Tidak dapat mengandung bayi: seorang penduduk Omsk memberi anak seorang teman dari Internet

Penduduk Omsk yang berusia 25 tahun memutuskan berikan bayi baru lahir kepada kawan anda dari Internet. "Hadiah" diberikan kepada guru dari St Petersburg.

Seorang gadis yang bekerja sebagai pelukis-pelukis, walaupun ketika membawa serbuk, memikirkan di mana untuk melampirkan anak selepas melahirkan. Tidak kira bagaimana dia cuba, untuk mendapatkan wang untuk menjaga anak yang belum lahir tidak berfungsi.

Apabila pemahaman yang tegas datang bahawa dia tidak dapat membesarkan bayi itu sendiri, gadis itu mula mencari ibu bapa berpotensi untuk bayi masa depannya.

Keadaan kehidupan tidak memihak kepadanya: dia terpaksa tinggal di bilik yang sama dengan ibunya dan kakaknya, dan walaupun bilik ini bukan miliknya sendiri - keluarga tinggal di sebuah apartmen yang disewa. Lelaki yang merupakan bapa biologi kanak-kanak itu, melancarkan hamil. Untuk memulakan keluarga dan mengambil tanggungjawab untuk wanita dan bayi dalam rancangannya pada mulanya tidak dimasukkan.

Dari putus asa beberapa hari sebelum kelahiran, wanita hamil memutuskan tindakan gila: dia menyiarkan di internet pengumuman bahawa dia akan memberikan bayi yang baru dilahirkan dengan tangan yang baik.

Pengumuman itu diperhatikan oleh penduduk St Petersburg yang berusia 43 tahun. Dia bekerja sebagai guru sekolah rendah, mempunyai ciri-ciri positif, membesarkan anaknya dan kini menaikkan anak angkat. Guru mengajak wanita hamil memberi bayi itu kepadanya. Kami bersetuju dengan itu.

Walaupun Omsk berada di hospital bersalin, seorang guru dari ibu negara utara menghantar wang untuk lampin, untuk menjaga bayi. Jumlah - kira-kira 3 ribu Rubles. Kemudian dia terbang ke Omsk.

Seorang gadis yang baru lahir, yang pada masa itu berusia sembilan hari, telah diserahkan oleh ibunya kepada penduduk St Petersburg di lapangan terbang. Percuma.

Untuk mengambil bayi itu, guru terpaksa melakukan jenayah - menipu sijil kelahiran. Di lapangan terbang, tiada siapa yang memberi perhatian kepada dokumen palsu itu, wanita itu mampu membeli tiket dan dengan mudah meninggalkan Omsk dengan bayi.

Dan, mungkin, sejarah itu juga akan berakhir dengan kepuasan semua peserta parti, jika ia bukan orang asing yang lengkap. Tuan rumah bilik, yang menyewa bilik keluarga keluarganya yang sedang sibuk, sangat terkejut melihat gadis itu pulang dari hospital bersalin tanpa anak. Dia mula bertanya apa yang berlaku kepada serbuk, tetapi tidak mendapat jawapan yang jelas. Kemudian perempuan itu, mengesyaki sesuatu yang mengerikan dapat terjadi pada anak itu, hanya pergi ke polis, di mana dia menceritakan segala keraguannya.

Polis mempersoalkan puerpera, saudara mara, pekerja kesihatan. Kiri di laluan guru. Kanak-kanak itu diambil dari dia.

Kedua-dua wanita dibebaskan dengan ikat jamin. Kes itu dipertimbangkan oleh Mahkamah Kirovsky Omsk. Kedua-dua wanita menghadapi hukuman penjara yang panjang.

Mereka dituduh melakukan transaksi berkenaan dengan anak kecil yang jelas berada dalam keadaan tidak berdaya, serta memalsukan dokumen negara. Pejabat pendakwa telah meluluskan dakwaan tersebut. Perbicaraan mahkamah pertama akan dijadualkan tidak lama lagi.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan