Pendapat awam tidak bermakna: isteri Vitorgan, 56, merancang untuk mempunyai anak lain

Irina Mlodik yang berusia 56 tahun, pasangan pelakon Emanuel Vitorgan, akan kembali memberikan kebahagiaan kepada suami berusia 78 tahun itu. Kali ini - kelahiran seorang anak lelaki.

Sebulan yang lalu, pasangan itu mempunyai seorang anak perempuan, Ethel, dan peristiwa ini mencetuskan banyak perbincangan dalam masyarakat. Sekarang keluarga terkenal mengisytiharkan bahawa ia bercadang untuk pergi ke kelahiran anak lain, sebaik-baiknya lelaki.

Mengenai ini memberitahu wartawan sendiri Emmanuel Vitorgan. Dia juga menghilangkan keraguan tentang surrogacy relatif keibuan, yang dikaitkan dengan pasangan itu. Dia memberitahu bahawa Mlodik benar-benar lama tidak dapat mengandung anak, tetapi teknologi pembiakan dibantu moden datang untuk membantu pasangan - IVF.

Akibatnya, Ethel dilahirkan, yang pada masa lahir beratnya 4,600 gram dan tinggi 54 sentimeter.

Irina Mlodik, 56 tahun melahirkan sendiri, walaupun mengambil kira hakikat bahawa kanak-kanak itu besar, dia enggan menjalani pembedahan caesar. Kini, ibu bapa muda serius memikirkan anak lelaki mereka, mereka merancang untuk pergi ke IVF selepas Irina pulih sepenuhnya selepas melahirkan anak.

Terdahulu, pripysyvalas Vitorgan yang digunakannya perkhidmatan ibu pengganti. Peminat artis memanggil pasangan suami isteri untuk tidak memberi perhatian kepada umur mereka dan kenyataan yang tidak baik di alamat mereka dari lawan seperti ibu bapa yang berasaskan usia itu.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan