Kehamilan sebagai satu kejutan: penduduk Australia mengetahui bahawa dia hamil satu perempat jam sebelum melahirkan

Australian Jade Lawrence yang berusia 27 tahun dan tidak dapat membayangkan kedudukan "menarik" yang diperolehnya. Wanita itu mempunyai kemandulan. Untuk merasakan anak sulung, dia dan suaminya terpaksa menggunakan bantuan doktor, dan keluar dari usaha dan usaha mereka. seluruh 4 tahun.

Benarkan pemikiran yang dia boleh secara tidak sengaja hamil, seorang wanita tidak boleh. Apabila kelewatan itu muncul, wanita itu melakukan dua ujian, tetapi kedua-duanya memberikan hasil yang negatif. Tidak ada tanda-tanda kehamilan, dan wanita itu meletak jawatan, memutuskan bahawa menopaus awal telah bermula kerana masalahnya dengan ovari.

Sakit perut akut, yang muncul pada hari yang lain, seorang wanita "menulis" pada lampiran. Suami segera membawa dia ke hospital. Tetapi pemeriksaan menunjukkan bahawa wanita itu mula melahirkan.

Anak lelaki itu dilahirkan tepat sejam sejam selepas tiba di klinik. Seorang kanak-kanak seberat 3 kilogram 300 gram dilahirkan sepenuhnya sihat dan penuh.

Pasangan masih tidak dapat pulih dari kejutan, dan sepanjang hari mereka menjawab panggilan saudara-mara dan rakan-rakan, yang juga mengalami kerugian.

Harus diingat bahawa Jade dan suaminya merancang untuk masa depan bayi kedua, dan untuk ini mereka akan menggunakan IVF. Sekarang mereka memanggil apa yang berlaku hadiah lebih dan rahmat ilahi.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan