Wanita itu melahirkan dua kali, tidak menyedari bahawa dia mengandung

Subjek British berusia 34 tahun Suzanna Holdsworth - wanita unik yang jatuh melahirkan tiba-tiba dua kali - Wanita itu tidak meneka tentang kehamilan.

Kali pertama ini berlaku pada tahun 2015. Suzanne berkahwin dengan pasangan suami isteri biasa, dari mana dia sudah mempunyai tiga orang anak (seorang anak lelaki dan dua anak perempuan).

Bersedia untuk perkahwinan mengambil banyak usaha. Wanita itu memutuskan untuk memanjat ke dalam pakaian yang disukainya, dan oleh itu dia mengambil pil diet, duduk di atas makanan yang ketat, pergi ke gym dan bekerja dengan pelatih kecergasan. Dia berjaya kehilangan 13 pound.

Selama ini dia hamil, tetapi tidak menyedarinya.

Suzanne mempunyai tempoh yang tetap, perutnya tidak tumbuh, dia tidak merasakan pergerakan janin. Selepas perkahwinan yang menyeronokkan, di mana wanita itu tidak menghadkan dirinya kepada alkohol, dalam beberapa minggu sahaja Susanna berasa pelik - dia mula mual dan sakit. Setelah menghapus segala-galanya untuk keracunan makanan, wanita itu dengan tenang pergi ke sekolah - untuk mengambil anak-anak dari kelas. Di jalan raya, ia semakin teruk, perut saya sakit.

Doktor yang menelefonnya selepas menghubungi Penyelamat, pada mulanya menyangka bahawa wanita itu mempunyai apendisitis. Tetapi selepas beberapa minit, mengejutkan doktor dan Susanna sendiri, bayi dilahirkan - dengan mudah dan tanpa rasa sakit. Ibunya tidak mempunyai masa untuk melepaskan seluarnya.

Gadis baru lahir lebih dari 2.5 kilogram dan sihat sepenuhnya.

Beberapa saat berlalu, Suzanna dan suaminya memutuskan bahawa mereka tidak akan melahirkan lebih ramai kanak-kanak dan mengedarkan semua perkara kanak-kanak yang tidak diperlukan. Tetapi ternyata, bergegas, dan kejutan utama masih di hadapan.

Musim panas lalu, Susanna menarik perhatian kepada fakta bahawa dia mula tayar lebih cepat, tetapi biasanya menulisnya sebagai keletihan semulajadi untuk seorang ibu kepada empat anak. Kemudian dia menyedari bahawa dia sedikit pulih, tetapi juga tidak memberi apa-apa kepentingan yang serius untuk ini.

Kemudian wanita berhenti haid. Dia membeli ujian, ternyata positif. Setelah memutuskan bahawa istilah itu kecil, wanita itu tidak tergesa-gesa ke doktor. Dan apabila dia datang, ternyata dia sudah mempunyai tujuh bulan kehamilan! Pada bulan Oktober, seorang lagi gadis dilahirkan..

Doktor memanggil Suzanna satu-satunya - Tubuhnya menghairankan dan secara tidak konvensional mengalami kehamilantanpa menandakan "kedudukan yang menarik". Perlu diperhatikan bahawa tiga anak pertama wanita itu dilahirkan dengan cara biasa, iaitu, yang diharapkan, dan dengan kelewatan penuh bulan dari bulan pertama.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan