Survivor: kanak-kanak berusia tiga tahun berjaya secara bebas keluar dari taiga dalam keadaan sejuk pahit

Dewasa tidak faham bagaimana bayi berusia tiga tahun berjaya bertahan dalam fros mati di Taiga dan keluar selamat dan berbunyi kepada orang.

Di rantau Khabarovsk, kanak-kanak itu berasal dari taiga pada malam yang sejuk. Bapa berusia 53 tahun yang diambil dari tadika, dan bersama-sama mereka menaiki kereta salji melalui taiga untuk melihat tempat memancing untuk hujung minggu seterusnya. Kanak-kanak tinggal di pantai, dan bapa pergi untuk memeriksa ais, dan bersama-sama dengan kereta salji itu jatuh ke dalam wormwood.

Lelaki itu berjaya menjerit kepada anak itu supaya dia pulang ke rumah ibunya. Ke kampung tempat tinggal keluarga, beberapa kilometer di sepanjang taiga. Lelaki itu meninggal dunia.

Anak itu melakukan segala-galanya seperti yang dikatakan ayahnya kepadanya - dia pergi. Bergerak pada jejak kereta salji. Menjelang petang, fros meningkat menjadi 35 darjah dengan tanda tolak. Dia sampai di jalan, tetapi keliru arah dan pergi ke arah yang bertentangan dari kampung.

Dengan keajaiban, anak itu bernasib baik. Di jalan raya, di mana kereta-kereta itu berlalu sekali sebulan, seorang lelaki memandu sebuah kereta. Dia melihat seorang budak yang beku yang berdegil pergi, berhenti, mendapati nama ibunya dan ayahnya. Orang dewasa ternyata tempatan dan teringat keluarga mana yang dia cakap. Dia meletakkan anak itu di dalam kereta dan memandu ke ibu.

Kanak-kanak itu terlalu panas, dia mempunyai demam. Doktor yang datang melaporkan bahawa pada masa ini tidak ada keperluan untuk dimasukkan ke hospital dan telah menetapkan rawatan di rumah untuknya. Tubuh ayah masih tidak dapat ditemukan - tim penyelam Kementerian Situasi Darurat, yang kini bekerja di tempat kejadian, menyarankan agar dapat dibawa jauh - saat ini di tempat ini cukup kuat.

Keberanian dan kehendak anak, yang baru berusia 3 tahun, melanda semua orang. Sekarang anak-anak kecil itu membawa mainan dan hadiah dari seluruh kampung. Semuanya ingin dia pemulihan yang cepat.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan