Hadiah yang bernilai: penduduk Penza memberikan bayi itu kepada kawannya

Di St Petersburg, penyiasat cuba memahami keadaan lebih daripada satu cerita yang pelik. Ibu muda memutuskan Berikan bayi yang dilahirkan kepada temannya.

Seorang penduduk Penza tidak mahu melahirkan seorang anak lagi, beberapa anak remaja tumbuh di rumah. Secara kebetulan, dia bertemu seorang wanita dari St Petersburg yang bermimpi tentang bayi. Memandangkan mesyuarat sebagai hadiah nasib, penzyachka memutuskan untuk menderma anaknya yang tidak perlu biasa.

Apabila tiba masanya untuk melahirkan, penduduk Penza tiba di St Petersburg, mengambil dokumen pengenalan diri dan polisi insurans perubatan dari seorang kawan dan pergi ke hospital.

Kelahiran melahirkan dengan baik. Seorang lelaki dilahirkan. Ibu, sebaik sahaja dia jauh dari proses kelahiran, memutuskan untuk meninggalkan institusi obstetrik. Anak yang dia tinggalkan di sana.

Dalam perjalanan pulang ke Penza, ibu yang malang itu memanggil kawan dan berkata bahawa dia boleh pergi selepas anak itu. Walau bagaimanapun, di hospital, seorang wanita yang tidak dikenali, sama sekali tidak seperti wanita yang sedang bekerja, tidak diberikan bayi.

Wakil-wakil dari Jawatankuasa Penyiasatan membuka kes jenayah, kedua-dua wanita kini disyaki berurusan dengan seorang lelaki.

Terdapat anggapan bahawa ibu bapa angkat dibayar untuk bayi atau dijanjikan untuk membayar bayi, tetapi fakta ini masih belum disahkan atau ditolak.

Banyak soalan untuk kakitangan bersalinyang tidak memberi perhatian kepada hakikat bahawa wanita hamil yang duduk di hadapan mereka, yang datang ke hospital bersalin, sama sekali tidak seperti gambar dalam pasportnya.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan