Tiada apa-apa untuk disembunyikan: Isteri Ovechkin menyusun "foto" yang mengandung "hamil"

Pemain Hoki Alexander Ovechkin memasuki sejarah hoki, baru-baru ini memenangi Piala Stanley. Sekarang antara gambar keluarga menyentuh terdapat gambar "tiga" - di bilik tidur Ovechkin dan isterinya Anastasia Shubskoy kini muncul "ketiga" - Piala Stanley.

Dalam pada itu, Ovechkin mempunyai trofi yang layak, isterinya menyusun sesi foto "hamil". Baru-baru ini dilaporkan bahawa Ovechkin tidak lama lagi akan menjadi bapa pertama. Anastasia mengandung lapan bulan.

Adalah diketahui bahawa pasangan itu memilih nama untuk anak yang belum lahir - jika seorang gadis dilahirkan, akan dipanggil Iman untuk menghormati neneknya (Anastasia - anak perempuan pelakon Rusia Vera Glagoleva). Tidak diketahui apa nama anak lelaki itu, tetapi Ovechkin entah bagaimana menyebut bahawa dia ingin menamai anaknya Stanleyjika dia berjaya memenangi cawan yang diingini.

Netizens dan semua peminat bakat pemain hoki hari ini mengucapkan tahniah kepadanya bukan hanya pada pencapaian sukan. Pemain hoki berusia 32 tahun dan isteri berusia 24 tahun itu harus menjadi ibu bapa buat kali pertama, dan ini sangat penting dan dalam banyak cara menjadi titik perubahan dalam kehidupan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan