Orang-orang Kanada dihukum untuk 149 kanak-kanak, yang dia "membuat" 24 isteri

Sebuah mahkamah di wilayah British Columbia, British menghukum seorang lelaki berusia 61 tahun yang menjadi terkenal sebagai poligami paling produktif.

U Winston Blackmore pegawai penguatkuasa undang-undang dikira 24 pasangan dan 149 anak. Winston menyertai anak mertuanya dengan cara hidup yang sama - Jace Oler yang berusia 53 tahun berjaya memperoleh hanya lima isteri untuk masa ini.

Walau bagaimanapun, poligon penjara telah dielakkan. Mahkamah mendapati dia bersalah dan menjatuhkan hukuman kepadanya untuk menangkap rumah selama setengah tahun.

Winston dapat meninggalkan rumah untuk pergi bekerja, serta temujanji dengan doktor, jika dia gagal.

Anak lelaki iparnya, Olera juga dihukum penjara rumah, tetapi untuk tempoh yang lebih pendek selama tiga bulan.

Kedua-dua poligami itu perlu menumpukan masa kepada khidmat masyarakat. Winston perlu bekerja 150 jam, dan menantunya - 75.

Kalimat yang lembut itu tidak dijangka dari hakim wanita. Dia, mengetahui bahawa defendan mengembara ke seluruh dunia dan menggoda pelbagai wanita, menganggap beliau "rajin".

Tetapi untuk mengampuni, menurutnya, dia tidak dapat, kerana lelaki yang produktif itu tergoda walaupun gadis yang baru berumur 15 tahun. Harus diingat bahawa Winston secara rasminya telah berkahwin dengan setiap orang yang sedih.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan