Anak Rahsia: Orang Britain belajar tentang kehamilannya hanya pada 8 bulan

Penduduk kota Clacton-on-Sea di Britain amat terkejut apabila mengetahui bahawa dalam masa sebulan dia menjadi ibu, dan selepas itu seluruh dunia terkejut dengan sejarahnya sendiri. Saffron Häffer mendapati dia mengandung, hanya 8 bulan.. Tetapi bagaimana mungkin dalam usia ubat lanjut, anda bertanya.

Saffron, 17, berasa lemah dan tidak sihat, pergi ke klinik untuk berjumpa doktor. Doktor memutuskan bahawa gadis itu mempunyai anemia dan kekurangan vitamin, memberikan ubat yang sesuai untuknya dan menghantarnya ke rumahnya. Tetapi masa berlalu, dan Inggeris ia semakin teruk dan lebih teruk.

Dia cepat kehilangan berat badan, mengalami kekurangan nafsu makan, loya. Ketiadaan doktor haid menjelaskan kegagalan hormon akibat anemia.

Tiba-tiba, Saffron mempunyai semangat untuk salad, strawberi dan ais krim. Tetapi dengan pragmatisme yang tipikal dari Eropah, dia mendapati penjelasan yang rasional untuk ini: kedai berhampiran rumahnya sering mula menganjurkan tawaran istimewa untuk barang-barang ini.

Walaupun keadaan kesihatannya tidak kronik, Saffron cuba untuk tidak meninggalkan aktiviti sukannya, melawat gim, dan mengatur jogs setiap hari.

Fakta bahawa gadis itu mungkin mengandung, mula-mula memikirkan ibunya, yang secara tidak sengaja melihat titik pigmentasi Saffron di perutnya. Ujian kehamilan, yang dengan desakan ibu membuat gadis itu, menunjukkan hasil yang positif.

Para doktor di klinik tempatan sangat terkejut apabila ultrasound mendapati bayi besar di rahim, pada masa yang sama perut gadis itu tidak berkembang. Ternyata bayi itu berbaring di dinding abdomen ibu dan pada asasnya berkembang ke dalam, jadi ketidakselesaan dengan usus dan perut.

Dokter menghidupkan remah dengan tangan dan perut muncul dalam beberapa minit. Saffron mula merasakan bayi yang mendesak dalam rahim.

Berita itu sangat kecewa dengan gadis itu selama beberapa minggu dia hanya tidak tahu apa yang perlu dilakukan seterusnya. Kemudian dia mengakui itu faham mengapa kanak-kanak berkelakuan demikian: Sekiranya dia dengan segera menunjukkan kehadirannya dan akan mengetahui mengenai kehamilan pada peringkat awal, Saffron akan mengalami pengguguran. Kanak-kanak, nampaknya benar-benar mahu hidupdan oleh itu dia lebih suka menjadi "disulitkan" sebagai ejen perisikan sebenar yang terakhir.

Bayi dilahirkan tepat pada waktunya dan tanpa komplikasi, beratnya ialah 3600 gram. Anak lelaki itu diberi nama Oscar. Häffer memberitahu pemberita bahawa dia sangat gembira, walaupun hakikat bahawa kanak-kanak itu adalah kejutan besar untuknya. Dia yakin bahawa serbuk mempunyai beberapa tujuan penting di planet ini, kerana dia berusaha keras untuk dilahirkan di dunia ini.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan