Saya menunggu sepanjang hidup saya: ibu saya memulangkan kanak-kanak itu, yang diculik 31 tahun lalu

Seorang penduduk Kanada hari ini adalah yang paling gembira di planet ini, kerana tahun-tahun jangkaan beliau telah menjadi kenyataan. 31 tahun selepas penculikan kanak-kanak dia mendapat anaknya. Anak lelaki itu tidak berumur dua tahun ketika dia hilang.

Kembali pada tahun 1987, menurut BBC News, Jermaine Allan Mann yang berusia setengah tahun bertemu dengan ayahnya. Ibu bapa tidak hidup bersama, tetapi, sebagai orang yang bertamadun, bersetuju dengan prosedur untuk komunikasi antara bapa dan anak. Anak lelaki belum pulang.

Kanak-kanak itu telah dicari selama beberapa tahun oleh polis Toronto, maka pengawal Amerika datang untuk membantu mereka, tetapi budak itu, sayangnya, tidak dapat dijumpai.

Hanya sekarang ternyata bahawa ayah memutuskan untuk membesarkan anak itu sendiri dan membawa bayi itu ke Amerika Syarikat, di mana mereka telah hidup di bawah nama-nama asing selama bertahun-tahun.

Bapa murah membeli sijil kelahiran palsu. Anak lelaki itu, yang membesar dan mula menanyai soalan yang tidak selesa untuk bapanya tentang ibunya, diberitahu itu dia mati ketika dia masih bayi.

Ia akan berterusan, tetapi baru-baru ini seorang lelaki memutuskan untuk menyewa rumah dengan subsidi kerajaan. Ini memerlukan penyediaan dokumen untuk semua ahli keluarga. Pegawai melihat palsu dalam kertas yang difailkan, merayu kepada polis. Pengawal perintah itu mengaktifkan sistem pengenalan muka, yang mana mereka melewatkan gambar pemohon dan ternyata bahawa penduduk Amerika Syarikat dan anak yang hilang di Kanada lebih dari 30 tahun yang lalu adalah orang yang sama dengan bayi.

Lelaki itu dituduh menculik dan diekstradisi ke Kanada, di mana perbicaraan akan berlangsung tidak lama lagi. Adalah mungkin bahawa, menurut undang-undang tempatan, paus akan menghabiskan sepanjang hidupnya di belakang bar.

Anak lelaki itu, yang kini berumur 33 tahun, mendapat peluang untuk melihat ibunya buat kali pertama. Dia tidak tahu tentang kewujudannya. Ia adalah menyentuh dan mengadakan mesyuarat yang panjangSelama beberapa jam, ibu dan anak lelaki hanya memeluk dan menangis. Dan kemudian, buat kali pertama dalam tiga puluh tahun terakhir, seorang wanita memasak makan malam untuk anaknya.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan