Pengembara muda dari Belarus mengedarkan Internet dalam perantauan - setengah juta rubel telah dihapuskan daripada ibu bapa

Pelancong berusia 11 tahun dari bandar Belarusia Dzerzhinsk memutuskan mengedarkan internet dari telefon anda kepada semua pelancongyang pergi bersamanya di dalam bas di Bulgaria.

Mungkin anak lelaki itu melakukan kesalahan, tetapi hakikatnya tetap bahawa ibu bapa menerima tagihan untuk 14 ribu rubel Belarus, yang dalam terjemahan ke dalam mata wang Rusia - lebih daripada 450 ribu.

Kira-kira 15 orang menggunakan Internet, yang sangat murah hati untuk semua orang, dengan kegembiraan dan kesenangan.

Ini adalah lelaki dari Ukraine, Bulgaria dan Romania. Mereka semua sedang bersiar-siar. Kanak-kanak mendengarkan muzik, bermain permainan dalam talian, sesuai dengan ibu bapa dan sahabat mereka yang tinggal di tanah air mereka, beberapa juga membuat siaran dan panggilan video.

Keluarga lelaki itu tidak tergolong dalam kategori yang baik. Ayahnya bekerja sebagai pemandu biasa, dan ibunya bekerja sebagai pekerja kesihatan biasa di klinik negeri. Jumlah pendapatan adalah sekitar 500 dolar. Anda perlu membayar 7500 dolar.

Untuk membayar balik hutang yang mereka perlukan sekarang selama sekurang-kurangnya satu setengah tahun tidak ada makan dan tidak membeli, membayar jumlah hutang dalam dua gaji.

Ibu bapa tidak mempunyai pilihan melainkan meminta pembekal sekurang-kurangnya mengurangkan jumlah hutang yang tidak mampan.

Mereka belum menerima respons daripada syarikat komunikasi itu.

Juga, ibu dan ayah menghantar panggilan ke semua rangkaian sosial. Mereka berharap untuk mencari kanak-kanak yang menggunakan Internet ini, supaya ibu bapa mereka juga berhubung dengan pembayaran, tetapi untuk sekarang tidak salah satu daripada rakan-rakan anak perjalanan ke panggilan tidak bertindak balas.

Keheningan yang meninggal dunia menjaga ibu bapanya.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan