Mynamebook - buku kanak-kanak tentang anak anda

Kandungannya

Fantasi kanak-kanak tidak mengenal batas. Bukan rahsia lagi bahawa kanak-kanak sering mencipta watak, dunia, realiti, dan ini merupakan peringkat penting dalam perkembangan jiwa kanak-kanak, kata ahli psikologi. Sekarang ada peluang untuk membuat dunia dongeng fiksyen agak nyata, untuk memperibadikannya. Mynamebook akan membantu membuat hadiah untuk bayi, yang akan dikenang sepanjang hayat.

Apa itu?

Kanak-kanak membesar pada dongeng - tanpa pengecualian, kanak-kanak, kanak-kanak lelaki dan perempuan suka apabila mereka membaca cerita dongeng. Kemudian mereka membesar dan mula membacanya sendiri. Tetapi untuk beberapa ketidakadilan, semua watak dalam kisah kanak-kanak itu secara peribadi tidak dikenali. Ivan Tsarevich adalah seorang pahlawan, apa yang perlu dicari, Elena adalah seorang puteri, tetapi setakat ini tanpa ilustrasi sukar untuk membayangkan apa yang dia kelihatan seperti. Pada zaman kanak-kanak, kita masing-masing mahu sekurang-kurangnya seketika untuk masuk ke plot kisah dongeng, dengan cepat mengalahkan semua naga, mendedahkan semua konspirasi jahat ahli sihir jahat, mengembalikan puteri yang dicuri kepada putera.

Keinginan yang sama adalah pasukan kreatif dari Orenburg. Pada tahun 2015, para pemimpi yang matang ini menggabungkan dan mencipta jenama Mynamebook. Kerja mereka adalah untuk membuat mimpi menjadi kenyataan kepada dongeng, untuk menjadikan kanak-kanak benar-benar ajaib. Tetapi bagaimana mungkin ini? Ya, sangat mudah. Satu perkhidmatan khas telah diwujudkan, di mana kini artis dan ilustrator yang berbakat, penulis cerita penceritaan yang mencipta cerita-cerita dongeng dan ilustrasi yang berwarna-warni untuk mereka bekerja. Wira kisah dongeng mungkin menjadi totok anda.

Mynamebook adalah buku kanak-kanak yang diperibadikan.

Ia dibuat secara khusus untuk setiap lelaki dan gadis tertentu, dan kandungannya bergantung kepada nama bayi, ibu bapanya dan datuk neneknya.

Iaitu, bayi akan membaca kisah dongeng, watak-watak utama yang akan menjadi orang yang terkenal dan dia sendiri - secara semula jadi, dalam peranan tajuk. Ini membolehkan kanak-kanak berasa seperti pahlawan yang penting, penting, tentang siapa buku itu ditulis.

Perkhidmatan ini masih unik, ia tidak mempunyai analogi di Rusia. Sehingga kini, buku-buku ini telah menerima lebih daripada 134 ribu kanak-kanak. Menurut ibu bapa, hadiah seperti itu tidak hanya indah, tetapi juga sangat berguna.

Bagaimana ia berfungsi?

Sebelum memesan buku yang diperibadikan di laman web Mynamebook, ibu bapa boleh memilih beberapa pilihan. Sehingga kini, ia boleh didapati.

"Buku nama" nama yang hilang

Setelah memilih buku yang sesuai, ibu bapa menunjukkan dalam keterangan dalam bidang khusus nama anak-anak mereka yang tercinta dan dapat segera melihat versi elektronik buku masa depan. Cerita hebat mengenai kacang (budak lelaki atau perempuan - bergantung kepada nama anak anda), yang bangun pada waktu pagi dan kehilangan namanya, pasti akan menyenangkan anak-anak. Watak ini perlu melalui jalan dongeng yang sukar, pada tahap yang berbeza yang anda perlukan untuk mencari huruf nama. Hasilnya adalah nama anak anda.

Kisah ini bukan sahaja menarik, tetapi juga sangat berguna dalam pengertian pembelajaran - bayi akan mula menghafal huruf pertama, secara beransur-ansur melipatnya ke dalam kata-kata. Setiap huruf namanya adalah cerita yang berasingan, jadi buku itu akan menjadi individu. Sekarang di laman web ini, ibu bapa mempunyai peluang untuk memilih bagaimana anak itu akan "jatuh ke" - pilihan kisah yang ditawarkan kepada huruf tertentu dalam abjad, dan jika dikehendaki, ibu atau bapa boleh memilih salah seorang dari mereka untuk setiap huruf nama anak itu.

Selepas pratonton versi elektronik buku itu Anda boleh membuat pesanan yang sesuai.Anda akan menerima edisi hardback yang berkualiti tinggi dengan ilustrasi yang jelas. Saiz buku itu adalah 28x28 cm, kertas tebal, penutup berlapis, tudung bertetulang halaman (untuk membaca lagi dan lagi).

"Buku Keluarga"

Ini adalah buku yang diperibadikan tentang kisah dongeng mengenai seekor lobak, yang wira akan menjadi ibu, ayah, nenek, anak. Nama-nama masing-masing juga ditunjukkan dalam bidang khusus. Selepas itu anda dapat melihat versi elektronik penerbitan. Ini adalah kisah dongeng tentang keluarga raccoon dengan nama terakhir (nama terakhir keluarga anda), yang seluruh pasukan bergilir-gilir membantu antara satu sama lain, menyeret lobak besar di taman untuk kek perayaan.

Ilustrasi cemerlang, gaya penulisan yang baik, dan yang paling penting - Nama-nama ibu, bapa, nenek dan serbuk yang sangat. Semua ini akan membantu dia untuk merenung suasana cerita dongeng dan merasakan lebih dekat segala-galanya yang berlaku di dalamnya. Saiz buku itu adalah 28x21 cm, kertas tebal, penutup berlamina, tudung muka diperkukuhkan. Keupayaan untuk menentukan, sebagai tambahan kepada bayi, 9 lagi ahli keluarga dengan nama.

Lihat buku di laman web rasmi di sini: buku keluarga.

"Buku kejutan peribadi Tahun Baru"

Ini adalah cerita Krismas yang menakjubkan, yang akan menyenangkan untuk dilihat di bawah pokok itu. Untuk memulakan, ibu bapa perlu menyusun surat bagi pihak anak kepada Santa Claus atau menggunakan teks siap sedia yang sudah ada. Kemudian anda perlu membaca jawapan dari Santa Claus dan, jika perlu, membetulkannya untuk kepentingan peribadi bayi.

Buku ini akan merangkumi penerangan ringkas mengenai bagaimana anak menghabiskan tahun ini, dengan ilustrasi. Pada akhir buku ini akan diterbitkan surat respons dari Santa Claus. Surat dari wizard musim sejuk, tentang mana impian kanak-kanak begitu banyak, akan dilampirkan dengan sampul yang indah di samping buku petualangan anak anda yang dihiasi dengan cerah.

Setiap buku mempunyai had sendiri mengenai bilangan aksara dalam nama kanak-kanak itu. Oleh itu, dalam buku mengenai nama yang hilang, anda boleh memuatkan maksimum 12 huruf sahaja. Dalam Buku Keluarga, had 25 huruf. Sekiranya bayi mempunyai nama yang lebih panjang, nyatakan bentuk kecil atau sebilangan nama panggilan yang hanya dirujuk kepada kanak-kanak. Bilangan huruf dalam nama buku tidak bertambah.

Lihat "Surat saya kepada Santa Claus" di laman web rasmi di sini: Buku peribadi Tahun Baru.

Bagaimana untuk mengambil dan mendapatkan?

Buat buku untuk bayi anda dari 3 hingga 5 hari bekerja. Anda boleh menerima buku melalui pos (mempertimbangkan masa penghantaran ditambah 3-10 hari yang lain bergantung pada kawasan anda) atau penghantaran kurier jika anda tinggal di Moscow, St. Petersburg dan bandar-bandar utama lain.

Perlu diperhatikan bahawa pada malam hari cuti, anda boleh bergabung dengan rakan dan saudara mara dan membuat pesanan besar untuk nama yang berbeza - misalnya, untuk anak-anak kawan dan anak-anak anda. Apabila menempah 4 buku, harga bagi setiap dikurangkan hampir 50%.

Psikologi pendapat

Pada zaman kanak-kanak, dua aspek penting dibentuk yang mempengaruhi kejayaan anak di masa depan, gaya hidupnya. Ini adalah rasa asas keselamatan dan rasa amanah di dunia di sekeliling kita dan orang-orang yang tinggal di dalamnya. Konsep-konsep ini masuk ke dalam alam bawah sadar kanak-kanak secara tidak sedar, dan proses ini bermula dengan rendaman dalam cerita-cerita tertentu dan dongeng.

Seorang kanak-kanak yang mampu mempamerkan keperibadiannya sendiri pada wira-wira dongeng dan sebaliknya sangat gembira, dia mengembangkan pandangan bipolar mengenai perkara, fenomena, dirinya sendiri.

Pengembaraan dan pengalaman kisah dongeng tidak sengaja diproyeksikan ke realiti. Dan dalam masalah kesukaran yang sebenar, bayi dengan cepat mengingati bagaimana dia seorang pahlawan dalam kisah dongeng dan betapa curangnya dia dapat mengatasi semua masalah. Ini membentuk keazaman, keramahtamahan, pandangan positif terhadap sesuatu.

Tambahan pula, hakikat bahawa kanak-kanak dilampirkan pada buku-buku, bukan dengan paksaan para penatua mereka, tetapi dengan kehendak bebas.

Faedah

Tambahan pula hadiah yang diberikan kepada seorang kanak-kanak adalah keunikan. Buku sedemikian akan menjadi satu-satunya, ia akan menjadi kisah dongeng peribadi dan kegemarannya. Rentang umur pembaca adalah dari 2 hingga 8 tahun, yang tidak menghalang orang tua daripada memerintahkan buku-buku tersebut kepada bayi berusia 1 tahun dan berusia 2 tahun untuk pertumbuhan.

Borang tempahan adalah sangat mudah - anda boleh melihat buku secara percuma hanya dengan menulis nama kanak-kanak itu. Iaitu, anda memahami dengan jelas apa yang anda dapat.

Bersama-sama dengan buku ini ada peluang untuk memilih pembungkusan untuknya. Ini adalah mudah kerana anda tidak perlu melihat secara berasingan untuk cara mengemas dan membesarkan pembelian kepada seorang kanak-kanak. Anda akan menerima buku tentang bayi anda yang sudah dibungkus dengan rasa, elegan dan bersemangat. Bagi mereka yang jauh dari sanak saudara mereka dan, dengan segala keinginan mereka, tidak dapat menyampaikan buku secara peribadi, ada peluang untuk menyampaikan sijil hadiah elektronik. Anda membayarnya di laman web dan hantar ke penerima melalui e-mel. Selebihnya tidak sukar: penerima memasuki laman web, membuat pesanan dan menerima buku itu secara percuma, sebagai hadiah.

Pelbagai

Mynamebook tidak terhad kepada buku sahaja. Terdapat juga permainan papan yang direka berdasarkan cerita dongeng peribadi. Permainan ini membantu kanak-kanak untuk mengenali orang dewasa dengan lebih baik, dan dewasa memahami dengan lebih baik apa yang anak-anak mereka hidup, apa yang mereka suka, apa yang mereka tidak suka, apa yang mereka impikan, apa yang membuat mereka bahagia.

Biasanya dalam kehidupan seharian, ahli keluarga tidak mempunyai masa lapang untuk membelanjakannya dalam perbualan hati-ke-hati. Permainan ini akan membantu untuk melakukan ini.

Sekiranya anda memesan permainan dengan buku, maka akan ada diskaun besar. Laman ini akan menampilkan pengaya untuk permainan, dan anda boleh memuat turunnya pada bila-bila masa dan menggunakannya dalam pertandingan meja atas keluarga anda.

Permainan papan menyatukan generasi. Ramai orang dewasa ingat dengan keseronokan bagaimana sekali di zaman kanak-kanak mereka diambil untuk bermain lotto oleh nenek dan jiran mereka. Malam-malam semacam itu kekal selama-lamanya dalam ingatan. Dan apa yang lebih baik daripada hadiah yang akan diingati anak dengan kehangatan dan kasih sayang sepanjang hidupnya?

Ulasan

Menurut ulasan orang-orang yang telah mengarahkan buku-buku peribadi untuk kanak-kanak, idea dan pelaksanaannya benar-benar sangat luar biasa. Tetapi kualiti lampiran halaman menyebabkan beberapa soalan - jika buku itu benar-benar menjadi desktop untuk kanak-kanak, dan dia lebih suka untuk tidak berpisah dengannya di mana saja, membawanya ke tadika dan katil sebelum tidur, maka buku dengan cepat kehilangan penampilan.

Pengguna menilai kualiti dongeng dan puisi dalam buku itu sebagai "di atas purata", tetapi, menurut ibu dan bapa, seorang anak kecil tidak boleh menguasai buku itu sendiri - oleh itu, pada mulanya, anda perlu membaca dengannya. Ilustrasi, mengikut ulasan, dinilai pada "lima teratas" pepejal.

Penarafan keseluruhan yang diberikan pengguna ke Mynamebook adalah "4.5" daripada "5". Separuh daripada mata itu "dicuri" oleh halaman tidak terlalu kuat dan menetapkan dan penangguhan dalam penghantaran - situasi sedemikian juga diterangkan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan