Bintang 90-an dan penyanyi Rusia yang paling besar melontarkan enam anak untuk cinta baru

Daripada enam anak dan isterinya, dengan siapa dia tinggal selama 13 tahun, demi cinta baru, dia memutuskan untuk menolak populariti pada 90-an penyanyi Roma Zhukov.

Selepas populariti liarnya pada awal "sifar" merosot, dia tidak melupakan dirinya dan menjadi terkenal lagi, tetapi kali ini sebagai yang paling besar penyanyi pop - tiga tahun lalu dia menjadi ayah buat kali ketujuh.

Semua kanak-kanak baginya melahirkan seorang wanita - Helen.

Cinta mereka kelihatan tidak sempurna. Tetapi ia adalah sehingga 2012.

Ketika pasangan itu meninggal dunia, anak perempuan berusia lima tahun meninggal dunia secara tragis. Gadis itu jatuh di atas ayunan di halaman neneknya dan meninggal dunia akibat kecederaan kepala yang tidak sesuai dengan kehidupannya.

Selepas kematian gadis itu, pasangan itu mula hanyut, masing-masing menyalahkan yang lain untuk apa yang berlaku.

Akibatnya, ia telah memutuskan untuk tinggal beberapa waktu di pangsapuri yang berlainan.

Seorang kawan isterinya, Olga baru-baru ini melaporkan hubungan cinta dengan Roma. Dia juga, menurutnya, melahirkan bayi yang tidak sah.

Pada hari yang lain, Roma Zhukov mengejutkan peminatnya dengan kenyataan yang sinis itu tidak pernah mencintai suami isteri saya Elena, tidak mahu kanak-kanak.

Menurut penyanyi itu, dia melahirkan bayi hanya dengan kehendaknya sendiri.

Sekarang Roma Zhukova berumur 51 tahun, dan dia tidak lagi bercadang untuk berkahwin, tetapi kawan isterinya, yang adalah perempuan simpanannya, masih tidak kehilangan harapan untuk perkahwinan yang sah.

Walau bagaimanapun, Rom tidak berniat untuk mewujudkan hubungan keluarga dengan Elena, ibu kepada anak-anaknya. Dia menyatakan itu memfailkan perceraian.

Anak bongsu Zhukov Stephen hanya berusia 3 tahun. Anak perempuan sulung Polina sudah berusia 14 tahun. Roma mempunyai empat anak lelaki dan dua anak perempuan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan