Kanak-kanak bintang dibawa ke podium

Hujung minggu lalu, anak-anak Philip Kirkorov, Yana Rudkovskaya dan Evgeny Plushenko, Tatiana Navka dan Dmitry Peskov, serta ibu bapa yang lain yang terkenal mengambil tempat podium sebagai sebahagian daripada pertunjukan fesyen yang dianjurkan oleh anak perempuan perancang busana terkenal Galina Yudashkina.

Rumah fesyen Valentin Yudashkin telah lama mengumumkan hasratnya untuk melepaskan koleksi pakaian kanak-kanakdan kini anak perempuan pereka itu membentangkan perkembangannya sendiri kepada orang ramai.

Koleksi Kanak-kanak Yudashkin benar-benar dicipta oleh Galina, dan dalam pencemaran mereka menggunakan anak-anak bintang secara eksklusif, yang ibu bapanya diketahui di seluruh negara dan jauh di luar sempadannya.

Galina Yudashkina

Pertunjukan dibuka oleh Sasha (Dwarf Gnomych) Plushenko - anak lelaki pemain skateboard dan Yana Rudkovskaya. Budak itu, tidak seperti ramai kanak-kanak lain yang berkumpul, mempunyai pengalaman dalam aktiviti pemodelan, dia difilmkan berkali-kali dan menimbulkan penerbitan fesyen kanak-kanak dunia, dan juga mengalami pengalaman yang mencemarkan.

Sasha Plushenko
Masha Mikhailova

Nadezhda Peskova, Amelia Revva dan Maria Mikhailova mengikutinya di landasan. Kehormatan untuk menutup rancangan itu jatuh anak perempuan Kirkorov - Alla Victoria.

Alla Victoria Kirkorova
Amelia Revva
Nadya Peskova

Penonton utama dan "penggemar" model muda adalah ibu bapa mereka yang terkenal, dengan siapa, selepas persembahan, anak-anak mengambil bahagian dalam pesta teh dengan gula-gula.

Pakaian Yudashkin Kids tidak lama lagi akan muncul dalam katalog dan akan tersedia untuk pesanan jika seseorang ingin membeli pakaian eksklusif dari rumah model terkenal untuk anak mereka pada Tahun Baru.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan