Kanak-kanak berayun Graco

Kandungannya

Ayunan elektronik - Ini adalah hadiah sebenar untuk ibu-ibu muda. Mereka bukan sahaja membolehkan anda mengambil bayi, tetapi juga membangunkannya. Moms dalam masa yang sama, terdapat cukup masa untuk menyelesaikan tugas-tugas.

Sejarah jenama

Philadelphia telah menjadi tempat di mana syarikat itu mula menghasilkan produk untuk bayi yang belum diketahui oleh seluruh dunia. 1942 menandakan permulaan jenama Graco. Semuanya bermula dengan pelancaran barisan baru.

Pada masa itu, proses pembuatan bertujuan untuk pembuatan jentera dan alat ganti logam. Acara ini membantu memperkenalkan pengeluaran perubahan kanak-kanak. Hakikatnya ialah seorang jurutera syarikat itu sangat bertuah - dia menjadi bapa buat kali kesembilan dan, memerhatikan isterinya dalam tempoh yang sukar untuknya, memutuskan untuk membangunkan peranti - ayunan yang akan membantu ibu bapa muda dalam kehidupan seharian. Swing ternyata khas: automatik. Beberapa tahun kemudian, model ini dengan kemudahan yang luar biasa memenangi populariti majoriti penduduk.

Hari ini, Graco adalah pengilang utama produk kanak-kanak. Di antara banyak aksesori yang dihasilkan oleh syarikat itu, kami boleh mengeluarkan produk berikut untuk kanak-kanak: stroller, pejalan kaki, kerusi dek, kerusi kereta dan banyak lagi. Pelbagai produk mempunyai kualiti yang sangat baik dan permit yang diperlukan.

Kenapa kita perlukan

Dengan kemunculan ayunan rumah Ibu bapa Graco akan melihat beberapa detik positif dalam kehidupan seharian mereka, iaitu:

 • Swings untuk bayi yang baru dilahirkan tidak perlu dilemparkan - mereka dilengkapi dengan bateri terbina dalam, yang mana mekanisme rolling bermula. Tangan ibu bapa akan bebas, dan mereka akan dapat melakukan kerja-kerja di rumah.
 • Jika kanak-kanak itu tiba-tiba berubah, dia boleh duduk dalam ayunan itu, dan dia akan tenang.
 • Menjimatkan bukan sahaja masa, tetapi juga wang, kerana kit termasuk ayunan untuk kanak-kanak kerusi tinggi untuk memberi makan, yang juga boleh digunakan untuk tujuan yang dimaksudkan.
 • Bayi berkembang, bermain dalam ayunan sedemikian.

Varieti

Kebanyakan model syarikat Graco dihasilkan daripada rangkaian (dalam versi elektrik). Penyesuai biasanya dilampirkan kepada konfigurasi mereka. Walau bagaimanapun, terdapat model yang berfungsi secara eksklusif pada bateri. Pengubahsuaian elektronik sedemikian jauh lebih murah dan tidak terlalu popular dengan ibu bapa.

Set lengkap

Syarikat Graco melengkapkan kanak-kanak kerusi chaise bergantung kepada harga dan kualiti bahan. Dalam kebanyakan kes, perkara berikut dimasukkan dalam kit buaian kanak-kanak:

 • Mobile atau arka.
 • Mainan
 • Tali pinggang, bertanggungjawab untuk keselamatan bayi.
 • Jadual kecil
 • Kekangan kepala.
 • Panel kawalan.
 • Penyesuai rangkaian
 • Arahan perhimpunan.

Ia sering berlaku bahawa arahan perhimpunan tidak banyak membantu. Video dari Internet datang untuk menyelamatkan, di mana anda boleh melihat dengan jelas cara memasang atau membongkar satu atau satu lagi perubahan anak-anak. Ia sering berlaku bahawa laman web ini mempunyai manual teks, yang juga mengandungi keseluruhan mekanisme untuk memasang dan membongkar produk.

Bagaimana untuk memilih

Di bawah untuk pembaca artikel ini adalah cadangan yang menarik untuk memilih aksesori yang tepat untuk kanak-kanak:

 • Kualiti Tidak semua model ayunan adalah kualiti yang sangat baik. Perhatikan bahan-bahan yang dihasilkan produk ini.
 • Keselamatan. Setiap perkara yang dimaksudkan untuk bayi baru lahir, dan sesungguhnya kanak-kanak, tidak boleh mempunyai sudut tajam dan bahagian-bahagian yang menonjol berbahaya. Reka bentuk keseluruhan ayunan haruslah mampan.
 • Tali pinggang kerusi. Pastikan mereka hadir di ayunan elektrik. Pilihan terbaik adalah pelaksanaan lima perkara.
 • Ketersediaan penutup boleh tanggal. Fakta ini juga penting kerana dari masa ke semasa ibu bapa perlu menghadapi rupa pencemaran di kerusi, yang mesti ditangani.
 • Penyesuai Bertanggungjawab untuk kerja-kerja elektrik dari rangkaian. Atribut ini penting kerana anda boleh memecah beberapa bateri.
 • Harga Jangan mengejar harga yang rendah. Kebanyakan model ini terhad dalam fungsi mereka. Kategori swing elektrik yang murah biasanya mempunyai satu kelajuan rolling. Pilihan terbaik ialah membeli model dengan beberapa kelajuan - supaya anda boleh memilih untuk anak anda dengan tepat kelajuan yang akan menjadi selesa untuknya.
 • Beri perhatian kepada kategori berat badan. Kebanyakan pengubahsuaian peranti swinging mempunyai had berat. Ia berbeza dari 12 hingga 15 kg.

Tinjau model terbaik

Pertimbangkan beberapa model buaian popular dari pengeluar ini.

Swing'n 'Bounce

Reka bentuk yang unik dari model swing ini membolehkan anda mengamankan anak anda sebanyak mungkin. Ini dicapai dengan bantuan sistem tali pinggang keledar yang dibangunkan khas, serta meja dulang, yang merupakan penghalang tambahan kepada kejatuhan kanak-kanak dari kerusi. Dengan cara ini, tempat duduk menyediakan keselesaan yang tepat, kerana pengisi dalaman cukup lembut untuk pantat bayi.

Di samping itu, ia mempunyai tiga posisi sandaran dan sandaran kepala yang boleh ditanggalkan. Ini adalah momen yang sangat penting untuk kanak-kanak yang baru lahir, memandangkan tempat kepala mengendalikan kedudukan kepala bayi dan membentuk postur. Pada masa akan datang, apabila kanak-kanak belajar untuk menjaga kepalanya, ia boleh dikeluarkan.

Model ini praktikal. Ia bukan sahaja dipasang dan disassembled tanpa sebarang kesukaran tertentu. Ia sangat mudah untuk pengangkutan. Penutup dikeluarkan, dan sebarang pencemaran yang terdapat pada mereka boleh dicuci dengan mudah di mesin basuh.

7 foto

Pengubahsuaian ayunan kanak-kanak ini mempunyai enam kelajuan berayun, blok dengan melodi muzik yang diperuntukkan dengan pemasa. Mainan dapat dilihat di atas meja, dan kelengkungan berputar dengan haiwan yang menarik terletak berdekatan.

Satu lagi titik positif dalam model ini: mainan dikeluarkan dari meja, supaya ia dapat digunakan untuk memberi makan kepada bayi. Tetapi itu bukan semua. Kerusi boleh tanggal peranti ini boleh digunakan sebagai kerusi goyang. Ia mempunyai kelajuan (tetapi hanya dua). Selain set lengkap ayunan, anda dapat melihat pemegang yang dilampirkan pada kerusi ini. Dan di sini sebelum anda mudah kerusi bayi mudah alih!

Semua "cip" yang indah ini menjadikan model Swing'n 'Bounce satu perkara yang sangat mudah dan tidak boleh diketepikan untuk ibu-ibu muda.

Tinjauan Swing'n 'Bounce - dalam video seterusnya.

Pelukan Lovin

Model ini mempunyai hampir semua fungsi yang sama seperti sebelumnya. Walau bagaimanapun, ia mempunyai beberapa ciri. Model sedemikian boleh mengejutkan ibu bapa dengan reka bentuk asalnya dan pelbagai pilihan untuk pelaksanaan. Buaian ini dibuat dalam pelbagai warna. Dengan memilih atribut kanak-kanak tersebut, ibu bapa akan dapat mencari apa yang menjadi pilihan ideal.

Gambaran keseluruhan model Lovin Hug yang anda boleh lihat dalam video seterusnya.

Sweetpeace

Seperti yang dijelaskan sebelum ini, perubahan ini mempunyai semua fungsi di atas. Daripada ciri khas model ini, anda boleh menyerlahkan alat vibrator yang dibina ke tempat duduk. Sesetengah kanak-kanak hanya tidur dengannya, kerana kanak-kanak itu menenangkan dan berasa hangat, santai. Pakej model ini termasuk pad tambahan, direka bentuk untuk lokasi yang ideal badan anak dalam ayunan. Ia sesuai untuk bayi dari 3 hingga 9 kg.

Tinjau model Sweetpeace - dalam video seterusnya.

Siluet

Model ini mempunyai fungsi yang sama seperti versi sebelumnya. Walau bagaimanapun, perlu diperhatikan beberapa nuansa.

Untuk sebuah pangsapuri kecil, pilihan ini tidak sesuai - reka bentuk terlalu rumit.Model ini dicirikan oleh kehadiran muzik yang tenang.

Salah satu kelebihan ayunan sedemikian adalah kerusi laras sepenuhnya. Ia boleh dimasukkan ke dalam mana-mana tiga kedudukan. Model ini stabil, rangka diperbuat daripada paip logam. Walau bagaimanapun, dengan pengikat, pengilang mengalahkan diri mereka sendiri: baling-baling dengan pengikat seperti itu tidak akan mudah bagi setiap orang untuk berhimpun dan membongkar. Plus, untuk mengeluarkan dulang, anda perlu membongkar separuh daripada peranti goyang itu.

Satu lagi kaveat: buaian ini hanya berfungsi pada bateri, tidak ada sambungan ke rangkaian.

Semak semula model siluet dalam video seterusnya.

Ulasan Pelanggan

Hampir semua ulasan ayunan Graco adalah positif. Ini benar. Inilah pembeli yang bersyukur:

 • Bayi menenangkan.
 • Terdapat lebih banyak masa lapang untuk ibu.
 • Pengeluaran menggunakan bahan berkualiti tinggi.
 • Mudah untuk berhimpun.
 • Kedudukan buaian berubah.
 • Reka bentuk yang menarik.
 • Melodi bagus yang mempunyai kesan yang baik pada bayi - dia dengan cepat tidur.

Perhatikan beberapa titik negatif yang juga mempunyai tempat untuk menjadi:

 • Sesetengah model adalah berat.
 • Apabila bekerja, ia berlaku bahawa buaian berisik.
 • Dengan kerja lama, overheats ayunan, yang memerlukan perhentian.
 • Pembaikan aksesori ini harus dipercayai oleh pakar.
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan