Sama seperti tiga kali dua - seorang wanita tiga kali melahirkan anak kembar tanpa IVF

Ibu Seattle banyak kanak-kanak Misty Lang, yang baru berumur 35 tahun, menaikkan tujuh anak. Dia jatuh nasib yang jarang berlaku - mempunyai kembar tiga kali. Pada masa yang sama, dia tidak pernah memohon teknik pembiakan yang dibantu, tidak melakukan IVF, dan tidak di resepsi di pakar reproduksi.

Peluang seperti ini jatuh hanya 1 kali setiap 500,000 kelahiran.

Anak sulung Misty sudah berumur sembilan tahun, seorang anak perempuan yang dilahirkan dalam satu salinan, berusia 7 tahun, anak kembar seterusnya berusia 5 tahun, dan anak-anak yang terakhir berusia lebih dua bulan.

Kebiasaannya, kebarangkalian mempunyai kembar atau tiga kali ganda meningkatkan teknik reproduktif, termasuk persenyawaan in vitro.

Tetapi ini tiada kena mengena dengan Misty. Dalam kesnya, menurut doktor, gen memainkan peranan itu - abangnya sendiri adalah kembarnya. Walau bagaimanapun, tidak semua yang mudah - seperti "melanda" dalam peratusan yang agak kecil daripada kebarangkalian mengandung lebih daripada satu serbuk, para doktor belum dipenuhi.

Sekarang, seorang ibu yang mengagumkan dari Seattle meninggalkan tugasnya dan mengabdikan dirinya sepenuhnya untuk menjaga keluarga besar. Dia bercadang untuk kembali ke aktiviti profesionalnya (Misty adalah jururawat) tidak lebih awal daripada dalam beberapa tahun, apabila pasangan kembar yang lebih muda membesar sedikit. Apabila ditanya sama ada dia mahukan lebih ramai kanak-kanak, Misty Lang hanya tersenyum secara misterius dan berkata demikian kebahagiaan tidak pernah terlalu banyak.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan