Jenaka kejam: di Amerika Syarikat, seorang gadis dilayan rakan-rakan dengan gula-gula dengan jarum

Seorang pemastautin berusia 11 tahun di North Carolina (Amerika Syarikat) perlu menjawab sebelum undang-undang untuk jenaka yang tidak berjaya dan kejamnya. Girl memutuskan bersenang-senang halloweenuntuk apa penuh dengan jarum gula-gula (tradisi untuk merawat kanak-kanak dengan gula-gula untuk percutian ini mempunyai sejarah yang panjang).

Orang pertama yang masuk ke hospital adalah anak lelaki berusia 12 tahun, yang dimakan oleh rasa manis yang diterima dari jiran dan mendapat banyak kecederaan pada esofagus. Nasib baik, mereka tidak serius, dan para doktor dapat dengan cepat membantu remaja itu. Di dalam ransel lelaki, polis menemui satu lagi gula-gula, di dalamnya terdapat jarum besi.

Tidak lama kemudian, kanak-kanak lain dibawa ke hospital tempatan - budak lelaki berusia 11 tahun dengan luka yang sama dengan esofagus. Dia juga berkata bahawa dia baru saja makan gula-gula yang dibentangkan itu.

Polis mengetahui siapa yang memperlakukan lelaki itu dengan gula-gula. Mereka juga mengetahui bahawa seorang gadis berusia 11 tahun datang untuk melawat saudara-mara pada hari cuti. Pengawal memberitahu gadis itu dia tidak mahu membunuh sesiapa pun, dia hanya mahu menyakitikerana dia menganggap bahawa lelucon itu sesuai untuk Halloween.

Dia memilih jarum jahit kerana mereka mudah untuk dimasukkan ke dalam gula-gula atau bar coklat, sementara tiada jejak pembukaan pada bungkus itu.

Gadis itu didakwa secara rasmi mengedarkan makanan dengan barangan berbahaya asing.

Dia akan dihakimi oleh mahkamah juvana khas. Dia mungkin terancam dengan penjara di penjara khas untuk penjenayah juvana, tetapi terlebih dahulu, atas desakan polis, seorang kanak-kanak akan diberi pemeriksaan psikologi psikologi.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan