Pada keempat mereka: "Pelari dalam slider" diiktiraf sebagai pertandingan yang paling menyentuh di dunia

Di rantau Leningrad adalah pertandingan, yang telah dipanggil Web yang paling "menyentuh" ​​dan "comel".

"Lumba dalam slider" - ini adalah persaingan untuk kanak-kanak dari 7 bulan hingga setahun. Orang yang merangkak ke garisan penamat menang.

Pertandingan sedemikian selama tiga tahun yang lalu telah mendapat sejumlah besar peminat, mereka diadakan di berbagai kawasan di negara ini.

Anehnya, "crawler" kecil - atlet tidak pernah mematahkan peraturan, tidak merangkak di trek orang lain dan tidak mengganggu satu sama lain.

Semasa pertandingan, ibu bapa dan sanak saudara lain dibenarkan untuk "merangsang" toads dengan mainan kegemaran mereka, yang boleh diletakkan atau diletakkan di sebelah penamat.

Penggunaan kerincingan, "squeakers" dan juga telefon dan komputer riba adalah dibenarkan. Perkara utama adalah untuk kanak-kanak berusaha untuk mencapai matlamat yang menarik kepadanya.

Menurut tradisi, "crawler" yang terbaik disajikan dengan cawan nyata, slider baru dan satu set lampin.

"Slider Runs" mempunyai kumpulan di rangkaian sosial dan mendaftar sesiapa sahaja yang ingin mengambil bahagian dalam pertandingan tersebut.

Perkara utama seorang atlet sesuai dengan keperluan umur dan tidak takut menjadi pusat perhatian cukup banyak orang.

Anda boleh mengetahui tarikh dan masa pertandingan di rantau anda, serta mendaftar sebagai peserta di sini: https://vk.com/babyrace.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan