Pejuang ternama Conor McGregor menjadi ayah buat kali kedua.

Seniman bela diri campuran Ireland, Conor McGregor menjadi dua kali ganda bapa - anaknya yang kedua dilahirkan. Seks dan nama serbuk tidak didedahkan.

Atlet menyatakan bahawa kelahiran bayi adalah permulaan terbaik tahun 2019 yang baru. Anak sulung McGregor tahun setengah.

Conor dipanggil pejuang yang paling skandal di dunia, tetapi dalam kehidupan peribadinya tidak begitu.

Bekas juara UFC dalam dua kategori berat gembira dalam hubungan jangka panjang dengan De Devlin yang cantik. Perkahwinan mereka sivil, tetapi ini tidak menghalang pasangan daripada menjadi salah satu yang paling teladan.

Conor Anthony McGregor, 30, - lelaki keluarga yang tenang dan sederhanayang tidak boleh dikatakan oleh kelakuannya di gelanggang. Biasa untuk memprovokasi pesaingnya dalam skandal, orang Ireland lebih suka kehidupan keluarga yang diukur.

Hubungan dengan Di Devlin bermula pada 2007, pasangan itu bertemu di kelab malam dan sejak itu tidak berpisah. Dee selalu percaya kepada orang yang dikasihi, walaupun Conor membawa pulang keuntungan pengangguran yang sama dengan 188 euro. Gadis itu perlu bekerja keras supaya keluarga itu dapat wujud.

Kini, menurut atlet, dia gembira dapat mengimbangi kekasihnya untuk semua penderitaannya.

Pendapatan dalam gelanggang kini berjuta-juta, di samping itu, Conor mempunyai kontrak pengiklanan dengan pengilang sukan dan kasut, pemakanan sukan.

Hakikat bahawa pasangan itu sedang menunggu anak pertama, ia menjadi terkenal pada tahun 2016. Untuk Dee tidak bimbang tentang dia, sedang mengandung, Conor enggan berpartisipasi dalam semua pergaduhan sehingga kelahiran seorang kanak-kanak.

Bayi kedua Dee menunggu lebih tenang, yang memberikan Conor peluang untuk mengambil bahagian dalam pergaduhan yang ketara - pada Oktober 2018 di Las Vegas, dia kehilangan pertempuran ke Rusia Habib Nurmagomedov.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan