Isteri Khabensky dengan perut besar melanda foto orang lain

Olga Litvinova, seorang pelakon di Teater Seni Chekhov Moscow, berusia 37 tahun, secara tidak sengaja memukul gambar itu, yang rakan-rakannya di panggung memakai rangkaian sosial. Pelakon itu sendiri tidak suka mengiklankan hidupnya, dan dari saat ia menyadari kehamilan kedua dari Khabensky, dia pada umumnya tidak lagi muncul dalam foto, dan berhenti meletakkan gambarnya di layar umum.

Pada bulan September, ia diumumkan bahawa Konstantin Khabensky akan menjadi bapa buat kali ketiga.

Gambar menunjukkan bahawa Litvinova sudah mempunyai perut hebat, tetapi pelakon itu tidak berhenti bekerja. Pada bulan November tahun lepas, beliau mengambil bahagian aktif dalam merayakan ulang tahun ke-75 Moscow Art Theatre School-Studio, menyanyi dan menari dengan kasut tumit tinggi, dan pada Tahun Baru bekerja di konsert.

Olga Litvinova dan sebelum yakin bahawa cuti bersalin tidak akan pergi, kerana penyertaannya dalam pertunjukan dicat jauh ke hadapan. Pada tahun 2016, Litvinova melahirkan rakan sekerja di teater Konstantin Khabensky, anak sulung, anak perempuan Alexander. Dan dari perkahwinan pertama, yang berakhir dengan tragis, Constantine mempunyai anak lelaki berusia 11 tahun, Ivan. Oleh itu, untuk pelakon, anak masa depan akan menjadi yang ketiga, dan untuk Litvinova - yang kedua. Bayi jantina belum didedahkan.

Apabila Ivan Khabensky hanya berusia setahun, ibunya meninggal dunia akibat bentuk kanser yang teruk. Konstantin dengan sangat menyakitkan mengalami pemergian isterinya, wartawan Anastasia Smirnova.

Hubungan dengan Litvinov dibentuk hanya lima tahun selepas kehilangan. Pada tahun 2013, pasangan itu telah berkahwin. Walaupun Konstantin dan Olga berkenalan dengan baik, mereka tidak berani mendekati satu sama lain untuk masa yang lama, kerana masing-masing mempunyai kesulitan sendiri: Khabensky berkabung dengan isterinya, dan Olga sangat kecewa dengan perpisahan dengan Maxim Vitorgan.

Hari ini, semua peserta dalam situasi itu telah mengatur kehidupan mereka. Vitorgan berkahwin dengan socialite Ksenia Sobchak dan menimbulkan anaknya Plato, Konstantin dan Olga senang dalam perkahwinan dan bekerja sama di pentas teater.

Rakan keluarga mendakwa bahawa kesatuan kedua-dua pelakon itu telah berjaya. Pasangan suami isteri mempunyai pandangan yang hampir sama pada kehidupan: kedua-duanya memuja kerja mereka, menyembunyikan butiran kehidupan peribadi mereka dari semua orang.

Olga menyokong Konstantin dalam semua usahanya, sama ada peranan baru dalam teater atau panggung wayang, atau bekerja di sebuah pangkalan amal yang dibuat Khabensky dalam ingatan Anastasia Smirnova. Yayasan ini membantu kanak-kanak dengan kanser atau penyakit otak yang teruk, Smirnova meninggal akibat kanser otak.

Anak pernikahan dengan kehidupannya di Spanyol bersama neneknya, Khabensky lebih dari sekali mengakuinya mereka sangat jarang dilihat, dan dia sangat merindui anaknya.

dengan vanya
dengan Alexandra

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan