Enjoybook adalah sebuah fotobook buatan tangan keluarga dengan reka bentuk yang unik.

Kandungannya

Di dunia, semuanya tidak mantap dan berubah. Hanya semalam, bayi itu menguasai langkah pertama, dan hari ini dia menerima diploma dan berkahwin, semalam ibunya muda dan bertenaga, dan hari ini rambutnya kelabu berkilat, dan di mata ada kebijaksanaan wanita yang mendalam. Sekiranya tonggak dari kehidupan keluarga tidak difoto, maka cucu-cucu yang hebat mungkin tidak pernah tahu betapa indahnya neneknya yang hebat dan betapa kuat dan berani datuknya yang besar. Orang pergi, dan foto kekal. Oleh itu, memilih idea hadiah patut dikenang. mengenai tradisi album keluarga, tetapi dalam versi yang lebih moden. Kriteria ini sepadan dengan Enjoybook.

Apa itu?

Sebelum ini, album foto dalam setiap keluarga, mereka dilindungi, mereka dihargai. Mereka ditunjukkan kepada semua tetamu. Tidak mempunyai peluang untuk mempunyai album yang indah, kampung kadbod yang kasar dengan luka dihiasi dengan penuh kasih sayang mereka sendiri - mereka akan menarik monograms dengan pen terasa, membuat tanda tangan, membuat bingkai. Apabila halaman dalam album berakhir, mereka melekatkan poket kertas ke penutup dan mula melipat foto di sana. Dalam kebanyakan keluarga, setiap album meliputi sekurang-kurangnya 4-5 generasi.

Sekarang dalam era digital, album foto adalah jarang. Semuanya berada di halaman di rangkaian sosial, di komputer. Sangat selesa. Tetapi sesuatu yang penting telah pergi, perkara utama: emosi dan perasaan yang kita alami, membalikkan halaman album dan mengingati diri kita yang kecil, melihat ibu bapa kita sebagai muda. Ikatan generasi dirasakan dalam setiap gambar, ia hangat di hati.

Tetapi baru-baru ini terdapat kecenderungan untuk kembali minat dalam album keluarga. Oleh itu, telah dicipta sebuah sumber unik Enjoybook. Ini adalah buku foto dengan reka bentuk luar biasa. Pencipta sumber (nampaknya, peminat besar album keluarga lama yang baik, seperti kebanyakan kita) datang dengan pereka dalam talian yang sangat mudah yang akan membolehkan anda kembali ke asas - memuat turun sebarang foto digital dari rangkaian sosial atau folder pada komputer anda dan menjadikannya buku yang indah dengan kolaj penutup yang luar biasa dengan tenderloin. Album ini akan membantu kenangan paling penting untuk anda.

Bagaimana ia berfungsi?

Ia berfungsi sangat mudah dan sangat jelas:

  • pergi ke laman web Enjoybook, di sebelah kanan halaman di bahagian atas, kita dapati butang "Saya mahu photobook!" (ia tidak akan mengambil masa lama untuk mencari, butang jelas kelihatan, segera menangkap mata);

  • program pembina terbuka, menawarkan anda untuk memuat naik foto;

  • memuat naik kenangan foto yang diperlukan dan flip melalui album yang dihasilkan secara percuma, versi elektroniknya, jika anda tidak menyukai sesuatu, kembali ke mod edit dan tukar (tambah, keluarkan) foto;

  • membayar perintah itu;

  • menunggu penghantaran, jika perlu, mengekalkan hubungan dengan pakar pusat panggilan.

Dan sekarang mari lihat lagi. Sebelum anda memuat naik foto yang kelihatan seperti yang terbaik di dunia, anda perlu melihat gambar melalui mata pencetak dan pereka gambar. Tetapi hakikatnya adalah terdapat lampu latar pada skrin komputer atau tablet, dan oleh itu gambar anda kelihatan lebih cerah daripada yang sebenarnya.

Untuk memahami bagaimana gambar akan kelihatan dalam realiti, supaya kemudian tidak akan ada kekecewaan, anda harus menolak kecerahan skrin hingga 30%.

Saiz cetak terbaik ialah 2200 px (di bahagian besar foto). Saiz minimum ialah 1500 px. Sekiranya ia berlaku, gambar-gambar yang sangat mahal untuk anda disimpan dalam kualiti yang paling teruk (kurang daripada 1000 piksel), maka pereka Enjoybook pasti akan memberi amaran tentang perkara ini.Tetapi ia hanya menjadi amaran, bukan penolakan untuk memasukkan imej yang ditentukan ke dalam kolaj atau sebagai imej yang berasingan. Hanya kerana "diperhatikan terlebih dahulu".

Pakar-pakar Enjoybook, yang membangunkan perancang, mengesyorkan meletakkan foto resolusi tinggi sebagai foto yang berasingan, dan menggabungkan dan mengumpulkan imej berkualiti rendah ke dalam kolaj, di mana resolusi tinggi tidak kritikal. Jika anda mengambil gambar dari rangkaian sosial, lebih baik untuk menggabungkannya ke dalam kolaj, kerana sesetengah rangkaian, misalnya, Instagram, dengan nyata mengurangkan dan memampatkan gambar pengguna.

Pratonton sangat mudah - anda akan melihat album sebenar, melihatnya dengan tetikus, menilai lokasi gambar di halaman dan spread. Anda akan mempunyai idea lengkap tentang bagaimana album sebenar akan kelihatan, yang mana anda akan mendapatkan tangan anda dalam kes perintah. Jika anda tidak menyukainya, anda tidak boleh membuat pesanan - tidak ada yang mengambil wang untuk kerja perancang itu.

Jadi, anda boleh mengaturkan foto perkahwinan anda atau bawa bersama semua bingkai kanak-kanak, sebagai contoh, untuk ulang tahun anak yang akan datang, anda boleh mengaturkan laporan foto tentang perjalanan yang menarik, anda boleh membuat album mengenai kehidupan seharian dan cuti keluarga. Anda boleh membuat album sebagai hadiah kepada seseorang, kerana ini cukup untuk pergi ke laman rakan di rangkaian sosial, membuat pilihan gambarnya dan memesan buku foto asal. Hadiah semacam itu tidak akan meninggalkan sesiapa yang tidak peduli.

Ciri-ciri

Apa yang anda dapat dengan memuat turun semua foto yang anda perlukan bergantung pada saiz foto. Terdapat album yang sangat kecil - dari 20 muka surat hingga sangat luas - sehingga 120 halaman. Saiz penutupnya agak besar - 22x22 sentimeter, dan halaman dalam album kurang 1 sentimeter pada setiap sisi. Untuk laman menggunakan kertas foto berkilat dengan ketumpatan sebanyak 160 gram. Sampul mempunyai reka bentuk yang menarik, ia agak padat, dalam mana-mana, pengeluar mendakwa bahawa tanpa menggunakan usaha yang baik untuk membengkokkan ia tidak akan berfungsi. Terdapat juga koleksi penutup kulit.

Tidak seluruh kawasan halaman dimeterai, medan putih tulen kekal, foto tersebut meliputi kawasan seluas 18,5 x 18.5 sentimeter. Resolusi cetak yang dinyatakan oleh pengilang ialah 300 dpi. Malangnya, untuk memerintahkan album apa-apa format dan bentuk lain sehingga ternyata. Dimensi sewenang-wenang hanya dijadualkan masuk. Mesej yang sepadan akan muncul di laman sesawang syarikat. Ia juga tidak mungkin untuk mencetak gambar anda pada halaman mana-mana warna lain daripada putih. Tetapi anda boleh memilih warna penutup dari senarai yang cukup kaya. Anda boleh menjadikannya hitam atau kuning air, biru atau ungu, turquoise kaya atau burgundy berprestij, zamrud atau pudina lembut.

Harga dan Pembayaran

Hari ini, kos album sebanyak 20 muka surat ialah 1,890 rubel. Jumlah maksimum 120 halaman akan dikenakan 5890 rubel.

Anda boleh membayar untuk album dengan sijil hadiah - ia dibeli secara elektronik dan boleh didermakan kepada mana-mana rakan atau saudara melalui e-mel.

Cetak album akan bermula hanya dengan 100% prabayar. Ini adalah keperluan. Oleh itu, selepas pembentukan imej dalam pereka dan pendaftaran data pesanan (nama keluarga, alamat penerima, dan lain-lain), anda akan diminta memilih cara untuk membayar pembelian. Kos yang tepat akan dikira oleh program khas dan akan dijadikan invois serta-merta. Anda boleh membayar dengan kad kredit, anda boleh melawat salun terdekat "Euroset" dan bayar bil melalui terminal, anda boleh membuat pemindahan bank.

Apabila membuat pesanan dua atau lebih album, diskaun 30% adalah sah.

Bagaimana untuk mendapatkan buku?

Anda boleh menerima pesanan anda melalui pos dan kurier (di bandar-bandar besar). Selepas buku itu siap, anda akan menerima nombor berlepas melalui e-mel dan anda boleh menjejaki lokasi petak dalam masa nyata pada perkhidmatan. Post Rusia. Biasanya penyerahan adalah dari 3 hingga 10 hari, jadi rancang ke depan untuk hadiah itu tiba tepat pada masanya ke tarikh yang diingini. Anda mendapat album foto anda di pejabat pos terdekat.

Jika buku dihantar dengan kurier maka ia mengambil masa tambahan 2 hingga 5 hari. Sebagai contoh, Muscovites boleh mendapatkannya dalam masa dua hari, dan penduduk St Petersburg - dalam tiga. Tetapi penduduk di Timur Jauh akan menunggu 5 hari. Bandar-bandar kecil dibiarkan tanpa hak untuk memilih - album foto tidak dihantar di sana melalui kurier, hanya pilihan pos tetap.

Di negara-negara CIS, buku foto dihantar melalui kurier dengan kenaikan harga sebanyak 600 rubel untuk penghantaran. Masa penghantaran yang dinyatakan adalah 7-8 hari. Untuk menghantar buku ke negara-negara asing, anda perlu menggunakan perkhidmatan Pos Rusia. Kos penghantaran akan menjadi 900 rubel untuk setiap buku (jika mereka dihantar beberapa), ia akan mengambil masa 2 minggu hingga 2 bulan untuk diterima.

Ulasan

Tinjauan Enjoybook agak sedikit, dan disyorkan untuk membacanya. Mereka yang berpuas hati dengan pemerolehan, menunjukkan bahawa laman web ini sangat mudah dan mudah digunakan, mudah bagi orang yang tidak "kuat" dalam komputer (misalnya, pesara). Sampul itu sangat asli, reka bentuknya dengan "tingkap" kelihatan hebat.

Antara kekurangan menunjukkan kemustahilan untuk meninggalkan kapsyen di bawah gambar, sebagai contoh, menunjukkan tarikh perjalanan atau nama penempatan di mana bingkai telah diambil.

Di antara yang nyata mengimbas kembali adalah banyak cerita jurugambar profesional yang cuba mengatur album perkahwinan mereka dengan cara yang sama. Walaupun hakikat bahawa gambar-gambar itu diambil pada kamera profesional, ketika keluar pelanggan menerima album dengan foto yang sangat keras dan kabur. Mereka menunjukkan bahawa kualiti percetakan foto Enjoybook meninggalkan banyak yang diinginkan, dan tidak mungkin untuk bersetuju dengan kakitangan mengenai perubahan perkahwinan itu - mereka menolak untuk membetulkan kecacatan. Terdapat banyak laporan bahawa syarikat kadang-kadang melanggar masa penghantaran yang dijanjikan, dan oleh itu buku foto kadangkala tiba lebih lambat daripada sambutan yang berlaku, dan hadiah itu tidak lagi kelihatan begitu indah. Benar, ulasan ini berkaitan dengan tempoh sehingga 2018. Pada tahun ini, menurut pemilik Enjoybook, mata-mata ini diperbetulkan: syarikat meningkatkan perkhidmatan setiap tahun dan berusaha mengurangkan pergantungan kepada syarikat pihak ketiga.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan