar. Perlindungan tambahan menyediakan tali pinggang keledar tiga mata. Dalam kedudukan berbaring, reka bentuk adalah pergerakan mudah dan lancar. Pemasangan reflektif akan melindungi anak dan ibu bapa di jalan pada waktu malam. Faedah lain:

 • pad silikon pada pemegang akan menghalang tergelincir tangan ibu bapa;
 • kerusi itu sendiri dibuat dengan jenis kereta dorong - lebar dan dengan belakang tegar;
 • sistem penambahan mudah menyediakan kemudahan operasi;
 • kain kalis air menghalang pembasuhan permukaan dalaman dan melindungi kulit bayi dari kelembapan.

Kelemahannya adalah visor rapuh, dengan fros yang teruk boleh retak.

"Timka 2 Classic"

Model ini direka untuk mengangkut bayi dalam kedudukan duduk. Poliester kalis air tahan lama penutup dibuat dengan meningkatkan keselesaan penunggang kecil. Bingkai logam pilihan ini sangat tahan lama dan pada masa yang sama ringan, jadi mana-mana ibu bapa boleh mengendalikan prosedur lipat. Ia dibenarkan menunggang penumpang yang berumur enam bulan hingga 4 tahun. Kelebihan tambahan model:

 • tali pinggang pelindung tiga mata;
 • lipat visor;
 • tutup untuk kaki;
 • mengendalikan, sudut yang boleh diselaraskan;
 • roda untuk bergerak di atas permukaan yang keras.

Kelemahannya ialah kekurangan penetapan sandaran dalam kedudukan tegak.

"Timka 3"

Model ini adalah sled pada pelari kecil dengan asas yang agak luas, jadi pilihan ini dicirikan oleh ketahanan tambahan dan menghalang peralihan pada selekoh. Pemegang penolak boleh ditanggalkan, supaya anda boleh menggulung sled kedua-dua di hadapan dan di belakang. Bahagian belakang juga boleh ditanggalkan, terdapat papan kaki dan tali penarik yang melangkah jika ibu bapa berasa lebih selesa dalam menarik kereta luncur.

Panjang kerusi adalah 390 mm, lebar - 290 mm. Tanpa pengawal yang boleh ditanggalkan, berat strukturnya hanya 3.1 kg, berat ringan ini menjadikannya mudah untuk mengangkut sled. Parameter pelari - 30x20 mm.

"Timka 6 Comfort"

Saiz pelari model ini ialah 40x20 mm. Bingkai memanjang. Untuk pelari pengangkutan yang selesa dilengkapi dengan roda. Pemegang dalam kes ini hanya mempunyai satu kedudukan. Set termasuk tali.

Pelapik plastik khas melindungi tangan ibu dan bapa dari tergelincir, memberikan kehangatan ke tangan. Untuk kemudahan, belakang disingkirkan. Panjang kerusi adalah 460 mm dan lebarnya 290 mm. Berat strukturnya ialah 3.1 kg, tidak termasuk pemegang boleh tanggal.

"Timka 8 Comfort"

Model ini direka untuk mengangkut kanak-kanak berumur 1 hingga 4 tahun. Logam yang digunakan dalam pembuatan struktur adalah berkualiti tinggi, ia adalah serbuk bersalut. Punggung belakang dilengkapi dengan bilah kayu, yang memberikan keselesaan tambahan kepada kanak-kanak.

Pemegang boleh laras dalam dua kedudukan: belakang dan depan.Terdapat pendirian yang selesa untuk kaki, dan tali pinggang keselamatan akan menyelamatkan kanak-kanak daripada jatuh. Di belakang pelari ada roda yang memberikan kemudahan ketika memandu melalui lilitan tajam. Di belakang pilihan ini juga boleh tanggal, dan skid mempunyai parameter 30x20 mm.

Untuk musim sejuk dengan sedikit salji, ia masih disyorkan untuk menjaga giring dengan roda besar, kerana model ini tidak mudah di sepanjang kawasan terbuka ke salji.

Ulasan

Pendapat pengguna tentang produk Timka menyimpang, tetapi masih ramai ibu bapa yang berpuas hati dengan pembelian yang dibeli. Moms dan bapa gembira bahawa beberapa model membenarkan penggunaan sleds walaupun di dalam rumah, terima kasih kepada roda tambahan. Keselamatan tinggi struktur juga diperhatikan - penutup dan visors diperbuat daripada bahan yang berkualiti, tali pinggang keselamatan agak boleh dipercayai.

Kanak-kanak tidak nakal dan tidak mengadu tentang ketidakselesaan dan bocor bahagian badan. Ibu bapa yang bahagia dan pelbagai warna. Model untuk mana-mana umur boleh dipilih kedua-duanya dalam warna tepu ekspresif dan dalam warna pastel.

Daripada kesulitan, terdapat bunyi bising dan tiada susut nilai. Juga menurut beberapa ibu bapa, model dengan gelongsor roda sukar untuk mengangkut melalui jalan kaki kerana kehadiran pedal.

Dalam video seterusnya anda akan menemui peninjauan dari sleds Timka 5 Universal.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan