"Saya mahu kanak-kanak yang cantik": seorang wanita, tidak berpuas hati dengan data luaran pasangannya, memutuskan untuk mencari penderma sperma

Seorang penduduk Amerika Syarikat berkongsi kisah sedihnya dengan pengguna Internet: isterinya memutuskan untuk mencari seorang penderma sperma untuk melahirkan anak-anak yang akan "lebih cerdas dan lebih cantik" daripada suaminya. Pasangan ini telah hidup bersama selama tiga tahun, dan hubungan mereka sangat baik, pemahaman bersama yang lengkap memerintah dalam keluarga. Kecuali satu butiran: isteri tidak mahu mempunyai anak dari suaminya sendiri, kerana dia tidak menyukai penampilannya.

Wanita itu telah beralih ke klinik yang menyediakan perkhidmatan pembiakan dibantu dengan permintaan untuk mencari penderma sperma untuknya dengan penampilan yang baik dan kebolehan intelektual yang tinggi.

Mengenai keluarga kecil yang aneh melaporkan Mirror harian.

Perlu diperhatikan bahawa suami sendiri tidak mempunyai apa-apa terhadap idea isterinya, tetapi dia, menurut kata-katanya, hairan: isterinya juga jauh dari cantik, jadi mengapa tidak memilih ibu yang lain untuk kanak-kanak itu, kerana bayi akan mewarisi data dari ibu dan ayah. Lelaki itu agak kritikal, dia mengatakan bahawa dia tidak tersinggung oleh kata-kata isterinya, kerana dia selalu tahu bahawa dia tidak mempunyai rupa yang menarik.

Walaupun sejarah aneh mengenai hubungan yang tidak difahami sedang dibincangkan di Internet, suami miskin menambah mesejnya: dia berkata bahawa dia telah membuat keputusan untuk mengajukan perceraian, kerana dia telah menuduh suaminya tidak bersalah dengan seorang kolega.

Ahli psikologi, yang dipanggil sebagai Mirror harian sebagai ahli mengenai isu ini, mengatakan bahawa perceraian adalah cara terbaik daripada sejarah keluarga yang mengelirukan ini, kerana kanak-kanak itu berada dalam keluarga di mana ibu tidak suka dan tidak menghargai pasangan, yang bukan bapa biologi, tidak akan senang lagi.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan