Buku terburuk abjad telah diterbitkan, yang mana semua orang suka.

Sekitar sebulan yang lalu, sebuah buku telah diterbitkan, yang tidak ada yang dapat meramalkan kejayaan yang marah, bukan hanya pada kanak-kanak, tetapi juga pada orang dewasa. "Buku terburuk abjad" dibezakan oleh semua buku kanak-kanak yang sedang membangun dan mengajar dengan fakta bahawa ia menggunakan gambar-gambar dan kata-kata yang luar biasa supaya anak-anak dapat mengingat huruf-huruf.

Masa-masa ketika "A" melambangkan semangka, dan "B" - tupai, nampaknya tertinggal. Sekarang "P" adalah pterodactyl, dan "Q" ialah quinoa (Quinoa). Buku ini menunjukkan abjad Inggeris.

Penulis buku itu mengatakan bahawa mereka tidak pernah mencipta kanak-kanak atau buku-buku lain, dan pada umumnya mereka tidak ada kaitan dengan penerbitan: salah seorang daripada mereka rapper dan yang lain adalah seorang pengatur program. Hanya satu hari, rakan-rakan datang dengan idea untuk menghasilkan "abjad" mereka sendiri.

Selama kira-kira enam bulan, rakan-rakan mengumpulkan kata-kata yang luar biasa untuk perbendaharaan kata kanak-kanak moden, dan kemudian melihat senarai ini dan membuat kesimpulan bahawa sebuah alam semesta yang hebat yang dihuni oleh trolls, gnomes dan makhluk mitos lain.

Selama kira-kira tiga tahun, mereka menarik ilustrasi dengan bantuan sekumpulan seniman kontemporari. Ia mengambil masa yang lama untuk mencari penerbit yang akan mengambil risiko dan bersetuju untuk menerbitkan "omong kosong yang hebat ini."

Penulis menyatakan bahawa kanak-kanak tidak kurang bijak dan pandai berbanding orang dewasa, perbendaharaan kata mereka terlalu kecil, dan oleh itu mereka cuba mengisi kosa kata anak-anak dengan kata-kata yang sangat luar biasa dan menarik.

Buku yang keluar tiba-tiba menjadi hit jualan - bahkan orang dewasa seperti itu.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan