Star "House-2" Yana Shevtsova berkata dia menjangkakan anak dari rap rap Guf

Ahli terkenal rumah TV "Dom-2", Jan Shevtsova, mengumumkannya menunggu anak dari rapper terkenal Alexei Dolmatov, lebih dikenali sebagai Guf.

Sebenarnya, Yana yang berusia 18 tahun dari Yekaterinburg menjadi terkenal hanya kerana hubungannya dengan Guf. Dia meninggalkan telostroy dengan skandal. Ramai yang berpendapat bahawa kerana gadis itu tidak membangun hubungan dengan peserta projek lain. Tetapi tidak lama kemudian Yana sendiri mengisytiharkan bahawa dia telah meninggalkan untuk mengabdikan diri untuk hubungan dengan rapper Dolmatov, sejak setiap hujung minggu mereka bertemu di luar perimeter projek TV.

Yana tidak namakan istilah kehamilan, dia mengatakan bahawa dia hanya akan pergi ke doktor, tetapi buat masa ini gadis itu mengetahui tentang "keadaan yang menarik" itu dengan membuat ujian cepat di rumah.

Beberapa bulan yang lalu, Shevtsova telah menulis tentang kehamilan dari Guf. Dan kemudian Dolmatov dengan tegas enggan menjadi ayah. Yana, menurutnya, mempunyai pengguguran. Kini, walaupun hakikat bahawa selepas penamatan kehamilan terlalu sedikit masa telah berlalu, gadis itu berazam untuk menyelamatkan kanak-kanak itu.

Walaupun Guf tidak mengulas kenyataan Shevtsova. Tetapi orang yang dekat dengan artis berhujah bahawa perkahwinan dengan Shevtsova dan lebih-lebih lagi kelahiran anak bersama dengannya tidak termasuk dalam rancangan pemuzik.

Alexey Dolmatov, 39, bercerai empat tahun lalu dengan Isa Vagapova (Anokhina). Dari perkahwinan ini ia tumbuh seorang anak lelaki Sami. Seorang lelaki berusia tujuh tahun dalam konflik ibu bapa mengambil kedudukan ibu dan baru-baru ini dengan tegas enggan memanggil ayah Guf.

Tidak lama dahulu ia menjadi terkenal bahawa Dolmatov mempunyai anak lelaki tidak sah, yang lebih tua dari Sami.

Identiti anak itu adalah misteri. Adalah diketahui bahawa budak itu tinggal di Moscow bersama ibunya. Ibu dengan tekun menghargai anak itu, bukan hanya dari akhbar, tetapi juga dari ayahnya sendiri, mengingat Gouf "malang."

Dolmatovu secara terbuka mengingatkan tentang kehadiran seorang sahabat lama Ptah, yang dengannya rapper keluar berperang. Pada mulanya, berita tentang anak haram Guf memalukan, tetapi kemudian dia mengakui bahawa dia mengesyaki kewujudan budak itu. Para pemuzik itu juga menyiarkan di rangkaian sosial keinginan untuk bertemu dengan anak sulungnya, yang sekarang, mungkin, berusia 13 tahun. Tetapi jawapannya adalah senyap. Ibu kanak-kanak cuba menyelamatkan remaja dari pengaruh yang merusak ayahnya sendiri. Adalah mungkin budak itu tidak tahu siapa ayahnya sebenarnya.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan